Selam kizlarr görüşmeyeli nasılsınız bakalimm eses07 canım benim varmı hayırlı haber
Iyi allaha şükür kuzum bende 1 Ağustosta iş başı yaptım başladı yine hayat kosturmacasi. Bir bakayim bizim kizlar ne yapıyor acaba dedimŞükür cnm tatil yaptım biraz sen ne yapıyorsun
Iyi allaha şükür kuzum bende 1 Ağustosta iş başı yaptım başladı yine hayat kosturmacasi. Bir bakayim bizim kizlar ne yapıyor acaba dedim
Esesim selam kuşummm hatırladın mı bir görünüp bir kaybolan buketbuket :)))
Bu ay aşılama yaptırdım kızçeler tuttu çok şükür... Sebepsiz infertiliteydi sebep, 3 yıldır ne ağlaktım çok gerideki sayfalarda deli deli ağladığım bisürü depresif mesajım var ; ama şükür Rabbim nasip etti... Bir kaybım vardı inşallah bunu kucağımıza almayı nasip eder hayırlısıyla duanızı esirgemeyin...
Bebek isteyen bütün herkesi güldürür Allahım inşallah.. göbüşlerimizi kucaklarımızı hayırlı evlatlarla doldurur...
Çok saol canımm... aminnn Allahım isteyen herkese versin güzel haberlerini bekliyoruz...Canım çok sevindim senin adına benimde sebepsiz infertile bende aşılama olcam byramdan sonra raabbim bizede nasip eder inşaallh
Muhasebeciyim ben kuzum. Bilirsin beypilic tavuklari var. Fabrikamiz boluda. Orada muhasebecilik yapıyorum. Calismak kafa dagitiyor amaa kizimi özlüyorum bütün günÇalışmak çok güzel. .
Ne iş yapıyorsun tatlım.
Muhasebeciyim ben kuzum. Bilirsin beypilic tavuklari var. Fabrikamiz boluda. Orada muhasebecilik yapıyorum. Calismak kafa dagitiyor amaa kizimi özlüyorum bütün gün
Evett Rabbim tez vakitte sizlerede nasip etsin inşallah ☝☝Çok iyimiş canım benim. .
Akşamları ve tatilde bolbol vakit geçirin . .
Oyy kıyamam canım benim yaa. .
❤❤❤
Evett Rabbim tez vakitte sizlerede nasip etsin inşallah ☝☝
cnmmm hayirlisi olsun saglikla al kucagina.bizede nasip olsun insllah dua et kusummmÇok saol canımm... aminnn Allahım isteyen herkese versin güzel haberlerini bekliyoruz...
Slm kizlar bende ayni yerdeyim halaaa...
ne bebis ne tatil hic bi degisiklik olmadi bu yil ayni yerimde sayikladim.
tedavi falanda olmadi marttaki basarisiz denemeden sonra.sanirim baya alistim bu duruma.
evimizde iki kisilik yasantim simdilik iyi gidiyo.evli mutlu cocuklu degilim AMA evli mutlu saglikli huzurluyum.
Bebis olur yada olmaz esimle ve cevremle barisik olmak bana iyi hissettiriyor.kimseden yasadiklarimi saklamayarak
ve durumu kabullenerek gecinip gidiyoruz.cocuk sahibi olduktan sonra tabiki hayat bambaska yone gidecektir ama olmama ihtimalinin uzerinde durup buna alismak en dogrusuymus.her insanin hayatinda bi bosluk olur bizimkide bu olucakmis nasip diyorum .bakalim onumuzde RABBIM BIZE NE GOSTERECEK...
simdilik dusuncelerim bunlar paylasmak istedim...KABULLENDIM, ALISTIM ...
bat 14 eylül de allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin
ben daha yeniyim adet olamıyorum prolaktin yüksek aynı zamanda pco var 2 yıla yakındır da evliyim adet olamıyorum ki gebe kalabileyim napayım ne edeyim bana bir yol gösterin nereye gitmeli ve nasıl tedavi olmalı bir de aşılama nedir ve acılı bir durum mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?