Hayırlısı olsun canım inşallah gelir en kısa zamanda meleğinTekrar yaptım çıkmadı. .
Belim ağrıyor çok kötü. .
Adet olacağım anladım kızlar. .
Canim ben sabah aksam ac karnina birbardak icme suyuna dolusuyla karbonat atip iciyorum. Facede kemal milar var ondan ogrendim aslinda bircok rahatsizliga iyi geliyormus karbont.. vikside baska bir topikte okudum viksle hamile kalan varmis umut dünyası işte... soguk bir yangini var viksin ..
Bu arada viksi vajinaya sürüp esinle beraber oluyormuşsun ama ben denemek icin aksami beklemedimumarim işe yarar
Yok o kadar yakmıyorYakmaz mı
Bence zararlı bunlar
Amin inşallah canım ❤Hayırlısı olsun canım inşallah gelir en kısa zamanda meleğin
Yok o kadar yakmıyor
Karbonat soda değil mi ?Karbonatin faydasini gören cok kisi var tatlim bi zarari olacagini sanmiyorumkorkcak bişi yok. Viks icin bişey diyemiyorum ama
Amin inşallah canım ❤
Karbonat soda değil mi ?
Viks dışarıya üstüne sürsen
Yok ya tehlikeli geldi bana
Eczanede satilan ingiliz karbonati olacak. Markettekilerde sofra tuzu katkisi oluyormus. Valla ben yaklasik 6 aydir iciyorum inanirmisiniz yorgunlugumu aldi ve bu kışı gripsiz atlattımAmin inşallah canım ❤
Karbonat soda değil mi ?
Viks dışarıya üstüne sürsen
Yok ya tehlikeli geldi bana
Eczanede satilan ingiliz karbonati olacak. Markettekilerde sofra tuzu katkisi oluyormus. Valla ben yaklasik 6 aydir iciyorum inanirmisiniz yorgunlugumu aldi ve bu kışı gripsiz atlattımviksi dışardan sürdüm zaten öyle icine kadar koymadim afedersiniz bu arada
Kizlar bi sorum var cevaplayabilirseniz s3vinirim 26si regli gunumdu ama 27sinde hafif sarimsi pembeye donuk kucuk bir leke geldi sonra bugune kadarda sadece cok kucuk kahveye donuk bir leke ama bunlar sadece silinirken ama baska hicbir sey yok cildiricam sizce ne olbilir
Normalde hic duzensizligim olmazdi ama 2 ve 3 aydir bi duzensizlik vardi test yaptirmadim henuz galiba korkuyorumGebelik Testi yaptınız mı ?
Normalde düzensizlik var mı?
Normalde hic duzensizligim olmazdi ama 2 ve 3 aydir bi duzensizlik vardi test yaptirmadim henuz galiba korkuyorum
Doktorada daha bir ay once gittim kist var ama zararsiz dedi 2bucuk santimmis hormon testi yaptirdi fakat henuz gosteremedim sonuclar elimde ama e2 hormonum biraz yuksekPolikistik over olabilir. .
Bir doktora danışın canım. .
Doktorada daha bir ay once gittim kist var ama zararsiz dedi 2bucuk santimmis hormon testi yaptirdi fakat henuz gosteremedim sonuclar elimde ama e2 hormonum biraz yuksek
Tesekkur ederim ama insallah bebisdir diye umit etmeye devam ediyorum kendimede engel olamiyorum test yapalim diyorum ama esim acaele etme diyor ortada kaldimTamam canım kistten dolayı olmuştur. .
Varmı değişiklik?Olsada kurtulsam
Harika görünüyor
Eşinde yanar kızzzEczanede satilan ingiliz karbonati olacak. Markettekilerde sofra tuzu katkisi oluyormus. Valla ben yaklasik 6 aydir iciyorum inanirmisiniz yorgunlugumu aldi ve bu kışı gripsiz atlattımviksi dışardan sürdüm zaten öyle icine kadar koymadim afedersiniz bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?