- 25 Ekim 2013
- 8.002
- 19.175
- 50
bende göremiyorum cnm demekki pro üyler görebiliyosayfanın sonunda canım en altta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende göremiyorum cnm demekki pro üyler görebiliyosayfanın sonunda canım en altta
anladım canım istanbul pendik aslen kırklareliliyim o yüzden sordumAmin Papatya, Rabbim hayırlısını versin inşallah cümlemize :)
Aslında İstanbul'da doğup büyüdüm ama eşimin işi burada olduğu için Tekirdağlıyım diyebilirim :)
Siz İstanbulun neresindensiniz (şarkı edasında bir soru oldu sanki )
ben de göremedim arkadaşlar.. Pro nimetlerinden biri demek ki...
Yemek yapmaya gidiyorum Allah'a emanet :)
seni çok iyi anlıyorum canım benimde ailem yanımda değil yanlız başına biseylerle basa çıkmaya çalısıyosun ama bu yolu yurumek cok zor ayakta durmak çok zor ama RABBİM mucizelerimizi bize tez zamanda versin inslh[/QUOTE] inş cnm yaaaaQUOTE="evremsu, post: 37815255, member: 597331"]ewet cnm haklısın ama işte insan yapamıo bide tek başına evde bilmediğin memlekette ailenden uzak olucan bi çocuk istio tek başına olmuo yapamıyosun çok zor milletin sorup durması zoruna gidio anlıycan inş rabbim hepimize tez zamanda versin inşşşşşşşşşşşşş
canım inaşallah en kıa zamanda tutunacak bebişin sana. ya böyle alttan alınca yarısı çamaşırma gelio yarısı da tuvalette gidio :) ya da ben mi öyle hissediyorum anlamadım. bi de eczaneden folik asit alaya gittiğimde nature's bounty diye bir markanın folik asitini tavsiye etti onu kullanıyorum iki aydır. sizler neler kullanıyorsunuz bu markayla ilgili bilginiz var mı? hatta bana mutlaka bunuun omegasını da kullanmaslısınız dedi. ben de aldım :) bi hafta falan kullandım onu bıraktım. acaba devam mı etmeliyim siz böyle takviyeler alıyor musnuz?ben varım cnm ?
asılamadan sonra kullandım tutunsun diye
ama tutunmadı bebegim ..
geçmiş olsun canım umarım bi sonraki ay sevinirsin.ben hasta oldum tüm belirtiler boşaymış
allah razı olsun esesim m m hep dualarımdasın emin ol kuzum adını bilmediğim icin eses diyorum ama RABBİM biliyodur tabi bizde seni öpüyoruz teyzesiihafizim cok sevindim kıscem insallah sagsalim alırsın
dualarını esirgeme bitanem öpüyorum seni ve minnağını
Kısmet herşey ama şu adet sancısı var ya ölüm gibigeçmiş olsun canım umarım bi sonraki ay sevinirsin.
KIZLARR acil yardımm evde yapılan ovulasyon testlerinden alıcam surelab ve laboquick diye bir test varmış hangisini almalı kullananlar durumlarınız nasıl acill yardımm nooluuurr
allah razı olsun esesim m m hep dualarımdasın emin ol kuzum adını bilmediğim icin eses diyorum ama RABBİM biliyodur tabi bizde seni öpüyoruz teyzesii
a.s iyi diyelim iyi olalimselam kızlar nasılsınız
Nie kusura bakim ama daha catlamadilar yeni yeni buyuyolarbende bilmediğim için soruyorum cnm k.b
inş tutar cnm hamile haberini alırız inş yüzün güler hayırlı bebişlerimiz oluradet sancilarim cogaldi 3 gun var adetime acaba olmadimi asilamam tutmadimi?uuuuffffff merak merak
cnm nerde bu ?Kizlarr iyi aksamlar
Sabah karsi komsum tikladi..bir Turbe var Sultan Baba Turbesi benide cagirdilar gittim hepimiz icin herkes icin dua ettim ordada Rabbim dualarimizi kabul etsin inslh.. Komsumda senin icin ayrica ozel dua ettim bebisin olursa mutlaka getir unutma dedi..adet oyleymis