Canım kaç gün oldu
morfoloji düşük olup hamile kalanlar oluyo mu merak ediyorum. klomen kullanıyorum ben sadece
ayyy çok sağol cnım umut olmaz mı hiç. inşallah Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin sana da. doktorda 2 den düşüklerde bile olur dedi ama ne biliyim 16 aydır olmayınca insan herşeye acaba mı demeye başlıyomerhaba arkadaşım benim eşimin morfolojisi de 3 bizde 10 aydır deniyorduk bu ay hamileyim çok şükür. belki sana da umut olur diye yazmak istedim. benim doktorum bir ilaç vermişti eşim için sende doktorunla görüş istersen.
Hayırlısı olsun27 sinde hasta olmam gerekiyordu bugun ay 31 zaten kahveli pembeli bişiler geldi sökülcek galiba
kızlar meraba bende 3 yıllık evliyim 16 aydır deniyoruz ama olmuyo. eşimin morfoloji 2 çıkmış sizce bu sebepten mi
Canım benim merhaba hoşgeldin . .kızlar meraba bende 3 yıllık evliyim 16 aydır deniyoruz ama olmuyo. eşimin morfoloji 2 çıkmış sizce bu sebepten mi
Aktaran keçiboynuzu özü vs almıştım ama fayda olmadı
Doktorum kür vs hikaye demişti
Hiç denemedim o yüzden
kızlar meraba bende 3 yıllık evliyim 16 aydır deniyoruz ama olmuyo. eşimin morfoloji 2 çıkmış sizce bu sebepten mi
Hayırlısı olsun
cnm hasta oldum 29 kasım olarak yazar mısın :)
Nesi hikayeymis acaba onlara göre hikaye tabi benim gibi kac kisi soganla hamile kaldi . Hersey bizim elimizde deneyip gorucez sen sogami dene canm ihmal etme
gelen giden yok canımKumru55 ******* 30 eylül beklemede
avucdolusudua **18 ekim beklemede
aaynaa ******** 30 ekim beklemede
@Kumru55 @avucdolusuduaaaynaa
Haydi inşallah canımgelen giden yok canımadetin üzerine yoksa hamile mi kalacağım ya
yok canım varikosel. ayy inşallah ya cok sağolCanım benim merhaba hoşgeldin . .
Morfoloji düşük bizimde ileri hız . .
Varikosel varmı sizde ?
Evet düşük olup sonra hamile kalan var . .
Rabbim nasip eder inşallah bizlere de . .
Ne güzel canım ya inşallah bizde kalırız artıkMerhaba cnm bizimde morfoloji sıfırdi soğan kuru denedigim ay hamile kaldim sende dene cnm . Iki sene olmadi bizimde asilama yapilacak ay hamile olduğumu öğrendim
benim bat 14 kasım canımKumru55 ******* 30 eylül beklemede
avucdolusudua **18 ekim beklemede
aaynaa ******** 30 ekim beklemede
@Kumru55 @avucdolusuduaaaynaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?