Hsg önemli bence. .Mrb kizlar ben yine adet oldum bu ayda olmadi.1sene oldu esim test yaptirdi sperm sayisi 37milyon hareket %90mis cok kotu deil dimi bende sadece trioid sorunu var ama yumurtam olusuyor ama doktor uyarmak icin klomen verdi 2 ay kullandim olmadi sizce baska bir sorunum olabilirmi hsg cektireyimmi doktora sordum erken bence asilamadan once hsg cektiriyoruz dedi ne yapmaliyim artik gec kalmak istemiorum 30 oldum
zaten yumurtam olusuyor ve catliyor esimin degerleride iyi tek aklimda hsg kaliyor ama korkuyorum birde doktor simdlik gerek yok dedi anlamiyorm baska olmamasi icin ne sebepler vardir bol bol dua edelim ama stres aklimiza takmakta cok etkiliyormusHsg önemli bence. .
tüplerin açık olup olmadığını görüyor. .
Canım benide eklermisin listeye reglim 23 temmuz bugün ovu.testine gore yumurtlama günüm hayırlısı olur inşallah hepimiz icinlistemize eklenmek isteyenler mesaj atabilir
Tabi ekliyorum canım. .Canım benide eklermisin listeye reglim 23 temmuz bugün ovu.testine gore yumurtlama günüm hayırlısı olur inşallah hepimiz icin
Aynenn canımm ya nasip bu işlerklomen kullanırken aşılama yapılmış olsaydı kullandığınız ilacın bir anlamı olurdu bence. aşılama içinde sonuçta ilaç yada iğne kullandıracaklar. boşuna hormon kullandırıyorlar bizlere.
son 18 aydır bizede bebek uğramıyor. 2 kere hamile kaldım normal yolla 1, düştü diğeri dış gebelik oldu ameliyatla alındı ikizler.
tüm tahlillerim temiz hsg temiz , eşiminde herşeyi normal , 1 aşılama oldum %10 luk şans bize vurmadı. 1 aşılama daha düşünüyoruz.
Ahh ahhhhhh istemeyenler hemen hamile olur çöpe atarzaten yumurtam olusuyor ve catliyor esimin degerleride iyi tek aklimda hsg kaliyor ama korkuyorum birde doktor simdlik gerek yok dedi anlamiyorm baska olmamasi icin ne sebepler vardir bol bol dua edelim ama stres aklimiza takmakta cok etkiliyormus
Gene Adet oldum
Kızlar mrb. Adetim sonrası bir yandan ağrılar bir yandan ramazanda misafir ağırlama yorgunluğu derken yeni kendime gelebildim.Bu arada bir arkadaş sormuştu. 2 senelik evliyiz. 7-8 aydır çocuk istiyoruz ama kist tedavisi, kimyasal gebelik derken bir türlü kısmet olmadı.
Bu ay Allah izin verirse yumurtlama günlerimi daha iyi değerlendirmeyi planlıyorum. Ovülasyon testi de almıştım ama 2 aydır bir türlü çift çizgiyi yakalayamadım. Bir de eşim rüyasında sürekli pamuk gibi beyaz bir kız çocuğu görüyor. Ben de heyecanlanıyorum bizim prenses gelmeye nazlanıyor diye.Var mı rüyasında sürekli bebiş gören bizim gibi
Özetle yeni umutlarla yeni bir yumurtlama dönemine giriyorum
Umudumuzu kaybetmeyelim canlar, inşallah kavuşacağız kıymetlilerimize.
Bu sabah anesteziyle cekildim tüplerim açıķ çıktı çok şükür . Biraz aģrim var ama uzanıyorum suan:) çok sagol insaallah hayırlı haberler alırız.Anestezili ol canım hiç ağrın olmuyo benim çekildikten snra ağrım oldu ama az az kendimi cok yordugumda bide yürüme cok 1 bikacgün cok fazla öyle olunca ağrın oluyo hafif ben uyanıp normal eve geldim
Bakalım benim ne olacak bugün anestezili olarak çektirdim korka korka sonuc iyi ama 2 yıldır olmadi senep buda değil neden bir bilsem.Canım hsg den sonra hamile kalan çok oldu ama ben hiç hamile olmadım. .
Hayırlısı tatlım ya insallah olucak bi GUN hepimizin ben istemiyorum hiç diyenler pat diye kalıyo hamile biz yırtınıyoruz genede yok anlamadım gitti ben bu işi vardır bi hayrı elbetTabi ekliyorum canım. .
bende adet oluyorum şuan. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?