Eses07 hamileyim 4 hafta 2 gunluk burda ilk sen duy istedim hic bir zaman umudunu kaybetme bir gun sende ummadigin anda hamile kalacaksin
Adet oldum bugün
Hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm bnde sabırsızlıkla beklyrum .
Allah yardımcımız olsun .çevremdekiler sayesinde hayata tamamen küstüm
Eses07 adet bekleme 05/ekim demissin , neden böyle erken adet oldun ozaman daha iki hafta var ,
inşallah üst görmüşsündür.
Bismilllahirrahmanirrahimmm
ALLAHım ! Bu Mübarek Cuma; Günü Hürmetine,
Bizi Sevdiğin Kullar arasına kat ..
Bizi Çok Sabreden,Çok Şükreden Kullarından eyle ..
Ömrümüz Sevdiğin,Razı olacağın işlerle;amellerle Geçsin ..
Sıhhat ve Afiyette Daim Eyle ..
Sevdiklerimizi Bize Bağışla ...
Bizlere hayırlı evlat nasip eyle ...
Aminnnnnn
____İnşallah bu ay hamiş kalırız emiii____
İsim ******** bat ******** durum
1.)nrycck25 ******ilk 1. hamişimizz
2).hayyee ******** 2.hamişimizz
3.)Brownim ***** 3. hamişimizz
4.) isyaann ********4. hamişimizz
5.)edebineedebine*** 5.hamisimiz
6.) hatibiiii ***** 6. hamisimizz
7.)CrystalDoll ***** 7.hamisimiz
8.)sadiye20 ******* 8.hamişimiz
9.) blackcinder ***** 9.hamişimiz
10.) 33meleğim 33***10.hamişimiz
11.) volimm ****** 11.hamişimiz
12.)hicran4242 **** 12.hamişimiz
13.) liili 88 ******* 13.hamişimiz
14.) pınar45 ***** 14.hamişimiz
15.)sewda 22***** 15 .hamişimiz
16.) nurdamla *** 16 .hamişimiz
17.) spawns **** 17 .hamişimiz
18 )scarfaceislove ** 18 .hamişimiz
19) vitae ****** 19. Hamişimiz
20)benimaskpastam*20.hamişimiz
21) haddibe ****** 21.hamisimiz
22)amasias **** 22.hamisimiz
23)nurbanuu **** * 23.hamisimiz
24) ikkese **** 24.hamisimiz
25)angelandsure *** 25. hamisimiz
26)hafizekbr *** 26. hamisimiz
27)beyazzambak94**27.hamisimiz
28)nea *********** 28. hamisimiz
29)zeynepcicek **** 29. hamisimiz
30)bitirim ******* 30. Hamişimiz
31)sykapusuz ***** 31. Hamişimiz
32)yasy ******** 32. Hamişimiz
33)missaqua **** 33. Hamişimiz
34)blutufe ******** 34. Hamişimiz
35)sm34 ******* 35. Hamişimiz
36)vigoroso ****** 36. Hamişimiz
37)istanbulunsultani**37hamisimiz
38)0611GNC ***** 38. Hamişimiz
39)mezig_34 ****** 39. Hamişimiz
40) ECEM8736 * *** 40. Hamişimiz
41)FairyTale61 **** 41. Hamişimiz
42)sndz ******** 42. Hamişimiz
43)yasmin5846**** 43. Hamişimiz
44)ftbl ********* 44. Hamişimiz
45)blgsu********* 45.Hamişimiz
46)defne_su****** 46.Hamişimiz
47 )grpaysgl******* 47.Hamişimiz
48)zeynepce90 ****48.Hamişimiz
49)nisamelek **** 49.Hamişimiz
50)AYSHE9388**** 50.Hamişimiz
51)TugbaAnk ***** 51.Hamişimiz
52)suzansu ****** 52.Hamişimiz
53)durulavinya **** 53.Hamişimiz
54)Hertain ******** 54.Hamişimiz
55)capque ******* 55.Hamişimiz
