- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
eczaneden test alıcam bakalım hayırlısıbence çıkar bi yap bende merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eczaneden test alıcam bakalım hayırlısıbence çıkar bi yap bende merak ettim
canım aşılaman hayırlı olsun inş. güzel haberler verirsin burdan hepimiz sevinirizArkadaslar yarin sabah aşılama yapilacak hem cok heyecanliyim hem cok korkuyorum umutlanmak istemiyorum sadece tup bebek icin bir basamak olarak goruyorum ama insan icinden ya tutarsada demeden edemiyor ilk kez yaptircam aranizda yaptiran var mi acılı bir islem mi asilama 10.00da ama doktor 8 de cagirdi hazirliycaz dedi neyi hazirliycaklar esimden sperm ornegi alip yikanip hazirlanicak onu biliyorum peki bize oncesnde birsey yapiyorlar mi offff cok stresteyim rabbim isteyen herkesle birlikte bizi de icinden ayirmasin hayirli evlatlar verdin insallah duaniza ve bilginize ihtiyacim var
bende yarın sabahaeczaneden test alıcam bakalım hayırlısı
bende yarın sabah yapıcam ama pek umudum yokeczaneden test alıcam bakalım hayırlısı
inş cnm kocaman olsunlar inşşşşştabiki ederiz canım dualarımız seninle inş. kocaman kocaman yumoşların olur
senin ne kadar var bat'a benim yarın offfffff offf bu stresli iş yerinde istersen olma hastabende yarın sabaha
bende yarın sabah yapıcam ama pek umudum yok
benimde 20 si ama 21 de olabilir geçen ayda bir gün geciktisenin ne kadar var bat'a benim yarın offfffff offf bu stresli iş yerinde istersen olma hasta
az kalmış seninde canımbenimde 20 si ama 21 de olabilir geçen ayda bir gün gecikti
senin meslek neydi canımsenin ne kadar var bat'a benim yarın offfffff offf bu stresli iş yerinde istersen olma hasta
ooo güzel hiç avukat arkadaşım yoktu sevindim bende bi tabela reklam şirketinde muhasebeye bakıyorumavukatım
ooo güzel hiç avukat arkadaşım yoktu sevindim bende bi tabela reklam şirketinde muhasebeye bakıyorum
yoğunmusun işlerden mi başınağrıdıalemsin .. başım felaket agrıdı
yoğunmusun işlerden mi başınağrıdı [/QUOT
işten değil bilmiyorum ya bu devlet hastanesine gitsem şimdi kan testi yaparlarmı
devlet hastenesiyle niye uğraşıyonki özele gitsene hemen yaparlar
acile git o zaman cnm belki orda yaparlar ama günüm geçti de yoksa yapmazlaren yakınımda o var şu an o yüzden
acile git o zaman cnm belki orda yaparlar ama günüm geçti de yoksa yapmazlar