- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
2 buçuk sneelik evliyim canım ben sen kaçyıllık evlisin temmuz 2012 de evlendim
10/10/2010 da evlendim cnm 4 yılı devirdik ..
2 yıldır bebis istioyruz .. eşimin ileri hızı düşük ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 buçuk sneelik evliyim canım ben sen kaçyıllık evlisin temmuz 2012 de evlendim
ozman test bozuktur canım belki yada sıvı alımınla alakalıdırgittim cnm 3 ay yumos takibi oldum , düzenli yumurtluyorum :)
inşalalh daha fazla beklemzsiniz aşılama vs denedinizmi ileri hız düşüklüğü çok ileri boyutta değilse pek etken değil ama kısmet meselesi işte bende de pco var yumurtlatamıyorum klomen bende işe yaramadı mesela iğneyle yumurtam gelişti ondada aşılama oldum tuttu ama keseyi göremeden düşük oldu eylül ayında düşükoldu beklemedeyim tekrar aşılamaolacağım sanırım oda tutarsa işte10/10/2010 da evlendim cnm 4 yılı devirdik ..
2 yıldır bebis istioyruz .. eşimin ileri hızı düşük ..
aynen bende kilo aldım ilaçlardan sanırım 66 kiloyum yemeye içmeye bende bayılırımbanada yeme icme de ..
mm bayılırımm ..
cok kilo aldım off evleneli ..
sen ne kadarlık evlisin :)
ozman test bozuktur canım belki yada sıvı alımınla alakalıdır
aynen bende kilo aldım ilaçlardan sanırım 66 kiloyum
inşalalh daha fazla beklemzsiniz aşılama vs denedinizmi ileri hız düşüklüğü çok ileri boyutta değilse pek etken değil ama kısmet meselesi işte bende de pco var yumurtlatamıyorum klomen bende işe yaramadı mesela iğneyle yumurtam gelişti ondada aşılama oldum tuttu ama keseyi göremeden düşük oldu eylül ayında düşükoldu beklemedeyim tekrar aşılamaolacağım sanırım oda tutarsa işte
canım testten 4 saat önce sıvı alımını bırakamn lazım diye biliyorum ama ben belki ondandr yumurtlama akıntın olmuyormu onu takip et bidecok kahve cay su ictim sabatan beri
canım testten 4 saat önce sıvı alımını bırakamn lazım diye biliyorum ama ben belki ondandr yumurtlama akıntın olmuyormu onu takip et bide
163 benmde minyon sayılırım az göbüşüm var 66 göstermiyorum görenler 60 falan diyo sanırım kemiğim ağır çekiyor :)boyun kac ? 1,67 benm :)
60 kg ile evlendm suanda 75 77 arası degisiorm :/
canım testten 4 saat önce sıvı alımını bırakamn lazım diye biliyorum ama ben belki ondandr yumurtlama akıntın olmuyormu onu takip et bide
163 benmde minyon sayılırım az göbüşüm var 66 göstermiyorum görenler 60 falan diyo sanırım kemiğim ağır çekiyor :)
hayır canım kullanmıyorum almak istedim ama internetten kart istiyorlar benm kartım yok hem bende pco var benm yumurtlamam kendiliğiden neredeeyse hiçolmuyor evlendim evleneli 2 kez oldu onuda yumurtlama akınıtımdan ve kasıkağrımdan bildim ama neyazıkki 2 sindede yakalamayamdık birinde eşim hastaydı diğerindede ben annemlerdeydimolabilir,ilk idrarla yapıodum bugun öle yapmadım :/
sen ovulasyon deniyo musun ?
ben ilk kez aldım daha 5 tane kullandm 50 tane aldım
hayır canım kullanmıyorum almak istedim ama internetten kart istiyorlar benm kartım yok hem bende pco var benm yumurtlamam kendiliğiden neredeeyse hiçolmuyor evlendim evleneli 2 kez oldu onuda yumurtlama akınıtımdan ve kasıkağrımdan bildim ama neyazıkki 2 sindede yakalamayamdık birinde eşim hastaydı diğerindede ben annemlerdeydim
kızlaaaarrr çift çizgiyiiiiiii gördüüüüüümmm çoookkkk şükür sonunda çift çizgi inanamıyoruuuuuummmm halaaaaa elim ayağım titriyor sabahtan beri yaaa ne yapcamı bilemiyorummmmmm ama dr. a gitmeden de emin değilim
yok canım bend ekalça normaldebanada 70 kg varmısın diolar
ama 75 kiloyum
kalça var bende
canım inşalalh allah sanada nasipeder banada isteyen herkesehamile kalabiliyosun cnm sen , ben hic hamile kalamadım .. üzülme yine olur :)
Tebrik ederim canım.Allah tamamına erdirsin..
yok canım bend ekalça normalde
göbek fırlayınca herkes hamilemisin diyo o daha sinir bozucu aynen bende kilomu göstermem pek
canım inşalalh allah sanada nasipeder banada isteyen herkese
bende aşılamayla hamile kaldım ama işte kesesi bile oluşmadan düştü yine hamile kalabilrimiyim kalırsam yine mi düşecek diiye içim içimi kemiriyor tekrar aşılama olmak için hiç gücüm yok piskolojik açıdan