cansu tweety degilmi?O kac yasindaki sen 24 degilmiydin oyle okumustum hafizam iyi degil bu aralar ama ...eski kafam zehir gibiydi cocuk sevdasi kafa birakmadi bu genc yasta gurbette eriyruuuuummmm
Amin bebegim amin inslhAh canım benim geçen senede biz eşimle esikten döndük aynı sebeplerden. Sabretmesi omkdr zorki. Rabbim cektiklerimize karşılık hayırlı evlatlarla güldürsün yüzümüzü
insallah o günlerde gelir ..
sen hamile kaldıgında o kadar sevinndim,o kadar umutlandım ki ..
Allahım yine nasip eder insallah kuzum bitanemm ..
kaçan kardeşim vardı ya 18 yasında ,
oglu olcakmıs bugun ögrenmis cinciyetini ..
Evet ona bende dikkat ettim de sat 15 Kasım bu ay acayip geçti benim anlamadım
senin ismin ne?Siyirdim canim ondan...
Inşaallah bitanemm yardımcımız olsun rabbim hepinize dua ediyorum gerçekten çok seviyorum hepinizi allah yüzümüzü güldürsünAmin bebegim amin inslh
inşallahh kuzummm bende senın hamıle kalmanı cok ıstıyorum üzülünce sen bende çok üzülüyorum
yaaa hayırlı olsun cnm erkek teyzesı olucksın hee.. ailenle nsl oldu barıştılarmı torun gelıyor belkı yumuşarlr
stres çok buuyuk etken adet gecıkmesınde ılk evlendım 28 gunde bı adet oluyordum bı cocuk yapmaya karar verdık 45 gune cıktı adetlerım stresten hormonlarım tavan yapmış düşün yanii
Bunyem sapitti desene bu ay umutsuzdum halbuki. Bu dönem iyi caliscam ruh öküzümle iyi gecinip sinir olmayip dönemleri atlatinca burnundan getircem kararliyimminşallahh kuzummm bende senın hamıle kalmanı cok ıstıyorum üzülünce sen bende çok üzülüyorum
yaaa hayırlı olsun cnm erkek teyzesı olucksın hee.. ailenle nsl oldu barıştılarmı torun gelıyor belkı yumuşarlr
stres çok buuyuk etken adet gecıkmesınde ılk evlendım 28 gunde bı adet oluyordum bı cocuk yapmaya karar verdık 45 gune cıktı adetlerım stresten hormonlarım tavan yapmış düşün yanii
Betul ben :)senin ismin ne?
terapiye ihtiyacımız var ..
bebis hasretiyle yanıp tutusanlar ekibi olarak ..
insallah bebislerimiz gelir cnm ..
tüp bebek zorludur diye düşünüyorum,korkuyorum cok ..
bakalım Allah yar ve yardımcımız olsun ve bebisler gelsin ins . .
ben senin bikac aya hemen hamile kalacagını hissediorm ama ..
Siyirdim canim ondan...
Kuzular ben çıkıyorum hepinize iyi geceler tatlı rüyalar allaha emanet olun göbüşler dolacak bebisler gelecek allahın izniyle
Iyi geceler balimmmm kibKuzular ben çıkıyorum hepinize iyi geceler tatlı rüyalar allaha emanet olun göbüşler dolacak bebisler gelecek allahın izniyle
aynenn öylee canım şu topıklerden bırınden terapistmı bulsak napsakkorkma tatlım hıc bısey zor değil sen istedıkten ınandıktan sonra..amin kuzum haıyırlısı ınsallah hamiş kalırız en yakın zamanda topıkce
şişşşşşşşşşşşşşttttttttttt şişşşşşşşşşşşşşttttttttttttt sakiiiiiinnn olll !!!! sinirlerinee hakimm ol
BENDE AYNISINI DUSUNUYORUM CETE KURARIZ TOPLUCA FALAKAYA YATIRIRIZBunyem sapitti desene bu ay umutsuzdum halbuki. Bu dönem iyi caliscam ruh öküzümle iyi gecinip sinir olmayip dönemleri atlatinca burnundan getircem kararliyimm
birsen,kardesime üzülüyorum ..
daha okul sıralarında olmalıydı hamile ..
kendime üzülüyorum ondan 6 yas büyüğüm anne olmak nasip olurmu bilmiorm ..
ailem asla onu affetmicek .. alanyaya tasıncam demiş,annem öldürürüm ikisinide dior ..
offfffffffff ne zor işler bu işler birsenim .. böyle olmamalıydı ..
Bunyem sapitti desene bu ay umutsuzdum halbuki. Bu dönem iyi caliscam ruh öküzümle iyi gecinip sinir olmayip dönemleri atlatinca burnundan getircem kararliyimm
Ilk bnmki olsunBENDE AYNISINI DUSUNUYORUM CETE KURARIZ TOPLUCA FALAKAYA YATIRIRIZ
amin insallahhhhhhhhhhhhhhh kuzummmmmmmmmm ..
yerımm senin resmini esmerr bombaaaaaaa