- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 34
aynen öyle bakalım hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin göbüşleri kucakları bir an önce dolsun hayırlısıyla inşallah :)allah hayırlsını nasipettsin canım öyle yada böyle allah nasipederse hertürlü olur ama sabredemiyoruz işte
elimde değil canım uzun zamandır ilk defa kendiliğimden yumurtladım ve çok şartlandım çünkü allaha çok yalvardım 2.aşaılamaya gerek kalamdan olsn diye eğer buay olmazsa aşılama olacağım ve piskolojim buna hiç hazır değilinşallah hayırlısyla olsun her gebelikte aynı olmayabilir canım yada herkeste belirit olcak diye bişey de yok sen dua et rahat ol
anlıyorum canım seni o zaman bişeyler yolunda gidiyrdur hadi hayırlsıelimde değil canım uzun zamandır ilk defa kendiliğimden yumurtladım ve çok şartlandım çünkü allaha çok yalvardım 2.aşaılamaya gerek kalamdan olsn diye eğer buay olmazsa aşılama olacağım ve piskolojim buna hiç hazır değil
bende bugün sipariş verdim ovulasyon testi kuzum bu ay deneyeceğim olmazsa artık tedavi yolları gözükür banaovulasyon testinde bile göremiyorum çift çizgiyiiiiiiiii
bend eöyle düşünmeye çalışıyorum her gebelik bir olmaya bilir diyorum aama kısmet işteeeeeeinşallah hayırlısyla olsun her gebelikte aynı olmayabilir canım yada herkeste belirit olcak diye bişey de yok sen dua et rahat ol
inşallah canım çok sağollllllanlıyorum canım seni o zaman bişeyler yolunda gidiyrdur hadi hayırlsı
inşallah canımm Rabbim kabul etsinelimden geldiğince tesbih dua namaz hayır yapmaya çalışıyorum inşallah rabbim kabulbuyurur
geçmişolsun canım nasıl pğatladıkı hiç duymamıştımkızlar arkadaşa gitmiştik çaya,kahve makinası bi anda patladı
korkuyla kaçarken kolumu çarptım kapıya ağrıyo 2 gündür ..
aynen öyle bakalım hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin göbüşleri kucakları bir an önce dolsun hayırlısıyla inşallah :)
aynı sayılırız canım benimde boy 168 49 kiloyla evlendim 1 buçuk senede 56 kiloyum şu anben de 166 boy 53 kiloyum evlenmeden önce 48-49dum ben de kilo aldım çok.tatlı çikolata cok severim ben de.şekeri azaltmaya çalışıyorum
Isimle dua edermisin annişlerin duası kabul olurmuş canım bende bu aydan çok umutluyumen içten duygularım la sizlere de hep dua edicem en yakın zamnda hayırlısıyla yaşarsınız bu güzel duyguyu inşallah çok sağol canımmmmm
Yok bebegim daha cok erken pzt asilamam yapildi .. :) inslh burda pespese bol bol hamis haberleri aliriz...haydi bismillah , bugun 2.hamis sen ol :)
Sagol canim Allah razi olsun bakalim inslh pzt gunku 2.asilamam tutar..burda bol bol pespese hamis haberleri aliriz..sağol canım darısı bütün arkadaşlarımın ve senn başına hayırlsıylşa inş.
tebrik ederim canım Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsinkızlaaaarrr çift çizgiyiiiiiii gördüüüüüümmm çoookkkk şükür sonunda çift çizgi inanamıyoruuuuuummmm halaaaaaelim ayağım titriyor sabahtan beri yaaa ne yapcamı bilemiyorummmmmm ama dr. a gitmeden de emin değilim
hep dualareımdasınız canımm benim darsısı başınıza inş.inş. kandada değerim ii çıkar ...bugün adet gecikmesinn 6. gnü, adet günüme yakın adet olcakmışım gib karın ağrım ve bel ağrım vardı hep bikaç gündür göğüslerim hassaslaştı ve daha önce hiç başıma gelmeyen bişeydi oyüzdfen ümitliydim ama yine negatif çıkar yine yoktur diye düşündüğümden bi dahaki yumurtlama gnmde neler yapsam diye düşünyrdmmm bbk düşnmeye başlayalı 17. ay bu ay cnm, bu ay 15 gn soğan kürü yaptım,yumurtlama gnnmde maydanoz süt buharına oturdum ve duaaaa vesilem oldu bunlar .... hsg de bi tüpümn tıkalı olduğunu sölemişlerdi başka da bi sorunumuz yoktu çok şükür nasip oldu...
kızlaaaarrr çift çizgiyiiiiiii gördüüüüüümmm çoookkkk şükür sonunda çift çizgi inanamıyoruuuuuummmm halaaaaaelim ayağım titriyor sabahtan beri yaaa ne yapcamı bilemiyorummmmmm ama dr. a gitmeden de emin değilim