Cok tesekkur ederiimmm canıımm
Ben de bu ay doktora gittim eşimden dolayı tüp bebek dedi doktor şaştım kaldım
Tamam canım benimbugun adet geldi bat 18 agustos
Canım birgün gecikti dün leke geldi devamı gelmedi rüyamda çift çizgi çıkıyordu gece 4gibi yaptım test malesef ki negatif hala sökülmeyi bekliyorum sancım var ama Beklemedeyimmelekruu ******** 7 temmuz beklemede sevdelim *** ** 2 temmuz beklemede
cilekli_sut ****** 8 temmuz beklemede
Melek-4545 *******19 temmuz beklemede
Crescent2425 **** 20 temmuz beklemede
M melekruusevdelim cilekli_sut M Melek-4545 C crescent2425 ?
Ne yaptınız kızlar?
İleri hızımız da düşük morfolojimiz de 3. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Allahımdan ümidimi kesmiyorum. O bebiş bana gelecek inş. Hepimize gelsin inşRica ederim kuzum ❤
Doğru zamanda rabbim hayırlı evlatlar versin
Kuzum benim ya
Benim de eşimin ileri hız düşük
Tamam canım benim
Kızlar ben hamileyiiiimm
Daha eşime soyleyemedim sehirdısında görevde size soluyorum belki bi umut olurum diye
Amin inşallah canım, dualarım sizinleCANIM hayırlı olsun rabbim sag salim kucağına almayı nasıp etsin :) bizlere dua et :)
Kızlar merhaba. Bende Bebek için çok uğraşanlardanım.ben pkoluyum. Ve 2.5 senedir uğraşıyoruz. Klomen mi dersiniz aşılama mı dersiniz hepsini yaptık. Sonuçta sadece bir kimyasal gebelik oldu. Artık umudumu kaybettim demiştim 2-3 aydır herşeyi bırakmıştım. Ve bu ay hiç beklemediğim bir anda pozitifi gördüm. Bugün de hastaneye gittim ve değerim 1080 çıktı ama inanır mısınız sevinemiyorum korkudan. kimyasal yaşayınca insanın psikolojisi bozuluyor. Ama inşallah sizlerin de hiç beklemediğiniz anınızda bebeğiniz gelir. Allah'a çok şükür. Size sormak istediğim bişey var. Benim progestan değerim 2.17 çıkmış. Bu değer çok mu düşük bilgisi olan var mı? Kafama çok takıldı. Korkuyorum kızlar.
Benm 3agusts adet gunm canm bebk yokmelekruu ******** 7 temmuz beklemede sevdelim **** *** 2 temmuz beklemede Hayalci_almina * **2 temmuz beklemede
cilekli_sut ******** 8 temmuz beklemede
Elaaaam ********* 28 temmuz beklemede
M melekruusevdelim ShinSeGi cilekli_sut C crescent2425 elaaaam
Kızlar ne yaptınız?
cnm tüp bebek denemistim ya ben ilk tahlilim pozitif çıktı hamileyimmelekruu ******** 7 temmuz beklemede sevdelim **** *** 2 temmuz beklemede Hayalci_almina * **2 temmuz beklemede
cilekli_sut ******** 8 temmuz beklemede
Elaaaam ********* 28 temmuz beklemede
M melekruusevdelim ShinSeGi cilekli_sut C crescent2425 elaaaam
Kızlar ne yaptınız?
Oy maşallah. Hadi kuzu sımsıkı tutunsun annesine. Darısı bizlere.cnm tüp bebek denemistim ya ben ilk tahlilim pozitif çıktı hamileyim
insallah degerim artar da saglikla devam eder
amiiin cnm insallah. Hepinize nasip olsun insallah. kafanizi rahat tutun en kötü ihtimal tüp bebek denerim diye düşünün ama insallah gerek kalmazOy maşallah. Hadi kuzu sımsıkı tutunsun annesine. Darısı bizlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?