Kızlar iki sene bebeğimiz olmadi aşılama yapilacak ay hamile olduğumu öğrendim ve soğan kuru denemistm ilk ayda tuttu morfolojide sifirdi üstelik. Sizde deneyin
Kızlar ne yaptınız
Tebrik ederim canım . .
Sende bir sorun varmıydı ?
İlaç vs kullandınız mı ?
İnşallah bebiştirEses07 cnm bnm gelmedi hala bi belirtimde yok sadece sulu beyaz akıntım var başkada yok
Teşekkür ederim canım doğuma bir ay kaldi şükür :) bende sorun yoktu ilac kullanmadim esim Varikosel den ameliyat oldu sonra preeseed kullandik jel ise yaramadi keçiboynuzu suyu denedim esime icemedi tadindan dolayi bende son olarak soğan kuru deneyim dedim yumurta catlamasina yardımcı oluyor mus diye tuttu şükür ve morfoloji sifirdi tüp bebek uzmani normal olmaz diyodu ama olmaz diye bisey yokmus gördük Allahin izniyle..
Umut oldun bize . .
Sağlıcakla kucağına al inşallah . .
Sagol canimm aminn inşallah sizlerde deneyin. Sizde ne sknti var acaba ne kadardir istiyorsunuz
canım benim adet 27 sinde oldu ancak ben kullandgm bir sivilce ilacndan dolayı 6 ay koruncakmısım. ilacı bıraktım hemen ama vücudmdan anca atılırmıs artık benm bat yazmama gerek kalmadıMorfoloji düşük . .
canım benim adet 27 sinde oldu ancak ben kullandgm bir sivilce ilacndan dolayı 6 ay koruncakmısım. ilacı bıraktım hemen ama vücudmdan anca atılırmıs artık benm bat yazmama gerek kalmadı
Canımm benim adetim geçti Zamanında oldum bir dahaki aya artık :)Kumru55 ************* 30 eylül beklemede
avucdolusudua ****** 18 ekim beklemede
Kardelenmutlu******** 27 ekim beklemede
aaynaa ************ 30 ekim beklemede
@Kumru55Berf0o0o KOKUNNHUZURR aaynaa
Morfoloji düşük . .
hala adetim gelmedi canım ya neredeyse bir aydır olmamış olacağım ya 20 günü geçtiKumru55 ************* 30 eylül beklemede
avucdolusudua ****** 18 ekim beklemede
Kardelenmutlu******** 27 ekim beklemede
aaynaa ************ 30 ekim beklemede
@Kumru55Berf0o0o KOKUNNHUZURR aaynaa
hala adetim gelmedi canım ya neredeyse bir aydır olmamış olacağım ya 20 günü geçti
Canımm benim adetim geçti Zamanında oldum bir dahaki aya artık :)
Bizimde morfoloji sifirdi canm dene bence soğanı
Bence bir doktora git canım . .
Öyle mi canım . .
Hayırlısı olsun canım . .
Yeni bat ne zaman ?
Soğan suyu kürü mü canım ?
Keçiboynuzu mu ?
Ikisnide dene canım eger icemezse esin keçiboynuzu nu sen sogan denersin
Eses07 dün kan verdim 0,93 çıktı yani negatifmiş gelmedide adetim bklemelimiyim yoksa doktora mı gitsem
SağolasınCanımIkisnide dene canım eger icemezse esin keçiboynuzu nu sen sogan denersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?