• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnfulenza 5 yaş :(

Kahvekokusu34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.715
1.064
133
İyi aksamlar kizlar oglum cumadan belli hasta 3 gun atesi acayip çıktı 40 a kadar :( bu gun de bacaklarim agriyor diyor yuruyemiyor duzgun , teste yapmadi infulenza dedi ilac başladi atesi dusdu çok sukur ama bu bacak ağrısı korkutuyor beni varmi başına gelen sizin çocuklarınızın da bacagi agriridimi

biz de hastalanınca eklemlerimiz ağrıyor. antiviral verildi sanırım, ilaçları kullanın. hastalık geçtikten sonra hala bacaklarda ağrı yürürken aksama olursa çocuk doktoruna gidersiniz.

bir de bolca nar tüketin. şifa olsun inşaallah

İyi aksamlar kizlar oglum cumadan belli hasta 3 gun atesi acayip çıktı 40 a kadar :KK43: bu gun de bacaklarim agriyor diyor yuruyemiyor duzgun , teste yapmadi infulenza dedi ilac başladi atesi dusdu çok sukur ama bu bacak ağrısı korkutuyor beni varmi başına gelen sizin çocuklarınızın da bacagi agriridimi
Slm eklem ağrısı gözlerde yanma ateş 40 hatta biz 41 i gördük ishal mide bulantısı baş ağrısı malesef 1 haftadan fazla sürüyor günlerce hastanede sabahladik serumlar iğneler 5. Doktor teşhis koydu kızımdan banada bulaştı hala öksürük devam ediyor ilaca başlamış sonra rahatlama başlıyor öksürük uzun sürer eklem ağrısı da 1 haftaya anca geçer tekrar geniş olsun

İyi aksamlar kizlar oglum cumadan belli hasta 3 gun atesi acayip çıktı 40 a kadar :KK43: bu gun de bacaklarim agriyor diyor yuruyemiyor duzgun , teste yapmadi infulenza dedi ilac başladi atesi dusdu çok sukur ama bu bacak ağrısı korkutuyor beni varmi başına gelen sizin çocuklarınızın da bacagi agriridimi
İyi akşamlar. Benimde oğlum 4 yaşında. Dün gece ateşi çıktı bir anda. Bugün bütün gün ateşi vardı. İlaç vermeme rağmen tam düşmedi hiç. Sabah uyandığında bir süre burun akıntısı oldu sonra geçti. Onun dışında başka hiç bir belirtisi yok. Ne olduğunuzda anlamadım. Bu viruste öksürük, burun akıntısı falan yoksa sadece ateş normal mi?
Ateşte çok inatçı bugün zor düşürdüm.
Tam düşmüyor yani 39.7 yi buldu bir ara.
Sizinde belirtisiz miydi influenza?

İyi akşamlar. Benimde oğlum 4 yaşında. Dün gece ateşi çıktı bir anda. Bugün bütün gün ateşi vardı. İlaç vermeme rağmen tam düşmedi hiç. Sabah uyandığında bir süre burun akıntısı oldu sonra geçti. Onun dışında başka hiç bir belirtisi yok. Ne olduğunuzda anlamadım. Bu viruste öksürük, burun akıntısı falan yoksa sadece ateş normal mi?
Ateşte çok inatçı bugün zor düşürdüm.
Tam düşmüyor yani 39.7 yi buldu bir ara.
Sizinde belirtisiz miydi influenza?
Aynen dediniz gibi ne oksuruk var ne birsey bir tek ates ve halsizlik iştahsızlık vardi

Aynen dediniz gibi ne oksuruk var ne birsey bir tek ates ve halsizlik iştahsızlık vardi
İçim rahatladı şu an. İnsanın aklına binbir türlü şey geliyor. Kizimida böyle zor büyüttüm. 2. Çocuk yine ayni -))
Yani annelik hep aynı değişmiyor huylar.
Ay acaba kötü hastalikmi yok bilmemne. Valla paranoyak oldum. Hep en kötüsü gelir aklıma. Anneler hep böyle mi yoksa bi bende mi var böyle delilik ?

Şimdi sabah 4 ve 39 olmuş ateş. Ne öksürük var ne bisi bi tek ateş. Fitil verdim.
Influenzanin böyle sadece ateş ve halsizlik yaptığını bilmiyordum.

Sizin geçti mi bari kaç gün sürdü böyle ates?
Sonradan başka semptomlar oluştu mu?

Geçmiş olsun😇

İçim rahatladı şu an. İnsanın aklına binbir türlü şey geliyor. Kizimida böyle zor büyüttüm. 2. Çocuk yine ayni -))
Ay acaba kötü hastalikmi yok bilmemne. Valla paranoyak oldum. Hep en kötüsü gelir aklıma. Anneler hep böyle mi yoksa bi bende mi var böyle delilik ?

