• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Bugün cok acayip bisey oldu kizlar sizinle paylasmak istiyorum. Idrarda test yaptim silik bi kirmizi cizgi vardi. Dayanamadik hastaneye gittik esimle malesef sonuc 1.2 doktor gebelik yok dedi. Hayal kirikligi ile döndük eve. Ama yılmak yok rabbim insallah en kısa zamanda kucaklarimizi doldurur:anne:
Birçok arkadaşımızın başından aynı olay geçti Can'ım.. O yüzden kan testi pozitif çıkarsa sevinmeye başlamalıyız.. İlk üç ay da kimse bilmemeli kanaatindeyim... Bir arkadaş 6 aylık söyledi kendi ailesine bile söylemedi.. Mantıklı olan bu

Birçok arkadaşımızın başından aynı olay geçti Can'ım.. O yüzden kan testi pozitif çıkarsa sevinmeye başlamalıyız.. İlk üç ay da kimse bilmemeli kanaatindeyim... Bir arkadaş 6 aylık söyledi kendi ailesine bile söylemedi.. Mantıklı olan bu
Niye kız ben tellale veririm (: (:

Tesekkur ederim ama insallah bebisdir diye umit etmeye devam ediyorum kendimede engel olamiyorum test yapalim diyorum ama esim acaele etme diyor ortada kaldim
İnşallah kuzum

Varmı değişiklik?
9gün oldu kız.. Bu kadar gecikirmiydi?

Canım düzen bozuldu. .
Bekliyorum. .

Eses07 Eses07 ovulasyon testiyle gebelik testi yapılıyor diye okudum bi topikte. Hamile olmayasın sen? E hadi insallaah yaaa:halay:
Sanmıyorum. .

Bugün cok acayip bisey oldu kizlar sizinle paylasmak istiyorum. Idrarda test yaptim silik bi kirmizi cizgi vardi. Dayanamadik hastaneye gittik esimle malesef sonuc 1.2 doktor gebelik yok dedi. Hayal kirikligi ile döndük eve. Ama yılmak yok rabbim insallah en kısa zamanda kucaklarimizi doldurur:anne:

Hayırlısı olsun canım. .

Harika görünüyor :kk77:
Bildirim gelmemiş nedense anlamadım ondan göremedim :deli:
Ben
Mercimek çorbası
Etli taze barbunya
Bulgur pilavı
Cacık
Salata yaptım :-):dondurma:

Mmmmm nefis ;)

PCO ne düzeyde Can'ım?
Kilo
Düzensizlik
Tüylenme vs varmı?
Bide kaçar cm
Benim biri üç biri dört cm kaplı sanırım..
Dr söylerken işittim :-)

Aynen canım .. dikkate alınması gereken kan testi olmalı..

Back