56)kelebekk47***** 56.Hamişimiz
57)elma_sekerm01**57.Hamişimiz
58)asksanabenzer***58.Hamişimiz
59)clementon******* 59.Hamişimiz
60)buketbuket ***** 60.Hamişimiz
61)evim12345 ***** 61.Hamişimiz
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Evenness ********** 26 eylül beklemede
Pinkhouselife61 ***** 29 eylül beklemede
Kumru55 ************* 30 eylül beklemede
Kardelenmutlu******** 2 ekim beklemede
melekruu ************ 2 ekim beklemede
Crescent2425 ****** 15 ekim beklemede
Eses07 ************* 22 ekim beklemede
Kartanem2 ********** umutla beklemede
Hayalci_almina******** umutla beklemede
Semus06 ********** umutla beklemede
Ceren_08 ********* umutla beklemede
Gurbet kuşu ******** umutla beklemede
Yagmur559 ********* umutla beklemede
nevsunneva********* umutla beklemede
Nihal3575 ******** umutla beklemede
umut-90 *********** umutla beklemede
avciecrin********* umutla beklemede deepandfury **** **** umutla beklemede
bril **************** umutla beklemede
serapozcan3343 ***** umutla beklemede
sunnycat *********** umutla beklemede
Off_off ************* umutla beklemede
Olivin006 ************ umutla beklemede
Derya000************ umutla beklemede
Avucdolusudua ******umutla beklemede
Cilekli_sut *********** umutla beklemede
Meleeqim33*********** umutla beklemede
bu ay hamiş kalırız listemize eklenmek isteyenler mesaj atabilir
inşallahh listemiz uğurlu gelir ..
Merhaba :)
bende aranıza yeni katıldım. yaklaşık 7-8 aydır bizde cocuk istiyoruz. bu ay HGS çekildim ilk 3 ay hamile kalma sansı yükselk diyorlar bakalım umutluyum biraz ama çokta hayal kurmuyorum yine yıkılmamak için. yine olmazsa tüp bebek ve aşılama arasında bir karar verilecek. Beni de listenize ekler misiniz :) Rabbim hepimizin dualarını kabul etisn inş :)
Hoşgeldin canım aramıza. .
Bu ne acele demek istedim. .
Olur inşallah daha yeni evlisiniz. .
Bat ne zaman?
Tabii ki eklerim. .
Nerden kaç yaşındasın?
Aslında çokta erken değil :) 3 senelik evliyiz 26 yaşındayım. Bat: 28 eylül
Hepimizin yaşadığı gibi beimde bu ara çevremde ki herkes hamile ve beni her gördüklerinde cocuk soruluyor :) ilk hormon değerlerim çok kötüydü hemen tüp bebek yapalım demişti özeldeki doktorum. folokül sayımıda toplamda 5 görmüştü. ondan biraz acelem. şuan Zeynep kamile gidiyorum birde devlete görünmek istemiştim orada ki değerlerim çok iyi çıktı folokül sayımda sağ over 5-6 sol sol over 5-6 çıktı çok şükür o yüzden kafam da çok karışık. bakalım 1-2 ay daha bekleyip tedaviye başlarım heralde. tecrübeli arkadaşlar fikir verirse çok sevinirim.
Ahh çevre baskısı olmasa zaten. .
Olur inşallah canım. .
Hemen ekliyorum. .