Şimdi sabah 4 ve 39 olmuş ateş. Ne öksürük var ne bisi bi tek ateş. Fitil verdim.

Geçmiş olsun😇
Neden doktora götürmüyorsunuz çocuğu?

Geçmiş olsun😇
Merhaba, kendim gibi bir paranoyak daha olduguna sevinsem mi uzulsem mi bilemedim :)) Mental olarak ne kadar zorlandiginizi anlayabiliyorum.. Kizim da 4 yasinda, ilk 3 gun sadece ates ( 41 i gorduk) ve halsizlik oldu. 3. gun ates bitti, burun/geniz akintisi, oksuruk, karin agrisi/ishal basladi. İshal de 3. gun bitti ama burun akintisi, balgamli oksuruk, balgam kusma, istahsizlik artarak devam etti. Atesin basladigi gunden bugune 29 gun gecmis ve semptomlarin tamami henuz bir kac gun once bitti. Bu virus epey zorladi ama belki oglunuzdaki farklidir, sadece atesle gecip gider. Cok gecmis olsun🙏

Neden doktora götürmüyorsunuz çocuğu?
Doktorluk bir durumu yok ki. Henüz daha dün başladı ateşi. Doktora götürsem şu an ne olur? Antibiyotik verip gönderecek. 3 gün beklemeyi tercih ederim her zaman. Grip virüsleri 3 gün ates yapar. Eğer devam edecek olursa o zaman götürmeyi tercih ederim. Her zaman böyle yaptım 2 cocugumdada

Merhaba, kendim gibi bir paranoyak daha olduguna sevinsem mi uzulsem mi bilemedim :)) Mental olarak ne kadar zorlandiginizi anlayabiliyorum.. Kizim da 4 yasinda, ilk 3 gun sadece ates ( 41 i gorduk) ve halsizlik oldu. 3. gun ates bitti, burun/geniz akintisi, oksuruk, karin agrisi/ishal basladi. İshal de 3. gun bitti ama burun akintisi, balgamli oksuruk, balgam kusma, istahsizlik artarak devam etti. Atesin basladigi gunden bugune 29 gun gecmis ve semptomlarin tamami henuz bir kac gun once bitti. Bu virus epey zorladi ama belki oglunuzdaki farklidir, sadece atesle gecip gider. Cok gecmis olsun🙏
Sevinin bence :)) insan acaba bir paranoya benmiyim diye düşününce uzuluyor. Aklıma gelenleri başkası duysa sen delimisin der cunku bana.
Biz dışarıda çıkmıyoruz nereden böyle bulaşıyor.
İlk çocuğum kızım 11 yaşında okuldan mı getiriyor nedir.
Onunda burnu tıkalı ve akıyor birde arada deli gibi. Boğazı yanıyormuş biraz. O büyük olduğu için daha dirençli.
Ufaklık tabi virüs ile tanışmadığı için daha ağır geçiriyor.
3 gün sonunda muhtemelen bizimde sizinkini döner o zaman.
Siz neler yaşadınız peki 3. Günden sonra kesin ateş bitti değil mi?
Benim daha 2 günüm var delirmek için 😅😅

Doktorluk bir durumu yok ki. Henüz daha dün başladı ateşi. Doktora götürsem şu an ne olur? Antibiyotik verip gönderecek. 3 gün beklemeyi tercih ederim her zaman. Grip virüsleri 3 gün ates yapar. Eğer devam edecek olursa o zaman götürmeyi tercih ederim. Her zaman böyle yaptım 2 cocugumdada
Çocuğunuz influenza ise neler olabilir ilacını almadığı takdirde bir bilginiz var mı?
Aynı şekilde ister iki çocuk büyütün ister yirmi çocuk büyütün ne farkeder yaptığınız yanlışsa

