Kendi adima yalniz olmadigim icin sevindim
ama bir baskasinin daha, kimseye caktirmamaya calisarak, kendini hirpaladigini bilmekte uzucu acikcasi
Ben salgin ilk patladiginda, gecen ay basinda okuldan aldim bulasmasin diye ama krese giden site arkadasindan bulasti. Sizinki de soylediginiz gibi abladan gecti muhtemelen. Ates evet 3. gun tamamen bitti ve sonrasinda hic tekrarlamadi (bu arada simdiye kadar yasadigi en direncli atesti). Balgam cikaramadiginda bir kac kez kusma ve geniz akintisina bagli burun tikanikligi biraz tatsiz oldu. Elimde mentollu damlalar, sogana batirilmis karanfiller, hava nemlendiricilerle sabahlara kadar, uykusunda tikanmasin, burnu acilsin nefes alsin diye ugrasiyordum sonra babasi beni devre disi birakip kendi uyutmaya baslayinca, sorunun tikali burun degil bizzat kendim oldugunu anladik. Cocuk ben olmayinca gayet rahat uyuyabiliyormus
Ay guluyorum ama trajikomik iste yasayan icin cok zor. Yani cok korkulacak bir virus degil bu da gecip gidiyor. Giderken bizden bi kac tahtayi daha goturuyor ama canlari sagolsun