amiiiin cnm insallah. millet kazara hamile kaliyo biz bu kadar ugrasla kalamiyoz. insallah artik bize de nasip olurasılama ewt kolaydı yada gt gel bızalıstık artık mecbr bıseylere.. rabbım kısa zamnda versnde artık ıurtulalım su hastanelerden ınsallah
amiiiin cnm insallah. millet kazara hamile kaliyo biz bu kadar ugrasla kalamiyoz. insallah artik bize de nasip olur
Beklemedeyim canım tüm adet belirtilerini yaşıyorum inşallah hamilelik belirtisidir bakalım ne olacakmelekruu ********** 7 temmuz beklemede sevdelim ***** **** 2 temmuz beklemede Hayalci_almina *** ***2 temmuz beklemede
cilekli_sut ********** 8 temmuz beklemede
Kardelenmutlu******13 temmuz beklemede
evim12345*********18 temmuz beklemede
Melek-4545 *******19 temmuz beklemede
Crescent2425 ***** 20 temmuz beklemede
M melekruusevdelim ShinSeGi cilekli_sut @KARDELENMUTLU gunduzgece123 M Melek-4545 C crescent2425 ne yaptınız kızlar
Canım hayırlı olsun Allah ım sağlıkla kucağına aldırsın inşallah belirtilerin nelerdi kaç yıldır demiyorsunuz?Kızlar ben hamileyiiiimm
Daha eşime soyleyemedim sehirdısında görevde size soluyorum belki bi umut olurum diye
Teşekkür ederim canım Allah tez zamanda sana da versin inşallah. Doğrusu pek bir belirtim yoktu, bu ay tedaviye ara vermiştik bir önceki ay kist oluştuğu için ilaçlardan. Ben diğer aylarda daha çok belirti yaşıyordum sanki. Şimdi düşünüce, adet olacakmışım gibi sancım vardı ve kokuya sanki daha duyarlıyım.Canım hayırlı olsun Allah ım sağlıkla kucağına aldırsın inşallah belirtilerin nelerdi kaç yıldır demiyorsunuz?
Kızlar ben hamileyiiiimm
Daha eşime soyleyemedim sehirdısında görevde size soluyorum belki bi umut olurum diye
Mrb kızlar lütfen bilgisi olan yazsın cok kotuyum...
2 negatif asılamadan sonra tüp bebek yapmaya karar verdık suan tedavideyim 8. Gunum yumurta uyarıcı igne (puregon) alıyorum bide cetrotide ve surekli e2 hormonuna bakılıyor 2 gundur düşüşte yükselmesi gerekiyormuş tedavi iptal olabilirmiş buna bi cozum yolu bulanamazmi yarın son kez bakılacak karar verilecek ya hep boyle devam ederse tüp bebek bile yapamayacak mıyım ? Napıcam ben suan cok kötüyüm pko da var nolcak bilmiyorum
demiştim ya cnm ben tüp bebek yaptirdim haftaya cumartesi test günümmelekruu ******** 7 temmuz beklemede sevdelim *** ** 2 temmuz beklemede Hayalci_almina * **2 temmuz beklemede
cilekli_sut ****** 8 temmuz beklemede
evim12345*******18 temmuz beklemede
Crescent2425 **** 20 temmuz beklemede
M melekruusevdelim ShinSeGi cilekli_sut gunduzgece123 M Melek-4545 C crescent2425 ?
Ne yaptınız kızlar?
demiştim ya cnm ben tüp bebek yaptirdim haftaya cumartesi test günüm
melekruu ******** 7 temmuz beklemede sevdelim *** ** 2 temmuz beklemede Hayalci_almina * **2 temmuz beklemede
M melekruusevdelim ShinSeGi cilekli_sut gunduzgece123 M Melek-4545 C crescent2425 ?
Ne yaptınız kızlar?
bugun adet geldi bat 18 agustosmelekruu ******** 7 temmuz beklemede sevdelim *** ** 2 temmuz beklemede Hayalci_almina * **2 temmuz beklemede
Ne yaptınız kızlar?
Gözün aydın Can'ım..Teşekkür ederim canım Allah tez zamanda sana da versin inşallah. Doğrusu pek bir belirtim yoktu, bu ay tedaviye ara vermiştik bir önceki ay kist oluştuğu için ilaçlardan. Ben diğer aylarda daha çok belirti yaşıyordum sanki. Şimdi düşünüce, adet olacakmışım gibi sancım vardı ve kokuya sanki daha duyarlıyım.
o kadar bir belirti hissetmedimki, cumartesiden beri hasta olucam diye bekliyorum, test falan yapmamıştım.
1.5 senedir istiyoruz ama ben 1 senedir tedavi görüyordum.
Tez zamanda sagllıcakla sana da nasip olsun canııım. Cok tesekkur ederiiimmasaaallahhh. allah bagslasın.. bende brdan byle haykırırım ınsaaalllahhh...aminnnnn
Cok tesekkur ederiimmm canıımm
Emin olun dualarım sizinle canım. Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu ve hepimize saglık bi sekilde kucagımıza almayı nasip etsinGözün aydın Can'ım..
Bizlere de dua et olurmu?
Maşaallah süphanallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?