Sevinin bence :)) insan acaba bir paranoya benmiyim diye düşününce uzuluyor. Aklıma gelenleri başkası duysa sen delimisin der cunku bana.
Biz dışarıda çıkmıyoruz nereden böyle bulaşıyor.
İlk çocuğum kızım 11 yaşında okuldan mı getiriyor nedir.
Onunda burnu tıkalı ve akıyor birde arada deli gibi. Boğazı yanıyormuş biraz. O büyük olduğu için daha dirençli.
Ufaklık tabi virüs ile tanışmadığı için daha ağır geçiriyor.
3 gün sonunda muhtemelen bizimde sizinkini döner o zaman.
Siz neler yaşadınız peki 3. Günden sonra kesin ateş bitti değil mi?
Benim daha 2 günüm var delirmek için 😅😅
Kendi adima yalniz olmadigim icin sevindim😂ama bir baskasinin daha, kimseye caktirmamaya calisarak, kendini hirpaladigini bilmekte uzucu acikcasi :( Ben salgin ilk patladiginda, gecen ay basinda okuldan aldim bulasmasin diye ama krese giden site arkadasindan bulasti. Sizinki de soylediginiz gibi abladan gecti muhtemelen. Ates evet 3. gun tamamen bitti ve sonrasinda hic tekrarlamadi (bu arada simdiye kadar yasadigi en direncli atesti). Balgam cikaramadiginda bir kac kez kusma ve geniz akintisina bagli burun tikanikligi biraz tatsiz oldu. Elimde mentollu damlalar, sogana batirilmis karanfiller, hava nemlendiricilerle sabahlara kadar, uykusunda tikanmasin, burnu acilsin nefes alsin diye ugrasiyordum sonra babasi beni devre disi birakip kendi uyutmaya baslayinca, sorunun tikali burun degil bizzat kendim oldugunu anladik. Cocuk ben olmayinca gayet rahat uyuyabiliyormus😂😂 Ay guluyorum ama trajikomik iste yasayan icin cok zor. Yani cok korkulacak bir virus degil bu da gecip gidiyor. Giderken bizden bi kac tahtayi daha goturuyor ama canlari sagolsun😂

Kendi adima yalniz olmadigim icin sevindim😂ama bir baskasinin daha, kimseye caktirmamaya calisarak, kendini hirpaladigini bilmekte uzucu acikcasi :KK43: Ben salgin ilk patladiginda, gecen ay basinda okuldan aldim bulasmasin diye ama krese giden site arkadasindan bulasti. Sizinki de soylediginiz gibi abladan gecti muhtemelen. Ates evet 3. gun tamamen bitti ve sonrasinda hic tekrarlamadi (bu arada simdiye kadar yasadigi en direncli atesti). Balgam cikaramadiginda bir kac kez kusma ve geniz akintisina bagli burun tikanikligi biraz tatsiz oldu. Elimde mentollu damlalar, sogana batirilmis karanfiller, hava nemlendiricilerle sabahlara kadar, uykusunda tikanmasin, burnu acilsin nefes alsin diye ugrasiyordum sonra babasi beni devre disi birakip kendi uyutmaya baslayinca, sorunun tikali burun degil bizzat kendim oldugunu anladik. Cocuk ben olmayinca gayet rahat uyuyabiliyormus😂😂 Ay guluyorum ama trajikomik iste yasayan icin cok zor. Yani cok korkulacak bir virus degil bu da gecip gidiyor. Giderken bizden bi kac tahtayi daha goturuyor ama canlari sagolsun😂
😅😅😅
Demek sizmiymissiniz çocuğu uyutmayan öyle mi😅
Bende güldüm şu an. İnanın bende aynu şeyleri yapıyorum. Sürekli ates ol orasını burasını elle. Ateşi var mi ne oldu. Yanındaki yatakta tunemeye çalışan bir tip olarak benim yüzümden de uyanıyor çocuk 😄
Neyse şimdi sabah itibari ile oğlum biraz daha iyi . Genel durumu iyi zaten. Sadece ateş durumu var.
Bakalım inşallah dediğiniz gibi 3 güne geçer.
Mutlhtemelen de öyle olacak inşallah 😊

Çocuğunuz influenza ise neler olabilir ilacını almadığı takdirde bir bilginiz var mı?
Aynı şekilde ister iki çocuk büyütün ister yirmi çocuk büyütün ne farkeder yaptığınız yanlışsa
Halam doktor. Onunla irtibattayim. Kendisi halk sağlığı doktoru olduğu için virüsleri en iyi bilen doktor kendisi.
Bu kadar korku salacak bir durum yok.
Teşekkür ederim ilginiz için.

Herkesin aynı yeri ağrıyacak diye bir şey yok, bu hastalıkta tırnaklarının ağrıdığını söyleyeni gördüm ama.

Geçmiş olsun😇
3 gun ates ardından halsizlik iştahsızlık burun tıkanıklığı hafif bu şekil de merak etmeyin , ama dr da götürün influenza ilaci kulandik biz

3 gun ates ardından halsizlik iştahsızlık burun tıkanıklığı hafif bu şekil de merak etmeyin , ama dr da götürün influenza ilaci kulandik biz
Valla kafayı yiyeceğim. Bugün 2. Günümüz ateş devam ediyor. Başka hiç bir belirti yok. Genel durumu iyi. İlaçları dönüşümlü veriyorum. Sabah küstü. Sizinde böyle sadece ateş mi oldu? Kendimi rahatlatmak lazım. Bu grip virüsü sadece ateş ile mi başlıyor. Bi burun aksa tamam diycem. Ondan oluyor ama kafamda bir sürü şey valla ben yoruldum burda

Back