tamam bebegim listeyi yenilemek icin arada yazıyorum
gelince yazacağına eminim,girmeyenleri siliorum ondannnnn
kızlar daha olmadım ben adet hayırlsıı bakalım gecen ay 3 de olmuştum ondan öncesi 7 de sasırdı o yüzden beklemedeyim ben
hepiniz benim için birer ayetel kürsi okur musunuz?
hepiniz benim için birer ayetel kürsi okur musunuz?
okudum...benimde adet günüm 3 marttı benimde gelmedi beklemedeyim,inşallah ikimizinde hamilelikten dolayı gecikmiştir.
bende adet olmazsam cuma günü test yapıcam
okudum...benimde adet günüm 3 marttı benimde gelmedi beklemedeyim,inşallah ikimizinde hamilelikten dolayı gecikmiştir.
inşallah bende öyle düşünüyorum rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemize
canım tabiki yazarım..
bende az seviyede pko vardı.. ama adetlerim falan düzenliydi sadece yumurtlamam biraz yavaştı..
8 aydur istiyorum bebek..
bu ay klomen+inofolic+duphaston kullandım..kür olarakta havuç suyu içtim canım..
ilk klomen tedavisinde tutu benim miniğim canımmm
merhaba arkadaşlar topiğimizde yeni hamiş var ne güzel..
Bende bi arkadaşımla görüştüm az önce oda yeni hamiş soğan kürü yapmıştı inşallah bende yapacağım şuan adetliyim..Listenizin en altına umutla bekliyor olarak katılabilirim :)
Sabırsızlıkla bu ay adet olacağım günü bekliyorum ilk tüp bebek denemem olacakheyecanlı umutlu sabırsız bir şekilde bekliyorum :18: Rabbim yardımcımız olsun Tüp bebeğe destek için bu akşam itibari ile incir kürünü uygulayacağım (Sağlam yumurtalarım oluşsun diye eşimede keçiboynuzu kürü) 15-20 gün sonra tedavim ile ilgili gelişmelerle karşınızda olacağım nasipse
canımmm hosgeldin tüp bebek mi oldun?
haydi hayırlı haberler bekliyoruz insallah