Kız susatmaz inşaallah tost
Ben yatıyorum canım iyi geceler görüşürüzKız susatmaz inşaallah tost
Sanada bacımBen yatıyorum canım iyi geceler görüşürüz
❤❤❤Sanada bacım
Ne yaptın Can'ım ?
Tekrar yaptım çıkmadı. .Ne yaptın Can'ım ?
Ovu testi mi yaptın?Tekrar yaptım çıkmadı. .
Belim ağrıyor çok kötü. .
Adet olacağım anladım kızlar. .
Uf yaEvet tatlım. .
Belim çok kötü
Eses07 tatlım umutsuzca bekleyen ben umutla bekleyenlerin arasına girmek istiyorum ... pco luyum inşallah Rabbim hepimizi meleklerimize tez zamanda kavuştursun..
Hoşbulduk bat pkolu oldugum icin gecti 23 unde olmam gerekiyorduCanım hoşgeldin. .
Bat belirli değil mi?
Bende 20 sinde. .Hoşbulduk bat pkolu oldugum icin gecti 23 unde olmam gerekiyordu
Aynen canim yaa bugün viks denedim bakalım.. birde ben karbonat iciyorum normalde tarlusal gibi ilaclar olmadan adet bile olamayan ben iki aydir gunu gunune olmasada adet oluyorumBende 20 sinde. .
Ahh bu pko illeti. .
Aynen canim yaa bugün viks denedim bakalım.. birde ben karbonat iciyorum normalde tarlusal gibi ilaclar olmadan adet bile olamayan ben iki aydir gunu gunune olmasada adet oluyorum
Canim ben sabah aksam ac karnina birbardak icme suyuna dolusuyla karbonat atip iciyorum. Facede kemal milar var ondan ogrendim aslinda bircok rahatsizliga iyi geliyormus karbont.. vikside baska bir topikte okudum viksle hamile kalan varmis umut dünyası işte... soguk bir yangini var viksin ..Nasıl neler yapıyorsun. .
Viks napıyosun?
Karbonat nasıl?
Bu arada viksi vajinaya sürüp esinle beraber oluyormuşsun ama ben denemek icin aksami beklemedimCanim ben sabah aksam ac karnina birbardak icme suyuna dolusuyla karbonat atip iciyorum. Facede kemal milar var ondan ogrendim aslinda bircok rahatsizliga iyi geliyormus karbont.. vikside baska bir topikte okudum viksle hamile kalan varmis umut dünyası işte... soguk bir yangini var viksin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?