Rica ederim canım ❤Çok teşekkür ederim (kiss)
ımıda toplamda 5 görmüştü. ondan biraz acelem. şuan Zeynep kamile gidiyorum birde devlete görünmek istemiştim orada ki değerlerim çok iyi çıktı folokül sayımda sağ over 5-6 sol sol over 5-6 çıktı çok şükür o yüzden kafam da çok karışık. bakalım 1-2 ay daha bekleyip tedaviy
Bismilllahirrahmanirrahimmm ALLAHım ! Bu Mübarek Cuma; Günü Hürmetine, Bizi Sevdiğin Kullar arasına kat .. Bizi Çok Sabreden,Çok Şükreden Kullarından eyle .. Ömrümüz Sevdiğin,Razı olacağın işlerle;amellerle Geçsin .. Sıhhat ve Afiyette Daim Eyle .. Sevdiklerimizi Bize Bağışla ... Bizlere hayırlı evlat nasip eyle ... Aminnnnnn ____İnşallah bu ay hamiş kalırız emiii____ İsim ******** bat ******** durum 1.)nrycck25 *** ***ilk 1. hamişimizz 2).hayyee **** **** 2.hamişimizz 3.)Brownim ** *** 3. hamişimizz 4.) isyaann ****** **4. hamişimizz 5.)edebineedebine* ** 5.hamisimiz 6.) hatibiiii *** ** 6. hamisimizz 7.)CrystalDoll *** ** 7.hamisimiz 8.)sadiye20 *** **** 8.hamişimiz 9.) blackcinder ** *** 9.hamişimiz 10.) 33meleğim 33** *10.hamişimiz 11.) volimm *** *** 11.hamişimiz 12.)hicran4242 ** ** 12.hamişimiz 13.) liili 88 **** *** 13.hamişimiz 14.) pınar45 *** ** 14.hamişimiz 15.)sewda 22*** ** 15 .hamişimiz 16.) nurdamla ** * 16 .hamişimiz 17.) spawns * *** 17 .hamişimiz 18 )scarfaceislove * * 18 .hamişimiz 19) vitae ** **** 19. Hamişimiz 20)benimaskpastam* 20.hamişimiz 21) haddibe **** ** 21.hamisimiz 22)amasias ** ** 22.hamisimiz 23)nurbanuu *** * * 23.hamisimiz 24) ikkese ** ** 24.hamisimiz 25)angelandsure * ** 25. hamisimiz 26)hafizekbr * ** 26. hamisimiz 27)beyazzambak94* *27.hamisimiz 28)nea ****** ***** 28. hamisimiz 29)zeynepcicek ** ** 29. hamisimiz 30)bitirim **** *** 30. Hamişimiz 31)sykapusuz ** *** 31. Hamişimiz 32)yasy ***** *** 32. Hamişimiz 33)missaqua ** ** 33. Hamişimiz 34)blutufe **** **** 34. Hamişimiz 35)sm34 **** *** 35. Hamişimiz 36)vigoroso *** *** 36. Hamişimiz 37)istanbulunsultani* *37hamisimiz 38)0611GNC *** ** 38. Hamişimiz 39)mezig_34 *** *** 39. Hamişimiz 40) ECEM8736 * * ** 40. Hamişimiz 41)FairyTale61 ** ** 41. Hamişimiz 42)sndz **** **** 42. Hamişimiz 43)yasmin5846** ** 43. Hamişimiz 44)ftbl **** ***** 44. Hamişimiz 45)blgsu**** ***** 45.Hamişimiz 46)defne_su*** *** 46.Hamişimiz 47 )grpaysgl**** *** 47.Hamişimiz 48)zeynepce90 ** **48.Hamişimiz 49)nisamelek ** ** 49.Hamişimiz 50)AYSHE9388** ** 50.Hamişimiz 51)TugbaAnk *** ** 51.Hamişimiz 52)suzansu **** ** 52.Hamişimiz 53)durulavinya ** ** 53.Hamişimiz 54)Hertain *** ***** 54.Hamişimiz 55)capque *** **** 55.Hamişimiz 56)kelebekk47*** ** 56.Hamişimiz 57)elma_sekerm01* *57.Hamişimiz 58)asksanabenzer** *58.Hamişimiz 59)clementon*** **** 59.Hamişimiz 60)buketbuket ** *** 60.Hamişimiz 61)evim12345 *** ** 61.Hamişimiz ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Evenness ***** ***** 26 eylül beklemede