hayır canım tok karna dk nasıl dediyse o sekilde kullanfolik asit aç karnına mı içiliyo arkadaşlar?
Sıkma canini tatlim ya sikinti strestende oluyordur belki. Git bakalim ama bizede sonucu yaz.evet canım cok kızıyo sen oraya girip daha cok kuruyosun diyo aman ne bileyi giriyom gene arada iyi oluyo böyle yuvarlanıp gidiyoz işte :))) bu arada ylf bozuldu cok giremiyom leptopdan yazıyom tlf gelene kadar servisten.. bide hala adet olmadım 10 gün gecti test yaptım bugun negatif yarın doktora gidiyorum menemen deki devlet hastanesine simdilik.. korkuyorum da niye olmadı diye iğnemide oldum hamilelik yoksa olmaması cok sacma dua edin ne olur inş hasta degilimdir(
yazarım canım hayırlısı olsun inşallah bilmiyorum cok sıkılıyorum isyan etmiyorum RABBİME ama ne bileyim yaSıkma canini tatlim ya sikinti strestende oluyordur belki. Git bakalim ama bizede sonucu yaz.
amin canım inşallah tüp bebek mi yaptırıyorsun sen sanki öyle gördümInsallah dogal yolla tez vakitte gelor bebeklerimiz Rabbim drrt verip derman aratmasin
Evt canim tuplerim tikali cikti adet olunca basliycam Allahin izniyleamin canım inşallah tüp bebek mi yaptırıyorsun sen sanki öyle gördüm
Nihalcim inslh guzel haberlerle gelirsin Rabbim isteyen herkese veersin.. zor ama biraz raht olmaya calis malesef zor ama bebege kavusmak icin coook buyuk bi adim..bnde bunu yasiyarak gordumyazarım canım hayırlısı olsun inşallah bilmiyorum cok sıkılıyorum isyan etmiyorum RABBİME ama ne bileyim ya
Rabbim yardimcin olsun tatlım inşallah güzel haberler alırsın.. Hakkında hayırlısı olsunkızlar dua edin ne olur.. yarın dk gidiyorum cok agrım var ama adet agrısı gibi değil 10 gun oldu gecikeli hala olmadım testler negatif kist mi oldu yoksa hasta mı oldum bilmiyorum dk degişcem simdilik devlet hastanesine gitcem bu ay snra da baska bi ozel hastaneye cok iyi bi dk varmıs iğnemi de oldum normalde klomende adteler düzenli olur ama benim olmadı.. ALLAHIM ne olur sen bizi evladımızla sınama RABBİM dualarınıza ihtiyacım var
Yazik yaa vicdan yok o kadinlarda akil da yok İnsanlar elindekilerinin kıymetini malesef bilmiyorlarböyle düşünmekten başka seçeneğimiz yok tabi ki canım. ama yinede insanın içi acıyor biz ne kadar uğraşıyoruz onlar kıymet bilmiyor. dn yine haberlerde kadın 3 aylık bebeğini arabaya bırakıyor güne gidiyor 45 dk polisler başında bekliyor gelen giden yok bebek ağlıyor. sonunda geliyor kadın uyuyordu ne yapayım diyor. can ya sen nasıl 3 aylık bbeği arabaya kilitleyip gidebilirsin hangi vicdan yapabilir bunu.
Naptın cnm doktor ne dedi ?kızlar dua edin ne olur.. yarın dk gidiyorum cok agrım var ama adet agrısı gibi değil 10 gun oldu gecikeli hala olmadım testler negatif kist mi oldu yoksa hasta mı oldum bilmiyorum dk degişcem simdilik devlet hastanesine gitcem bu ay snra da baska bi ozel hastaneye cok iyi bi dk varmıs iğnemi de oldum normalde klomende adteler düzenli olur ama benim olmadı.. ALLAHIM ne olur sen bizi evladımızla sınama RABBİM dualarınıza ihtiyacım var
biz gözünün içine bakarız dimi? eşime hep diyorum böyle şeyler gördüğümde çok kolay gelmiş heralde bunların çocukları kıymet bilmiyorlar diye.Yazik yaa vicdan yok o kadinlarda akil da yok İnsanlar elindekilerinin kıymetini malesef bilmiyorlar
allah ım hayırlısı ne ise onu versin canım... inşallah güzel sonuçlanır.Evt canim tuplerim tikali cikti adet olunca basliycam Allahin izniyle
Tm cnm eklerimeklerim6 nisan canımm
eses07 Nasıl oldun canım merak ettim ,beni listeye eklemeyi unutma 6 nisan bat.sanki uğurlu gelcek inşallahhh
Aminın inşallah Rabbim bizlere de nasip ederallah ım hayırlısı ne ise onu versin canım... inşallah güzel sonuçlanır.
AMİNNNN.Aminın inşallah Rabbim bizlere de nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?