Amiiinnn birsenimmm rabbim saglikla evlatlarimizi kucaklamayi nasip etsin inşallah hepimizeewt kuzum benım nıck değişikliği yaptımaz kalmış cnm beşiği bi an önce al hemen gelmıor alınınca glıba sanada az kalmış süpriz yapıp heran gelebılır kızın..çok fazla kıyafete odaklanma cnm cunkı hergecen gun buyuyecegı ıcın aldıkların ona olmıycak..zaten yaz bebegı oldugu için bi çıtcıtlı badı bıle yeterlı olur sıcaktan cıbıl cıbıl dolanır
canım elı ayagı duzgun hayırlı saglıklı olsunda ne olursa olsun ılk evlat sonuçta..eşinle naptın düzelttinmi arayı..annendemı kalıyorsun
maşallahh cnm çok şanlısın kız evlat bı başkaa hele kıyafetlerıne bayılıorum..rabbım sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsinnnnnn
Aminn en onemlisi .. Rabbim herkese suzlerede saglikli sihatli evlatlar nasip etsin inslh..bugub geldim canin evime hayrlisi artik inslh bida olmaz.. 13 gun fln olmustu..ewt kuzum benım nıck değişikliği yaptımaz kalmış cnm beşiği bi an önce al hemen gelmıor alınınca glıba sanada az kalmış süpriz yapıp heran gelebılır kızın..çok fazla kıyafete odaklanma cnm cunkı hergecen gun buyuyecegı ıcın aldıkların ona olmıycak..zaten yaz bebegı oldugu için bi çıtcıtlı badı bıle yeterlı olur sıcaktan cıbıl cıbıl dolanır
canım elı ayagı duzgun hayırlı saglıklı olsunda ne olursa olsun ılk evlat sonuçta..eşinle naptın düzelttinmi arayı..annendemı kalıyorsun
maşallahh cnm çok şanlısın kız evlat bı başkaa hele kıyafetlerıne bayılıorum..rabbım sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsinnnnnn
Cümlemizden razi olsun inşallah ..Amiin. Allah razi olsun canim . Benide listeye eklermisin bat 16 haziran :)
♡♡♡♡♡♡♡Amiiiiiinnn aminn bitanemm rabbim tez vakitte sizlerede hayırlısıyla nasip etsin inşallah ♡♡♡♡
Yok canim buraya ilk defa yaziyrumCümlemizden razi olsun inşallah ..
tabi ki de ekleyeyim. .
Daha önce tanışmış mıydı?
Yok canim buraya ilk defa yaziyrum
listeyi görünce bende katilmak istedim
Hoşbuldum canimHoşgeldin sefalar getirdin canım benim. .
nasılsın? Nerden ?Antalya / 24 ben
Hoşbuldum canimsağolasin
iyiyim şükürler olsun sen nasilsin ?
karadeniz liyim canim bende 22 yaşindayim
teşekkür ederim cnm ilgin çook güzel mutlu oldumOooo bak FairyTale61birsenimmm de Karadeniz li çok şeker tatlı arkadaşım..
tanışın da uşaklar
Karadeniz insanı cana yakın sevecen dir..
çok severim karadeniz uşaklarını ve hamsi tava & muhlama
FairyTale61
teşekkür ederim cnm ilgin çook güzel mutlu oldum
doğru diyosun karadeniz uşaklari bir başkadir
hamsi tava bir harikadir
bizim burada mihlama pek yapilmaz . ama hamsi tava lahana kavurmasi çook yapilir.Off mıhlama hamsi tava lahana kavurması
evett çok sicaktir şimdi oralarSıcacık antalyadan selam olsun
bizim burada mihlama pek yapilmaz . ama hamsi tava lahana kavurmasi çook yapilir.
Şort tişört klima dondurma deniz plaj ..evett çok sicaktir şimdi oralar
çok tatlisin sen yaaa
Ohh Ohh nefis daaa uşağummm haçen bayileyrum..
offfff Allah kolaylik versinŞort tişört klima dondurma deniz plaj ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?