Bende tüp bebeğe başladımAyrıldım biliyorsun 1 yıl olacakşu an nefes aldığımı hissediyorum inan.. Bebek bebek diye tuttururken nelere göz yummuşum. Bebek olunca düzelir dediğim herşey aslında ne kadar da önemliymiş. İyiki bu kararı almışım diyorum
Şu an anaokulunda öğretmenlik yapıyorumbirsürü bebeğim oldu teyzesi ellerinden öperler
Hakkında hayırlısı olsun canım benim
Rabbim yüzünü güldürsün
Mutlu olmana sevindim canım
Allah razı olsun tatlımiyiki varsın rabbim en yakın zamanda hayırla sağlık sıhhat afiyetle miniğine kavuştursun ikiz üçüz ver Eses07 e Allah’ım amin amin aminnnn
Allah razı olsun tatlımiyiki varsın rabbim en yakın zamanda hayırla sağlık sıhhat afiyetle miniğine kavuştursun ikiz üçüz ver Eses07 e Allah’ım amin amin aminnnn
Bende tüp bebeğe başladım
Transfer gününü bekliyorum
Ayy dua edelim tutsun hayırla inşaallahçokkk sevindimmmm inşaallah bu sefer tamam bu iş! Pozitif ol hep tutunsun annesi
Allah razı olsun arkadaşımAyy dua edelim tutsun hayırla inşaallahçokkk sevindimmmm inşaallah bu sefer tamam bu iş! Pozitif ol hep tutunsun annesi
İnan hiç olmadığım kadar duygusal ve pozitifim
Tam vakti şimdiymiş
Kısmet bu zaman
İnşallah olacak
Önce Rabbim sonra doktorum sayesinde
Hehh tamda böyle işteeeemaşaallah sana kocamann tatlı minik haberini sabırsızlıkla bekliyorum
Kocaman öpüyorum
Çok sağol canım
İyiki varsın
Çok teşekkür ederim
İnşallah güzel haberler veririm
Sana da başarılar dilerim
❤❤❤❤❤
Merhaba hanimlar az once doktorumu aradim muayneye cagirdi hazirlanip cikacagim bana dua edin ne olur kotu birsey olmasin
Geçmiş olsun
Bende yarın gideceğim randevu aldım
Hadi hayirlisi cnm hakkinda insallah iyi haberlerle gelirsin cnm bende yengeme geldim amcam goturecek hastaneye bekliyoruz onu
Rabbim hepimize şifa versin
Hayırlı evlatlar nasip etsin
Kalbim kut kut atiyor korkudan insallah korkulacak birsey yoktur
Naptın canımAmin cnm insallahh
Kızlar ben adet oldumYarın randevu aldim gidiyorum. Yeni aya başlıyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?