infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

kızlar ben Ocak ayında bır ruya gormustum ruyamda dıyorlarkı bebegın 1 aralıkta sana gelecek ama onun yasınını okumalısın yasınını okudum eger 1 aralıkta dogacaksa martta hamıle kalmam lazım kı hala regl olamadım ınsallah 1 aralıkta hamıle kalmam daha erken gelır bebısımmmm

insallahhhhhhhhhhh gelsin bebeislerimizz tatlımmmmmmm
rüyalar bazen bilinc altımız olabilir,cok takılmaaa
dert etmeyelim,dua edelim yeter bizeee rabbimm

aminn canımm hepimiz inşallah
bende çalışıyorum canım sağolsunlarr anlayış gösteriyorlar durumumdan da haberdarlar sorunsuz gidip geliyorum sırf tüpe kalırsak rapor için oraya gidiyorum inşallah gerek kalmaz

inşallah gerek kalmaz canım benin inşallah.Allah çok bekletmeden kucağımıza versin inşallah evlatlarımızı

test yaptım yine bukez en iyi gebelik testini aldım negatif kızlar kanda verdim ama gebelik yok eminim adette olmadım.ilaç içtim yinede olmadım bekliyorum hala.ama azcık karnım agrıyor olsamda tedavime gecsem.biraz canım sıkkın esim sakadan bukadar yapmaya olmuyosa bundan sonra hiç olmaz dedi 3 hafta boyunca hergün calıstık.sırtüstü yatıp bekledimde.serephonede içtim yumurtam gelişmedi.

diğer aya bal tarcın cörek otu yapıcam hergün incir yiyecegim ve doktor tedavime baslayacagım.esescim listemizde yaptıgımız kürlere,hastalıgımızı ve kullandıgımız ilaçlarıda yazsak olmazmı.:26::26::26:herkesin ne uyguladıgını görmek için canım

sipsirine ******* ******* 2mart beklemede
nisa53 ********** ****** 3 mart beklemede
elaaaam ********* ***** 3 mart beklemede
sndz ******* ******* 3 mart beklemede
adzeynep ******* ******* 3 mart beklemede
libran ******* ******* 3 mart beklemede
berre ******* ******* 4 mart beklemede

yeni batlar nedir kızlarr ???

gecenler lütfen yazsınlar bana

insallah daha erken gelsin bebişin canım insallah.bende rüyamda bi yakınım sogan kürü yap dedi.bende sogan kürü yapıcam insallah

ben hala beklemedeyim adetim gelirse yazıcam sana.

kızlar daha olmadım ben adet hayırlsıı bakalım gecen ay 3 de olmuştum ondan öncesi 7 de sasırdı o yüzden beklemedeyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…