infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

haberler güzel çok şükür cnm.bak ne güzel sorun çözülmüş.şimdi sen bu ay artık rahat ol.herşeyi normal akışına bırak.rabbim en iiyisiini en güzelini bilir de hepsi bu.

saqol canim bende baya alismisim sana.insalah netden bi daha sorun ckmaz ya.

Teşekkür ederim canım emeğine sağlık
rica ederim bebegim

haberler güzel çok şükür cnm.bak ne güzel sorun çözülmüş.şimdi sen bu ay artık rahat ol.herşeyi normal akışına bırak.rabbim en iiyisiini en güzelini bilir de hepsi bu.

insallah hayırlı sonuclar alırız cnmmmm

Rica ederim tatlim sana da tunaydin ;-)

hosgeldin ttalısımmm nasılsın?
inşallah tatlım tedavin hayırlısıyla devam etsinnnn iyi haberlerini bekliyoruzzzzz

Hoşbuldum canım,elhamdülillah iyiyim..Hamile olmasam da,yumurtlamam olmuş inşaallah hamişde olcaz Allahımın izniyle

Bakalım şimdi nette araştırcam,bu geç döllenme nasıl bişey ne kadar süre devam edebilir...Çatlatma iğnemin 13. günü bugün,geç döllenme olduysa o yüzden mi belli olmadı ki...Aklıma takıldı,araştırayım bakalım az Herşeyin hayırlısı inşaallah

insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :13::13::13::13:

Evet canım elhamdülillah,adım adım yaklaşıyoruz inşaallah bebeğimize...Ben tedavimi olayım,duamı edeyim gerisi Hz.Allah'ın takdiri...Hayıt hapı diye bir hap duydum,o anki stresten doktoruma sormayı unuttum kullanayım mı diye...Mucize gibi bişeymiş kadınlar için.Kullanan var mı aranızda acaba,bilgisi olan :26: :26:

Son düzenleme:

cnm daha önce paylaştım ben.hayıt çayı aslan pençesi ve civan perçemi karışık kullandım.yaklaşık 3 ay.sabah akşam çay gibi demleyip ılık ılık içtim.adettlerim düzeldi.sonrasında aşılamam tuttu.şimdi de araştırmalar sonucunda çekirdeksiz kuru mürdüm eriğiyle devam ediyorum.bunun hayıttanda daha değerli olduğunu öğrendim.yani benim için 28 günde hatta ve hatta 26 günde bir addet olmak
hayal gibi bişeydi.hayallerim gerçek oldu:)

Son düzenleme:

Anladım canım,senin dediklerin sanırım aktardan alınan şeyler...Ben bide hapını duydum bunun eczanelerde satılıyomuş...Canım bu çekirdeksiz kuru mürdüm eriğini ne şekilde kullanıyosun,günde nasıl kaç adet;nerden aldın birde..Bende alayım,bende de pko olduğu için düzensiz adetlerim,e haliyle streste etkiliyo,gecikiyo hep

hapını bende duydum.gnc lere bir sor istersen.hayıt zaten çok eskiden çocuğu olmayan kadınlara olsun diye verilen bir bitkiymiş.

eriğe gelince erikte hayıtta bile olmayan yararlı şeyler varmış içinde.aktardan alıyorum ben.sabah akşam aç karnına 5 6 adet eriği suda beekletiyorum.(5 -10 dk)sonra yiyip üstünede ılık bir bardak su içiyorum.hepsi bu.ayrıcan bağırsaklarıdaa çok iyi çalışıtrıyo.

zaten düzenli adeet demek zamanında yumurtlamakk anlamına geliyor.o yüzden önce bunu halledip sonraki evrede de rahiim filmii çektirmek diye düşünüyorum.drlar özellikle rahimm fılmıını çook geç istiyolar ve zaman boşa akıp gidiyor malesef

Kızlar nasılsınız bugün dayanamayıp test yaptım yine o dediğim testi malesef negatif benden birsey yok bu ay inş sizde vardır 😞😞

Canım çok teşekkür ederim,eve dönmeden bende alayım inşaallah...Şifa Rabbimizden,inşaallah yaptıklarımız vesile olur bebeklerimize...

hayıtı bende çok okudum resmen kadınlar için yaratılmış bir bitki deniyor hayıt ve soğan için...Vallahi kızlar sebeplere iyi tutunmak lazım diye düşünüyorum ben bu incir yapıyorum 14 gün oldu bugün başlayalı rüyamdada çiçek topladım belki diyorum hayırlısı inş. çünki oğluma hamile kaldığımdada çiçek toplamıştım tek fark bunu yerden topladım diğerini topraktan koparmıştım... ben inanıyorum bir gün bizde hamile kalıp bebişlerimize kavucaz rabbimin izni ile ama ümit kırmak üzülmek yok nooo stress yaşasın mutluluk napayım bide bunu deneyelim totem yaptım çünki bu ay hep hamileyim diyorum içimden kırmızı kart gördüğümde bakalım ne olucak ruh halim
ay çook uzun yazdımmm

savha canımsın ya...ne güzel yazmışsın.dilerim rabbimden bu ay içindeki umutlar gerçeğe dönüşsün.böyle rüyalara bende inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…