Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıyıyım canım ıyı olmana cok sevındım bende ıyıyım ıgneler ılaclar bıraz agresıf duygusal yaptı benı:) canım yumlar buyumus ıgnelere 2 gu daha devam persembe kontrol hersey ıyı gıderse pazar veya pazartesı opu olcak sonra yıne aksılık olmazsa tıransv duvalarını beklıyorum bıtanem hersey sonuna kadar gıtsın bı aksılık cıkmasın ınsallah pozıtıf lsun sonucum hepımızın sonucları ınsalllah
hep duamdasınız zaten esesim kuzumm m canım m amiiin cnm inşallaahhh
Slm bu ay tup bebek yapilacak uc tane asilama yapıldı ama tutmadi korkar ve tedirgin bi hale geldim bisey sorcam asilamada kullanilan igne göbek yaptimi benim gibi igne ve klomen kullananlardan cvp rica ediyorum
Mrb hamişimmmm nasılsınslm kızlar nasılsınız???
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu eses nerde 30 ocak yazmamışınnnnnnnnnnnnn
sevgili eses nerelerde acaba
belki kendisine yeni bir gebelik haberi gelmiştir...
ne güzel olurdu bize müjdeli haberi verirdi iki güler eğlenirdik
Canim arkadaslarim eses nasilsiniz.ben hala bebek icin ugrasiyorum galiba tup bebek yaptiracagiz.asilama sansim dusuk haziranda 4 yil olcak evleneli cabam hic bitmedi duadan baska carem yok.duaniza ihtiyacim var.en son laparaskopi odum sag tup tikali solda gecis yavas bu ay tup bebek icin rapor cikartiricam ne olur dua edin beni unutmayin.rabbim hepimize hayirli evlatar nasip etsin aminn aminnn
eses nerelerde yaaa..bayadırr gözükmüyorr..oo bizdenn ayrı kalamazdı ınsallah herşey yolundadır
Evet ya benimde dikkatimi çekti .. ama bnce kafasını dağıtmak için grmiyodur ..
anacım sen nerdesin ya hoşgeldin özledik seni yahu
ıyıyım canım ıyı olmana cok sevındım bende ıyıyım ıgneler ılaclar bıraz agresıf duygusal yaptı benı:) canım yumlar buyumus ıgnelere 2 gu daha devam persembe kontrol hersey ıyı gıderse pazar veya pazartesı opu olcak sonra yıne aksılık olmazsa tıransv duvalarını beklıyorum bıtanem hersey sonuna kadar gıtsın bı aksılık cıkmasın ınsallah pozıtıf lsun sonucum hepımızın sonucları ınsalllah
nerelerdesin insanın gözü seni arıyorÖzledimmm siziii
Buralardayım Cnm nbr nasılsınnerelerdesin insanın gözü seni arıyor
Tm Cnm düzelteyim23 ocak bat cnm
iidr cnm ne olsun bıraktıgın gibi hiçbir değişiklik yok müjde vermek isterdim ama malesef sende varmı bir gelişmeBuralardayım Cnm nbr nasılsın
Malesefffffiidr cnm ne olsun bıraktıgın gibi hiçbir değişiklik yok müjde vermek isterdim ama malesef sende varmı bir gelişme
Rabbim bizim yüzümüzüde güldürür inşMalesefffff
Aminnnn kıscemmm inşallahhhhhRabbim bizim yüzümüzüde güldürür inş
Allah kabul etsin canım ne güzel baya oruç tutuyosunOn gün orucum akşama dolma,mercimek çorbası'börülce yemeği , salata