infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

tm balım ekliorm hemen

bilmem ne var dolabında bi bak bakalım kolay ne yapsan
dün pazarımı yaptım ben cok sükürrr
ben çalışıyorum yaa ondan pratik bişey olmalı benimkisi
gerçi bu sıralar yine soğudum işimden ama

bizde mi lahmacun yaptırsak acaba
o olabilir bak

eses07 senin tedavi devam ediyor mu
sorun var mı sizde

ben çalışıyorum yaa ondan pratik bişey olmalı benimkisi
gerçi bu sıralar yine soğudum işimden ama

bizde mi lahmacun yaptırsak acaba
o olabilir bak

eses07 senin tedavi devam ediyor mu
sorun var mı sizde

anladım cnm lahmacun al olmazsa
yok cnm asılamadan sonra bu ay beklemedeyim :26:
akısına bıraktım naisp bu isler bencee

arkadaşlar 4.serephone + ovitrelle denemem hüsranla sona erdi.bu ay aşılamaya başlıycaz.az önce dr'dan geldim.yine serephone,folik asit ve bebek aspirini verdi.Bir de adetin 7.günü bir iğne vurulucam.nedense umutsuzum içimde oyle bir his var.bir de bu ay meryem suresini her gün bir kez okumayı düşünüyorum.Bu süreç beniçok yordu.sürekli rapor almak zorunda kalıyorum artık mudure raporu verırken utanıyorum.ilçede olduğumuz için dr'a merkeze gitmek zorunda kalıyorum bu da bir günümü alıyor.aşılama yaptıranlar ve yaptıracak olanlar gelişmeleri bana yazarsanız çok mutlu olurum.Morale çok ihtiyacım var.

hosgeldincnm,malesef 23 ocakta basarısız 1 asılamamda benim var..
dilerim tedavin olumlusonuclanırr

:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

cnm hazr lavas al marketten kymalı bol kuru sognlı dmtes bber sarmsaklı ıc yap lavasın ustunu sur fırına at harıka oluyo
bunu ilk defa duydum denemey değer
bunu yarın yapayım o halde
teşekkürler canımmmm

ay bnde acıktım vallahı

hakkaten gzel oluyo altı kıtır kıtır olmasın dersen 2 dakka snra frının altını kapat ustu pıssın cnm afyt olsun

bebegm bn artk burdayım mrak etme

:126::126::126::126::102::102::102::98::98::98::103::103::103::103::132::132::132::129::129::129::129::129::129::123::123::123::123::123::123::92::92::92::92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…