İngiliz Çocuğun Derdi Ne? :(

uyruğuna baksan iyi olur ece.hoşlantı sevgiye sevgide saplantıya dönüşürse sen üzülürsün.dünyanın bi ucu ilişkiyi nasıl sürdürmeyi düşünüyorsun

uyruğuna baksan iyi olur ece.hoşlantı sevgiye sevgide saplantıya dönüşürse sen üzülürsün.dünyanın bi ucu ilişkiyi nasıl sürdürmeyi düşünüyorsun
Teyzem İngiltere'de yaşıyor. İleride yerleşmek isterim. Hani o açıdan pek problem olmaz gibi.

yaş 18..

daha önünde okul var iş var,
bu çocuk sana bakacakta aşık olacakta evlenme teklifi edecekteeee sen ingiltereye taşınacaksın

bütün hersey güzel giderse en son yapılacak seyi ilk başta düşünmüşsünnn kendini kaptırmaaaa

Haklısınız da işte çok şeker :\ Aşırı bir beklentimde yok, hani şöyle biraz daha tanısak birbirimizi ne güzel olur..

oo erkekçe bir laf oldu. siz de türk kızı değilmisiniz peki

Elbette Türk kızıyım lakin kendi egolarını şişirmek uğruna insanlara gereksizce
Düşün yani Türk erkeğinin bile tercih etmediği seni elin ingilizi neden tercih etsin, dimi?

Ezikliğinizi laf koymaya çalışarak mı gizliyorsunuz? Düzgünce bir soru sordum, düzgün yanıtlar istiyorum.

mesajımda saygısızlık yada dalga unsuru yoktu. Sizinle ciddi anlamda ilgilenmediğini biz taaaaa buralardan anladık sizede anlatmaya çalışıyoruz. Sizin o gurursuzluk yapmayı bile göze aldığınız pek saygılı ergen beyefendiyede türkleri değişmem.

Sinirimden doğru düzgün yazamıyorum bile.
Türk kızıyım lakin bazıları yüzünden adımız çıkmış Kezban'a. Bazıları adeta cahillik, eziklik, saygısızlık göstergesi.

Haklısınız da işte çok şeker :\ Aşırı bir beklentimde yok, hani şöyle biraz daha tanısak birbirimizi ne güzel olur..

Ama sekerim, tanimak, anlamak uzaktan uzaga skype tan faceden vs olmaz ki.

Benim de yabanci onyargim yok, ille de Turk olsun derdim yok ama ben yurtdisinda yasiyorum. Yani etrafimda konustugum, bildigim, zaman gecirdigim, elini tutabildigim, hayati paylasabilecegim birinden hoslanmam pekala olabilir, eyvallah. Ama sen bu cocukla ayni havayi solumicaksin bile. Benim de flort ettigim yabancilar oldu, ama aramizda bir cekim vardi, anlatabildim mi?

Yanlis anlama, skypetan konusarak ayildigin bayildigin baska sehirdeki bir Turk erkegi olsaydi da bana pek mantikli gelmiyor, cunku goremiceksin. Bu cocugun da, senin de birbirinizden hoslanmak icin bir sebebiniz yok aslinda, senin de , onun da etrafinizda isterseniz elini tutabileceginiz insanlar varken , neden goremeyecginiz biriyle olasiniz ki? 5000 km otedeki birini tanimanin bence bir mantigi yok. Ha, tanisirsiniz, ayilip bayilirsiniz, sonra araniza mesafe girer, buna bir sey diyemem.

Bir de nesinden hoslandigini anlayamadim, birlikte vakit gecirmisliginiz ya da enerji alisverisiniz yok ki. Yani fotosuna bakip aman da ne sirinmis diye dusunmussun , eyvallah ama boyle dusunebilecegin baska ingilizler, hanslar da var , yani demek istedigim tipine bakip hoslanicaksan , fotosundan hoslanacagin baska insanlar da var, o yuzden bu hoslantinin bir temeli, sebebi yok ki. Bu cocugu senin icin ozel yapan bir sey yok.Sen de sana daha hevesli ve yakisikli birini faceden ekle, ille de bu cocuk diye diretmene gerek yok o zaman.

Yeni nesil boyle tanisiyor, bunu yargilamak garip.

Chat ve facebook kullaniminin ilk yayginlastigi donemler boyle bir macera bizim icin dehset vericiydi.

Ama simdiki cocuklarin neredeyse tamaminin duygusal ya da sosyal arkadaslari var yurt disinda.

Riskli mi? Ayni mahalleden tanidigi erkek arkadasina sayisiz taviz veren kizinkine yakin...

Yine de tavsiye niteliginde belirtmek isterim.

İnsanlar sevgiliyken farkli ulkelere yerlestiklerinde temeli saglam iliskiyi yurutmek cok zorken...

Sifirdan farkli ulkelerde iliskiye baslamak hele bunu baslatan taraf olmaya calismak cok riskli.

'Dokunmadan, opmeden' vs faslinda da degilim insan kendini ifade edemiyor iletisim araclariyla...

Ufacik olaylar dag gibi buyuyor.

Bunu sadece farkli ulkelere istinaden de soylemiyorum.

Farkli bir sehirdeki cocugu begenip eklemek de ayni problem durumlarina gebe.

Yani cocugun skypeta muhabbete yogunlasip sizi sosyal hayatina hesabindan da olsa dahil etmemesi en makul olani zaten...

Bilincli mi yapti tartisilir ama mantikli olani yapmis.

Ne gurursuzluk yapmışım?

Teşekkür ederim bu güzel yanıt için :)

Düşün yani Türk erkeğinin bile tercih etmediği seni elin ingilizi neden tercih etsin, dimi?

O mesele hic sandiginiz gibi degil. Ben yurtdisinda yasiyorum, pesimde gezen Rus da var, Hans da. Hoslanip hoslanmamak, cekilme/cekilmemek milliyete degil, kimyaya , elektrige bakiyor. Kaldi ki insanlarin Turk gocmenlere cok cok cok yargili oldugu bir ulkedeyim, buna ragmen benimle flort etmek isteyen hanslarin hepsi cok cok saygili ve kibarlardi. Bahsettigim adamlarin etraflarinda kendi milletlerinden kadinlar da var, yere goge koyulamayan Ruslar da var, bir de ben varim ama adam benden hoslanmis iste. Turk erkeklerinin karpuz secer gibi secme, kadin==Rus => ustune atla algoritmasini her erkek benimsemis durumda degil ki.

Baska soylemek istedigim bir sey de, kendimizi milletce hiiiiic mi hiiiiic asagi gormeyelim. Hoslanti meselesinde en onemli sey elektrik, bizim insanlarimiz gercekten cok sicakkanli, kadinlarimiz da dahil. Odun gibi olduktan, soguk olduktan sonra dunya yakisiklisi/guzeli ol, kusura bakmasin alamam :)))) Armut sap, uzum cop gidiyorum, evde kalmama sasirmamak gerek :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…