Eşinde yanar kızzz kaş yapalım derken bıyık yolma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşinde yanar kızzz kaş yapalım derken bıyık yolma
Birçok arkadaşımızın başından aynı olay geçti Can'ım.. O yüzden kan testi pozitif çıkarsa sevinmeye başlamalıyız.. İlk üç ay da kimse bilmemeli kanaatindeyim... Bir arkadaş 6 aylık söyledi kendi ailesine bile söylemedi.. Mantıklı olan buBugün cok acayip bisey oldu kizlar sizinle paylasmak istiyorum. Idrarda test yaptim silik bi kirmizi cizgi vardi. Dayanamadik hastaneye gittik esimle malesef sonuc 1.2 doktor gebelik yok dedi. Hayal kirikligi ile döndük eve. Ama yılmak yok rabbim insallah en kısa zamanda kucaklarimizi doldurur
Niye kız ben tellale veririmBirçok arkadaşımızın başından aynı olay geçti Can'ım.. O yüzden kan testi pozitif çıkarsa sevinmeye başlamalıyız.. İlk üç ay da kimse bilmemeli kanaatindeyim... Bir arkadaş 6 aylık söyledi kendi ailesine bile söylemedi.. Mantıklı olan bu
İnşallah kuzumTesekkur ederim ama insallah bebisdir diye umit etmeye devam ediyorum kendimede engel olamiyorum test yapalim diyorum ama esim acaele etme diyor ortada kaldim
Varmı değişiklik?
9gün oldu kız.. Bu kadar gecikirmiydi?
Sanmıyorum. .Eses07 ovulasyon testiyle gebelik testi yapılıyor diye okudum bi topikte. Hamile olmayasın sen? E hadi insallaah yaaa
Bugün cok acayip bisey oldu kizlar sizinle paylasmak istiyorum. Idrarda test yaptim silik bi kirmizi cizgi vardi. Dayanamadik hastaneye gittik esimle malesef sonuc 1.2 doktor gebelik yok dedi. Hayal kirikligi ile döndük eve. Ama yılmak yok rabbim insallah en kısa zamanda kucaklarimizi doldurur
Harika görünüyor
Bildirim gelmemiş nedense anlamadım ondan göremedim
Ben
Mercimek çorbası
Etli taze barbunya
Bulgur pilavı
Cacık
Salata yaptım
PCO ne düzeyde Can'ım?
Kilo
Düzensizlik
Tüylenme vs varmı?
Bide kaçar cm
Benim biri üç biri dört cm kaplı sanırım..
Dr söylerken işittim
Anladım Can'ım.. Yeni peydah oldu deseneCanım önce hiçbiri yoktu. .
Kist yok bende . .
Düzensizleşti + kilo alıyorum şuanda. .
Kist manasında sormadım.. Yumurtalıkların etrafı PCO ile sarılı oluyor ya onu sordum canm
Anladım Can'ım.. Yeni peydah oldu desene
Anladım kuzum..Bilmiyorum canım
Sorma ya Yapıştı meret..Biz kadınların derdi de pko
Görüşürüz canım iyi geceler tatlı rüyalarAnladım kuzum..
Sorma ya Yapıştı meret..
Aynen canım .. dikkate alınması gereken kan testi olmalı..Birçok arkadaşımızın başından aynı olay geçti Can'ım.. O yüzden kan testi pozitif çıkarsa sevinmeye başlamalıyız.. İlk üç ay da kimse bilmemeli kanaatindeyim... Bir arkadaş 6 aylık söyledi kendi ailesine bile söylemedi.. Mantıklı olan bu
Hayırlı sabahlar Can'ımGörüşürüz canım iyi geceler tatlı rüyalar
Aramıza hoşgeldin cnm. .Listeyi benide ekler misiniz kızlar :) 13 temmuzu bekliyorum :)
Günaydın canımHayırlı sabahlar Can'ım
Aramıza hoşgeldin cnm. .
Tabii eklerim. .
Kaç yıllık evlisiniz?
hoşbuldum cnm :) 2 yıllık evliyim canım
Adet oldum canımEses07 valla sen bi bak istersen forumdan ovulasyon testiyle hamileliği ogrenmek ile ilgili yazan cok ve böyle hamile oldugunu ögrenen var