- 16 Ocak 2014
- 668
- 889
- 108
inşallahh listemiz uğurlu gelir
inşAllah datlum ağzından bal damlıyorMucizeler hep en zor zamanda gelir unutma .. umudunu kesmeAllah büyük herseyin vakti var hatunum
İnşallah kuzum yaaamiiinnnnn...
Diikkat et sen de kendine çok geçmiş olsun esesim
esesim nevar neyok nasılsın.sanırım grip oldun geçmiş olsun bacım.
esesim nevar neyok nasılsın.sanırım grip oldun geçmiş olsun bacım.
Amin cnm ...Ahh kuzum inşallah bizlere de nasip etsin Rabbim inşallah inşallah
Maalesef esesim benimki erken geldi 1 martta oldum.beklenmeyen adet tarihim 1 nisanchatlak_cadu ************************* 1 mart beklemede
ayshe9388 *************************** 3 mart beklemede
Elaaaam ***************************** 3 mart beklemede
semus06 ************************* 3 mart beklemede
masculin **************************** 5 mart beklemede
ikibinoniki *************************** 9 mart beklemede
ECEM8736 ********************** 15 mart beklemede
mrtly ****************************** 20 mart beklemede
batları geçenler naptınız kısçelerimm
Hayırlısı olsun cnm. Benimde ilki Şubat Ayında yapıldı ama tutmadı . Şimdi iğneleri vuruluyorum bu ay ikincisi yapılacak . İnşallah güzel haberlerimizi veririz burdan ...Kızlar baya oldu bu topiğe girmeyeli esescim nasılsın , beni sorarsan ilk 1 aşılama oldu Şubat'ta ve sonuç negatif arkasından 2 ci aşılama oldu martta yani bu ay bekliyorum ayın 19 unda belli olcak zaten BAT tarihimde o gün hayırlısı ınşallah olmazsa 3 cü aşılama nisanda ve son olcak heralde sonra doktorumla görüşcem
Kızlar baya oldu bu topiğe girmeyeli esescim nasılsın , beni sorarsan ilk 1 aşılama oldu Şubat'ta ve sonuç negatif arkasından 2 ci aşılama oldu martta yani bu ay bekliyorum ayın 19 unda belli olcak zaten BAT tarihimde o gün hayırlısı ınşallah olmazsa 3 cü aşılama nisanda ve son olcak heralde sonra doktorumla görüşcem
Hayırlısı olsun cnm. Benimde ilki Şubat Ayında yapıldı ama tutmadı . Şimdi iğneleri vuruluyorum bu ay ikincisi yapılacak . İnşallah güzel haberlerimizi veririz burdan ...
Canım sende benim gibi Fransa'da deilmisin iyi eğer hemen tüp yapalım diyorlarsa ben en az 3 aşılama dediler benim için tabi en fazla 6 ama Değişiyor demekki kişinin durumuna göre doktorum 3 defa yaparız dedisonra görüşcem zaten başka çare kalmadı tüpten başka,Allahtan hep aşılamaları arka arkaya yapıolarBENIM DE KASIMDA VE SUBATTA 2 NEGATIF ASILAMAM VAR.PES ETTIM.
TUP BEBEK ICIN GIDICEZ TESTLER HAZIR AMA KARARSIZIM HUSRAN OLURSA DIYE.
RABBIM BIZLERE YARDIM ETSIN ,GUC VERSIN ,SABIR VERSIN .5 YILIM GERIDE KALDI.
ONCE BENDEN COK BEKLEYENLERE NASIP ETSIN SONRADA BANA INSALLAH...
İnşallah canım benim iki Yumurtayla aşılamam oldu yapmıycaklardı Çoğul gebelik riski var diye sanki tutcakda bide ikiz olcak diye kızdım kendi kendime,çünkü ilki de tek yumurtaydı tutmadı nasip tabi ,alıyorum ben o riski dedim Yaptılar ya hayırlısı bugün 10 cü günüm işte belirti melirti falanda yok yaniHayırlısı olsun cnm. Benimde ilki Şubat Ayında yapıldı ama tutmadı . Şimdi iğneleri vuruluyorum bu ay ikincisi yapılacak . İnşallah güzel haberlerimizi veririz burdan ...
İnşallah canım benim iki Yumurtayla aşılamam oldu yapmıycaklardı Çoğul gebelik riski var diye sanki tutcakda bide ikiz olcak diye kızdım kendi kendime ,alıyorum ben o riski dedim Yaptılar ya hayırlısı bugün 10 cü günüm işte belirti melirti falanda yok yani
Aynen kız valla bende aşılamalardan önce yumurtlama takibi yapaıldı 3 kere tabi hep negatifi görünce o gün illa Ağlıcam yani aşılamalarda daha umutlu olunca mı ne daha kötü oluyor Allah'ım gücenmesin tabi ,ama boşalmam Lazım gerekio o gün illaOlsun illaki belirti olmak zorunda değil cnm . Hayırlısı ... Sonucunu merakla bekliyorum ... Beklemek en zoru... Ben sonucu öğrenince Ağladım zırladım ama sonra rahatladım var mı yok mu diye düşünmek beni delirtmişti.
Aynen kız valla bende aşılamalardan önce yumurtlama takibi yapaıldı 3 kere tabi hep negatifi görünce o gün illa Ağlıcam yani aşılamalarda daha umutlu olunca mı ne daha kötü oluyor Allah'ım gücenmesin tabi ,ama boşalmam Lazım gerekio o gün illa
Inşallah ya inşallahEvet cnm sıkıntılı bi süreçten sonra insan ancak öyle rahatlıyor ... Yalnız pozitif i bi görsem o zaman daha çok ağlarım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?