- 12 Kasım 2014
- 274
- 597
OLDU SONRA YAZARIZ IYI GECELER GRSRZ BY1 saat ılerde burası...
tatlım bende su içip yatıyım geç oldu burda ii geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OLDU SONRA YAZARIZ IYI GECELER GRSRZ BY1 saat ılerde burası...
tatlım bende su içip yatıyım geç oldu burda ii geceler
Birde ben varım 23 yaşındayım :)topiğin en küçüğü cansu ile ben miyim yahu
evet ikisi de cok bilgili insanlar buzamana kadar bilgisiz insanlara kendimi bıraktığım için çok pişmanım hiç ilerleyemedik aksine maddi manevi yıprandıkmerhaba canım bende adetimden sonra hsg cekilcem ahmet erdeme gideceğim çok duydum isimlerini inşallah olumlu sonuçlanır tedavilerimiz
inşaallah canım yaa.ama dr çok moralimi bozdu. bide sen doğum falan yapamazsın zaten çocuğun da olmaz dedi tek tüpüm tıkalı diye ve çok bağırdım diye. düşüncesiz şey canım okadar yanmasa ses çıkarırmıydım hiç benim durumumda olupta hamile kalan vardır inşaallah.stresten elim yüzüm yara içindemerhaba cnm hoşgeldin ağlama neden ağlıyosun bak en azından sorunun çözülmüş belkde hemen hamile kalırsın
inşallah hamişsindir de birinizden daha kurtuluruz şaka tabi ki..Rabbim gönlüne göre versininşallah dua edin ben böle cok umutlandım ya kesin negatif cıkcak ALLAHIM duamı geri cevirme rabbimmm cok heycanlıyım yaaa hep hcg0.38 cıkardı ilk defa 3.22 cıktı inşallah yükselirrr
bende ikiz isitiyorum da bir tane bile yeterr yaaaa gelsin artık duy sesimi rabbim (( okulda bu sene bebeği olan olana(( psikolojim çöktü
hayırlsı canım vardır vakti zmanı biraz daha sabır gerek belkidehayırlısı cnmm çokk istiyorum ama bu ay hamıle kaldıgım ayda olan hıc bı belırtım yok kı en kötüsü hiç bi belırtım yok ılk defa goguslerım bıle şişmediiiiiii ((
gidin tabı cnm ıyı bılgılı bı doktor cok onemlı o sıze guzel bı yol çizicektir..dene bakalım tatlım haırlısı olsun ınsallah
ahh cnm nereye gıdersek gıdelım bu kafaa bızımle geldığı ıcın ne yapsak boşş pehhh..
sen ne düşünüyorsun tüp bebek hakkında önemli olan senın ne istedıgın cnm
kızz kaç gundur heycanlandırıorsun bızı hadıı yarın hamıleyımm dee sende bızde rahatlayalımm
GÜNAYDINNNNN TÜM ANNE ADAYLARI MUSMUTLU KOCA BİR GÜN DAHA BİZİ BEKLİYOR :))))))))))
bnde dr. la tartışmıştım ,çok acı çekmiştim seni çk ii anlıyorum canım ama merak etme bi arkadaşm aynı bizim gibi acılı hsg çektirmiş sonrada iki doğum yaptı önce normal sonra sezeryan tabiki en zoru hsg ydi diyo doğum bile daha kolay gelmiş düşün yani.... o acıyı drlar çekse görürüm bn onları ,boşuna bağırıyos sanki keyfimizden.. herkesin bünyesi bir değil birde uzman olunca işinde daha kolay olur diye düşünyrm .... sen kafanı 2 ay rahat bırak stres yapmama ya çalış kendini şartlandırma önemli günleri değerlendir soğan kürü yap tıkalıysa tüpleri açıyormuş bn yaptığım hamile kaldım şükür. inşallah doğal yollla hamiş kalırsın canım bırak o dr. da bnmde kanamm çok olmuştu bikaç güne geçer inşallahayyy canım benim inşaallah sonum da sana benzer.kasmak ne kelime o an çığlık çığlığaydım ben bi çok acı yaşadım ama hiç sesim çıkmazdı bunda ortalığı yıktım ya içimi parçaladılar sanki.ve salak dr önce spazm olabilir belkide çok tıkalı değil dedi sonrada ohooo 20 aydır olmadıysa hiç bekleme aşılama yapalım bidahaki ay böyle çocuğun olmaz dedi.bide tersledi sen böyle buna bağırıyosan doğum falan yapamazsın dedi. 4 gündür çok yoğun kanamam var
nerde foto ben göremedimnasılızzzzz fotomuzzzzzz
GÜNAYDINNNNN TÜM ANNE ADAYLARI MUSMUTLU KOCA BİR GÜN DAHA BİZİ BEKLİYOR :))))))))))
günaydın kızlar Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhh yuvalarımız neşelensin
amin inşallah bi deşöyle düşün koca bulamayıp evlenemeyenlerde vargünaydıııııııınnnn bizde adaylıktan kurtuluruz inşallah
harikayız süperiz her ne kadar başım boynum ağrısada buna da hamdolsungünaydın kızlar nasılsınız
benimde belim çok ağrıyo adet olsamda kurtulsam ben bu ay soğan kürünü denicem kızlar içimde kalmasın onuda yapayımdaharikayız süperiz her ne kadar başım boynum ağrısada buna da hamdolsun
birlikte başlayalım ya benim bat yarın kaçıncı gündübenimde belim çok ağrıyo adet olsamda kurtulsam ben bu ay soğan kürünü denicem kızlar içimde kalmasın onuda yapayımda
soğan kürü kaçıncı gündü sırf içim temizlensin diye o pkomudur nedir varmı yokmu bilmiyorum biliyorsun geçen ay gidecektşm randevuya yetişeceğim diye ölüyordum bıraktım başlamadan dr işlerinibirlikte başlayalım ya benim bat yarın kaçıncı gündü