infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

koldan yapmıstı ovitre catlatma ignemi hemsire..
spermleri enjekte ediyor doktor vajinal kolay yöntem ..
% 15 tutma sansı kızlar azzzz
insallah hepimiz anne olcazzzz
gell bebegim bekletme artıkk

banada aşılama 2 ay sonra ben zannediyom aşılamadan tutar diye peki aşılamayı nasıl oluyo nerden oluyon iyneyi

aaaa evet bnde smdı grdum 13 mayısta evlendm bn sndemı evlendgn gunden brı ıstyosun

senı dovcem smdı aglamk yok demstım kustum
evet evlendiğim günden beri istiyorum ama d.kh. vermişti doktor kist için 6 ay o şekilde korunmamız olmuştu.

üzülme canım allah yardımcın olsun en kısa zamanda kavuşursun yavruna inşllh benim allaha şükür var bitane sizi daha iyi anlıyorum

aaaa evet bnde smdı grdum 13 mayısta evlendm bn sndemı evlendgn gunden brı ıstyosun

senı dovcem smdı aglamk yok demstım kustum

tamam kuzum aglamıyorummmmmmm

bn devlette yaptırdm cnm
bu aşılamada ucuz bişey değilmiş hani şaşırdım doğrusu
ama herhalde dr bana aşılama demez direk diye düşünüyorum
önce yumurtalarıma bakar
ilaç verir bence bi adet olsam oofff yaa olamadım gitti haa

kızlar topiğimizde hamişler çoğalmış çok sevindim allahım herkese nasip etsin

canım profilinde hakkımda bölümü var aşağıya indiğin zaman yazıyor işte hitap şekliniz özel gününüz vs..ordan yapabilirsin

deniz oldumu ki?

evet canım 10 yaşında allah ömür verirse inşllh bizim sorun ikincide olmuyoEki Görüntüle 1008295 ne tuhaf demi

ooo neden olmuyo bitane varsa
tedaviyle mi olmustu 1. ci ?
:44::44:

devlet yada ozel tutmayınca ozelde kar etmyo anlıcan bnde ve esımde hc br problm yok ama bnada asılma ddı ve 2 asılma yaptrdım

eses benide listeye ekler misin
beklemede yaz ama adet olamadım malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…