- 8 Kasım 2014
- 114
- 209
Canım Dr konusunda Eşlerin desteği çok önemli testlerde felan hiç problem yaşamadık ama artık istemiyormuş olsaymış 3 senede olurmuş çok sinir ediyor beni bende inanki anlamıyorum niye böyle oluyor ilk zamanlar Dr diye çok tartıştık ben sürekli başım agırıyordu sonra evimde bir Büyü çıktı sonra rahatladım baş agrısı felan kalmadı tartışmalarımız bitti bunları yaşarkende ben çok yıprandım artık eşimle huzursuz olmak istemiyorum diyor bu kadar gelmem hep sen istediğin için ama artık istemiyor bende biraz ara vermek istiyorum bekliyecem Rabbim elbet hayırlı bir kapı açar cümlemize inşallahKuzucumm..dr konusunda ozellikle tahlil konusunda cok cok cok mucadele verdim keyfimden dr gidiorum muamelesi aman olur bu ay obur ay yok su zaman oyaladi durdu siktikca olmadi ters tepti 1 yildan fazla zaman gecti spermogrm icin.. korunmayi birakmayada zor ikna ettim..ilk zamanlar esim bn senin kada cocuk sevmiyorum diyordu istemiyordu acikcasi ama son 6 aydr fln ozellikle esim bu konuda cok cok degisti biz 31. Ayimizdayiz 2 asilama sonucsuz..
esime gelick olursak artik butun cocuklar sevimli geliyor bana diyo..bi yerde bi cocuk nette fot gordugunde artik o bana gosterio ben biraz boslick olsam atiyorum 1 yil tup icin bekleriz diyorum 1 yil cok uzun yaa diyor.. oda cok istiyor artik ..hic duzenli ilac kullanmaz duzenli ilac kullaniyor ona aktardan macun ilk ben almistim sonra kendi gitti alisveris yapti..
ya erkekler sikilmaya gelmiyor canim biraz rahat birakmak lazim ters tepio ..
herkesin cocugu olucak diyede bir kayde yok.. esimde ufak sikintilar var bnde yok sukur.. esimin tekrar morfilijide iceren tahlil yaptrmasini istiyirum ama istemiyor bende zorlamiyorum... dur simdi ondada sorun cikarsa cok canim sikilr diyo..
Allah yardimcimiz olsun..