- 6 Ocak 2008
- 914
- 800
Selam kızlar,doktordan geldik şimdi,haber vereyim dedim...Kan testi verdim..Progesteron sonucum da bugün belli olacaktı,27 çıktı..Doktorum yumurtamın çatladığını ama gebelik oluşmadığını söyledi...Sorunumun zaten çatlama olduğunu ama onuda başardığımızı söyledi...Birkaç aya hamile kalabileceğimi söyledi.Biz tedaviye devam edicez ama takdir Allah'ın herzaman dedi,tüp bebekte bile yüzde elli şans olduğunu söyledi,Takdir Allah'ın dedi doktorum...
Adetimin ikinci günü tekrar gelmemi istedi,adet olmazsanda gel belli olmaz geç döllenme de olmuş olabilir dedi...Benden haberler böyle kızlar...Elhamdülillah yumurtam çatlamış,Allahın izniyle bir iki aya da hayırlı sonucu alırız inşaallah..Rabbim hakkımızda en hayırlı olanı nasip etsin...
tm cnm saolll
günaydınn kızlarrr
eserrrr beni unutmuşsunnlistemiziin son haliiiiiii kızlarrrrrrrrrr :)))
saqol canim bende baya alismisim sana.insalah netden bi daha sorun ckmaz ya.
rica ederim bebegimTeşekkür ederim canım emeğine sağlık
haberler güzel çok şükür cnm.bak ne güzel sorun çözülmüş.şimdi sen bu ay artık rahat ol.herşeyi normal akışına bırak.rabbim en iiyisiini en güzelini bilir de hepsi bu.
Rica ederim tatlim sana da tunaydin ;-)
eserrrr beni unutmuşsunn5 mart bat ben yokummm :2::26:
hosgeldin ttalısımmm nasılsın?
inşallah tatlım tedavin hayırlısıyla devam etsinnnn iyi haberlerini bekliyoruzzzzz
Hoşbuldum canım,elhamdülillah iyiyim..Hamile olmasam da,yumurtlamam olmuş inşaallah hamişde olcaz Allahımın izniyle
Bakalım şimdi nette araştırcam,bu geç döllenme nasıl bişey ne kadar süre devam edebilir...Çatlatma iğnemin 13. günü bugün,geç döllenme olduysa o yüzden mi belli olmadı ki...Aklıma takıldı,araştırayım bakalım azHerşeyin hayırlısı inşaallah
haberler güzel çok şükür cnm.bak ne güzel sorun çözülmüş.şimdi sen bu ay artık rahat ol.herşeyi normal akışına bırak.rabbim en iiyisiini en güzelini bilir de hepsi bu.
Evet canım elhamdülillah,adım adım yaklaşıyoruz inşaallah bebeğimize...Ben tedavimi olayım,duamı edeyim gerisi Hz.Allah'ın takdiri...Hayıt hapı diye bir hap duydum,o anki stresten doktoruma sormayı unuttum kullanayım mı diye...Mucize gibi bişeymiş kadınlar için.Kullanan var mı aranızda acaba,bilgisi olan :26: :26:
cnm daha önce paylaştım ben.hayıt çayı aslan pençesi ve civan perçemi karışık kullandım.yaklaşık 3 ay.sabah akşam çay gibi demleyip ılık ılık içtim.adettlerim düzeldi.sonrasında aşılamam tuttu.şimdi de araştırmalar sonucunda çekirdeksiz kuru mürdüm eriğiyle devam ediyorum.bunun hayıttanda daha değerli olduğunu öğrendim.yani benim için 28 günde hatta ve hatta 26 günde bir addet olmak
hayal gibi bişeydi.hayallerim gerçek oldu:)
Anladım canım,senin dediklerin sanırım aktardan alınan şeyler...Ben bide hapını duydum bunun eczanelerde satılıyomuş...Canım bu çekirdeksiz kuru mürdüm eriğini ne şekilde kullanıyosun,günde nasıl kaç adet;nerden aldın birde..Bende alayım,bende de pko olduğu için düzensiz adetlerim,e haliyle streste etkiliyo,gecikiyo hep
hapını bende duydum.gnc lere bir sor istersen.hayıt zaten çok eskiden çocuğu olmayan kadınlara olsun diye verilen bir bitkiymiş.
eriğe gelince erikte hayıtta bile olmayan yararlı şeyler varmış içinde.aktardan alıyorum ben.sabah akşam aç karnına 5 6 adet eriği suda beekletiyorum.(5 -10 dk)sonra yiyip üstünede ılık bir bardak su içiyorum.hepsi bu.ayrıcan bağırsaklarıdaa çok iyi çalışıtrıyo.
Canım çok teşekkür ederim,eve dönmeden bende alayım inşaallah...Şifa Rabbimizden,inşaallah yaptıklarımız vesile olur bebeklerimize...
hayıtı bende çok okudum resmen kadınlar için yaratılmış bir bitki deniyor hayıt ve soğan için...Vallahi kızlar sebeplere iyi tutunmak lazım diye düşünüyorum ben bu incir yapıyorum 14 gün oldu bugün başlayalı rüyamdada çiçek topladım belki diyorum hayırlısı inş. çünki oğluma hamile kaldığımdada çiçek toplamıştım tek fark bunu yerden topladım diğerini topraktan koparmıştım... ben inanıyorum bir gün bizde hamile kalıp bebişlerimize kavucaz rabbimin izni ile ama ümit kırmak üzülmek yok nooo stress yaşasın mutluluk napayım bide bunu deneyelim totem yaptım çünki bu ay hep hamileyim diyorum içimdenkırmızı kart gördüğümde bakalım ne olucak ruh halim
ay çook uzun yazdımmm
Kızlar nasılsınız bugün dayanamayıp test yaptım yine o dediğim testi malesef negatif benden birsey yok bu ay inş sizde vardır 😞😞
olsun cnm bu ay değilse bi dahaki ay sabırlı olucaz umutlu olucaz sonra da anne olucaz pes etmek yok.