Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Âmin canım hepimizin hakkında hayırlısıRabbim hepimizin yardımcısı olsun ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş..
Tüm hamilelere hayırlı doğumlar, ve hamile kalmak isteyenlere de
en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasib etsin rabbim. Amin ...
beni silebilirsin cnm malesef huzun ......(ya da 20 aralik diyelim)artikpapatyaptr ******** :) ******* 20 kasım beklemede
04ayse ********** :) ******* 20 Kasım beklemede
papatyamm_3474 ****** :)****** 20 kasım beklemede
beyazzambak94 ****** :) ****** 22 kasım beklemede
Âmin canım hepimizin hakkında hayırlısı
beni silebilirsin cnm malesef huzun ......(ya da 20 aralik diyelim)artik
Bende bu ay aşılama için igne yapıyom görmeniz lazımdı kızlar ilk igne yaptıgım akşam benim igne fobim var Dr her akşam aynı saatte vur dedi bende 18.00 da vuracam dedim korkudan yapana kadar 18.30 oldu eşim diyor ki bizim karınında canı çok tatlı dedim niye öyle demiyesin evde otur ben ne dert varsa ugraşıyorum Dr meselesiyle neyse kızlar benim içim kıpır kıpır umutluyum bu ay Hayatımın önemli kararları ve sınavları hep ikincide gerçekleşti bu da benim ikinci aşılamam
ewet cnm malesef oglen geldi ilk asilama husranla bitti hayirlisiysa biraz ara verelim ikincisi tutar insallahcanım geldimi kırmızılar ?
ewet cnm malesef oglen geldi ilk asilama husranla bitti hayirlisiysa biraz ara verelim ikincisi tutar insallah
KUN FE YEKUN (RABBIM ol der ve olur)ins amin diyen herkese versininsallah cnm umudunu yitirme ..
Rabbim nasip ederse olur inan ..
Çok zor bir dönem yıpratıcı yorucu bu kadar yaşadaklarımızın içinde Umutlanmazsak ne olur bilmiyorum laparoskopiden sonra içim çok rahat tek tüpüm kapalıda olsa narkozdan tam uyanmamıştım Dr söyledi o halde çok şükür dediğimi Hatırlıyorum önce adet olunca nefesim kesiliyordu biri bir şey sorunca Gözlerim doluyor kalbim kırılıyordu içimden fırtınalar kopuyordu artık gereksiz insanları hayatımdan çıkardım kendimi onlar yüzünden çok yıpratıyordumahh cnm neler yasadıgımızı bizler biliyoruz ..
insallah sonu sevinc olur,dualarım seninle ..
KUN FE YEKUN (RABBIM ol der ve olur)ins amin diyen herkese versin
Çok zor bir dönem yıpratıcı yorucu bu kadar yaşadaklarımızın içinde Umutlanmazsak ne olur bilmiyorum laparoskopiden sonra içim çok rahat tek tüpüm kapalıda olsa narkozdan tam uyanmamıştım Dr söyledi o halde çok şükür dediğimi Hatırlıyorum önce adet olunca nefesim kesiliyordu biri bir şey sorunca Gözlerim doluyor kalbim kırılıyordu içimden fırtınalar kopuyordu artık gereksiz insanları hayatımdan çıkardım kendimi onlar yüzünden çok yıpratıyordum
Beni anlayan kisilerle yazismak dert paylasmak yazilarinizi okumak cok iyi geliyor canlarim sizi hep takip ediyorum. ins hamile kalirsamda butun tecrubelerimi yazacagim bazilari gibi sizi unutmayacam yazmaya devam IYI GECELER CANLARcifter cifter gelecekler haylazlarim
aynen benim abimin 24 yıldır çocuğu yok valla gencecik yengemle ikisi.çocuk ayak bağımı diye düşünüyorum bazen? yada yaşlanınca bize bakar mı filan.. imtihan zaten çocuk bu dünyada ki..Okuyunca gerçekten duygulandım canım, çocuk meselesine fazla odaklanıp kendimize ve ilişkimize haksızlık yapıyoruz maalesef. İnşallah böyle düşünmek sizi rahatlatır ve güzel bir haber alırız
Günaydın kızlar Allah gönlümüzden geçeni hayırlısıyla nasip etsin inşallahkesinliklee ..
Rabbim sınavımızı kolaylıkla geçmemizi sağlasın inşallah ..
en güzelini yapmıssın cnm hakkımızda hayırlısı olsunn ..
bende üzülüyorum duruma ama rabbim hayırlısını bilir ..