İngilizce anlamak ve konusmak istiyorum

corcina1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
108
28
Merhabalar ben herhangi bir sınava hazırlanmak değil de sadece konuşulan anlamak ve konuşmak istiyorum. ..bu konu da nerden başlamalı ne yapmalı...bilgili ve tecrübeli arkadaşlar ne tavsiye edersiniz. ..İnternete baktım genelde film izleyin kitap okuyun deniliyor. ...film seyrederken bir süre sonra anlamayınca sıkılıyorum. ..gerçekten bu işi halletmek istiyorum....

Bitane uygulama var ismini unuttum mingolu bişey yeşil bi kuş sembolü var onu indirin çok yararı olur. Benim üvey babam yüklemiş bülbül gibi şakıyor bize geldiği zaman. Onun dışında evet kitap, TR alt yazı ya da yabancı altyazili türkçe dublajlı filmler falan işinizi görür. Hiç bilmiyorsanız temel eğitim kitabı alın o da güzel olur. Onun dışında herşeyi ingilizce yapmaya çalışın telefonu mesela İngilizceye çevirin.

Merhaba

Ben Ingilizce'yi internetten yabancı arkadaş edinerek ögrenmiştim, kız yazdıkça ben elimdeki kitaplardan bakarak cevap yazıyordum öyle öyle söktüm. Şu an Türk arkadaşlarımdan çok yabancı arkadaşlarım var bu sayede. Bunun yanında Ingilizce şarkılar çok önemli, çünkü her zaman dinleyebilir böylece tekrar ederek kelime bilgini geliştirebilirsin. Şarkıyı dinlerken mutlaka çevirisine bak ilk başlarda, öyle öyle bir fark edeceksin ki artık kelimeleri kavramışsın. Şimdiden başarılar!

X