ALYALAL ***** ***** 28 eylül beklemede Pinkhouselife61 ** *** 29 eylül beklemede Kumru55 ******* ****** 30 eylül beklemede Kardelenmutlu*** ***** 2 ekim beklemede melekruu ****** ****** 2 ekim beklemede Crescent2425 *** *** 15 ekim beklemede Eses07 ******* ****** 22 ekim beklemede Kartanem2 ***** ***** umutla beklemede Hayalci_almina**** **** umutla beklemede Semus06 ***** ***** umutla beklemede Ceren_08 ***** **** umutla beklemede Gurbet kuşu **** **** umutla beklemede Yagmur559 ***** **** umutla beklemede nevsunneva**** ***** umutla beklemede Nihal3575 ***** *** umutla beklemede umut-90 ****** ***** umutla beklemede avciecrin**** ***** umutla beklemede deepandfury **** **** umutla beklemede bril ******* ********* umutla beklemede serapozcan3343 *** ** umutla beklemede sunnycat ***** ****** umutla beklemede Off_off ****** ******* umutla beklemede Olivin006 ***** ******* umutla beklemede Derya000***** ******* umutla beklemede Avucdolusudua *** ***umutla beklemede Cilekli_sut ****** ***** umutla beklemede Meleeqim33****** ***** umutla beklemede bu ay hamiş kalırız listemize eklenmek isteyenler mesaj atabilir inşallahh listemiz uğurlu gelir ..
Hormonal düzensizlikleri keçiboynuzu kürü ile düzeldiğine şahidim. bu konunun içinde bir tecrübemi yazdım.. istersen sana da paylaşayım.. Aşağıda uygulamasını yapacağın sisteme eşinle sen tam bir uyum içinde bağlı kalırsan emin ol sende Sonucu buraya neşeyle yazacaksın..dile kolay tam 7 yıl denemediğim yöntem kalmadı.. Umudunu Kaybetme ve aşağıdaki yöntemi dene.. çeşitli başlıklara yazdığım yazıyı buraya bir daha katacağım.. Sonucu Mutlaka bana bildir Ama..
"Merhaba merkadaşlar bende yeni katıldım aranıza ve emin olun şu size yazacağım yazıyı yazmak için 7 yıl bekledim.. Ve Şimdi Onca ilaç ve tedavi olmamıza rağmen sonuç alamadık , taki o harika Yöntemle tanışana kadar..
Eşimle ben yaklaşık 7 senedir evliyiz,ama çocuğumuz olmuyordu. Emin olun denemediğimiz yöntem kalmadı, bir etek dolusu para döktük ama nafile.. denemediğim kür kalmadı. Eşimin sperm sayısı yüksek ama canlılık oranı ve hareketlilik azmış. Sonra hepinizin bildiği keçiboynuzu kürüne başladım sonuç iyidi ama gebe kalacak kadar değildi. Bu sefer bu ürünün katkısız yapanlarının peşine düştüm , ama birçoğunda kimyasal koruyucu yada glikoz şurubu olduğunu öğrendim. Bende organik olarak keçiboynuzu aramaya koyuldum, bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine sonunda aradığım ürünü buldum, telefon açıp uzun uzun konuştum, ateş görmeden buharlı bir teknik ile üretiyorlarmış, organik belgeleri de varmış..bana nasıl kullanacağımı kendisine teşekkürü bir borç bildiğim Gülsüm hanım anlattı, daha öncede bir çok kez şahid olmuş bu Mucizeye. Ve sonuç Muhteşem, Allah kendisinden binlerce kez razı olsun. Yöntemi şu şekilde :
Adetin bittiği günün Ertesi, Sabah öğle akşam 3’er yemek kaşığı içiyoruz.
