Yorgun ve korkakPazartesi rahim filmim var forumda ne kadar konu varsa okuyorum şuan
Iyim esracım sahura kadar uyumadım bugün ne yesem diye düşünüyorumNihalcim nasılsın canım benim ♡
Canım anestezili olacaksan korkulacak bişey yok inşallah iyi sonuçlar alırsınYorgun ve korkakPazartesi rahim filmim var forumda ne kadar konu varsa okuyorum şuan
Ben hiç uyumuyorum ramazan ayında. .Iyim esracım sahura kadar uyumadım bugün ne yesem diye düşünüyorum
Sen ne yapıyon bakalım
Allah'ım cok tatlılar kurban Olduğum Rabbim sen nasip etEki Görüntüle 1574006 allahımmm nolurrr nasip et bu tontişlerden yarabbimmm : (
Bende 2 gündür uyumuyorum haketten ne yesekki benim kociş de tutmuyor işden dolayı tek Başıma bişey yiyesimde gelmiyorB
Ben hiç uyumuyorum ramazan ayında. .
ne yesek bugün. . Hergün aynı konu yaw
İnşallah kuzum Aminnnnnn gelsin artık bebişlerimiz. .Allah'ım cok tatlılar kurban Olduğum Rabbim sen nasip et
Bende 2 gündür uyumuyorum haketten ne yesekki benim kociş de tutmuyor işden dolayı tek Başıma bişey yiyesimde gelmiyorB
Ben hiç uyumuyorum ramazan ayında. .
ne yesek bugün. . Hergün aynı konu yaw
Evet yalnız sıkıcı olur ..Bende 2 gündür uyumuyorum haketten ne yesekki benim kociş de tutmuyor işden dolayı tek Başıma bişey yiyesimde gelmiyor
Aminnnn canım benimİnşallah kuzum Aminnnnnn gelsin artık bebişlerimiz. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?