Bu süre zarfında kesinlikle ilişkiye girilmiyor. Bol Bol su içiliyor ve sigara içiyorsanız ya azaltın yada kesinlikle bırakın.. Eksik bir çok madde yerine girerek Hormonlar Aktif Çalışıyor.. devam edet adet döneminizde de her ikimizde aynı şekilde kullanmaya devam ettik. Sonra Adetin bitiminde, Kullanmaya devam ederek bir sonraki adet dönemine kadar, ilk birliktelikten sonra 5 gün ara.. sonra bir daha birliktelik sonra tekrar 5 gün ara bu şekilde period devam ediyor.. taki o çift çizgiyi görene kadar.. %90 Kesinlikle başarı oranı olduğuna şahidiz. Şu an 5 aylık sağlıklı bir hamilelik dönemim geçiyor ki daha önce bunun yanından bile geçmemiştik.. Burada reklam olmasın diye ürünün ismini veremeyeceğim ama satışı yapan sitenin adresini verebilirim, ürünlerin nasıl kullanıldığı ve teknik detaylarla ilgili raporla beraber çok güzel bilgi veriyorlar.. keşke herkes bu kadar ilgili ve özverili olsa.. Benim mucizem oldular isimleri gibi. Teşekkürler mucizeburada sitesinin güzel insanları.. Ona söz vermiştim eğer gerçekten çalışırsa diye seni dağa taşa duyuracağıma diye.. girin bakın ama mutlaka konuşun görüşün derim www-mucizeburada-com adresinden sizde tanışın derim.. (Nermin -Eskişehir )
Merhaba merkadaşlar bende yeni katıldım aranıza ve emin olun şu size yazacağım yazıyı yazmak için 7 yıl bekledim.. Ve Şimdi Onca ilaç ve tedavi olmamıza rağmen sonuç alamadık , taki o harika Yöntemle tanışana kadar..
Eşimle ben yaklaşık 7 senedir evliyiz,ama çocuğumuz olmuyordu. Emin olun denemediğimiz yöntem kalmadı, bir etek dolusu para döktük ama nafile.. denemediğim kür kalmadı. Eşimin sperm sayısı yüksek ama canlılık oranı ve hareketlilik azmış. Sonra hepinizin bildiği keçiboynuzu kürüne başladım sonuç iyidi ama gebe kalacak kadar değildi. Bu sefer bu ürünün katkısız yapanlarının peşine düştüm , ama birçoğunda kimyasal koruyucu yada glikoz şurubu olduğunu öğrendim. Bende organik olarak keçiboynuzu aramaya koyuldum, bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine sonunda aradığım ürünü buldum, telefon açıp uzun uzun konuştum, ateş görmeden buharlı bir teknik ile üretiyorlarmış, organik belgeleri de varmış..bana nasıl kullanacağımı kendisine teşekkürü bir borç bildiğim Gülsüm hanım anlattı, daha öncede bir çok kez şahid olmuş bu Mucizeye. Ve sonuç Muhteşem, Allah kendisinden binlerce kez razı olsun. Yöntemi şu şekilde :
Adetin bittiği günün Ertesi, Sabah öğle akşam 3’er yemek kaşığı içiyoruz.
Bu süre zarfında kesinlikle ilişkiye girilmiyor. Bol Bol su içiliyor ve sigara içiyorsanız ya azaltın yada kesinlikle bırakın.. Eksik bir çok madde yerine girerek Hormonlar Aktif Çalışıyor.. devam edet adet döneminizde de her ikimizde aynı şekilde kullanmaya devam ettik. Sonra Adetin bitiminde, Kullanmaya devam ederek bir sonraki adet dönemine kadar, ilk birliktelikten sonra 5 gün ara.. sonra bir daha birliktelik sonra tekrar 5 gün ara bu şekilde period devam ediyor.. taki o çift çizgiyi görene kadar.. %90 Kesinlikle başarı oranı olduğuna şahidiz. Şu an 5 aylık sağlıklı bir hamilelik dönemim geçiyor ki daha önce bunun yanından bile geçmemiştik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?