- 12 Ekim 2014
- 365
- 367
beni de ekle umutla beklemede.listede olmayanlar yazarlarsa eklerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni de ekle umutla beklemede.listede olmayanlar yazarlarsa eklerim
inşallah canım.bende 1,5 yıllık evliyim bizde 14 aydır istiyoz ama olmadı.hiç doğum kontrol hapı falanda kullanmadım ama yine olmadı tedaviye devam ediyorum salı günü yine doktora gitcem.bu arada yaş 28 senin yaş kaç.kızlar hepimizin umudu çocuk hepimizin duvar resmi çocuk allahım nolur hepimize ver hayırlısıyla
hayırlısı olsun cnm hiç korkulacak bişey değil kolay bir işlem aynı Vajinal muayene gibi merak etme Allah yardımcın olsun bende geçen hafta yaptırdım ilkti sonucu bekliyorum inşallah hayırlı sonuç alırızArkadaslar yarin sabah aşılama yapilacak hem cok heyecanliyim hem cok korkuyorum umutlanmak istemiyorum sadece tup bebek icin bir basamak olarak goruyorum ama insan icinden ya tutarsada demeden edemiyor ilk kez yaptircam aranizda yaptiran var mi acılı bir islem mi asilama 10.00da ama doktor 8 de cagirdi hazirliycaz dedi neyi hazirliycaklar esimden sperm ornegi alip yikanip hazirlanicak onu biliyorum peki bize oncesnde birsey yapiyorlar mi offff cok stresteyim rabbim isteyen herkesle birlikte bizi de icinden ayirmasin hayirli evlatlar verdin insallah duaniza ve bilginize ihtiyacim var
Çok geçmiş olsun canım bende bir aydır öksürüyorum bir türlü Geçmek bilmedicok saol bitanem , ilac alıyorum
zencefil,adacay iciyorum bakalım insallah gecer bu grip
Acibadem atakenti dusunduk ama kararsizim fatih sendag hakkinda cok bilgiye ulasamadim bulent tras la arasinda gidip geliyorum[/QUOTE
merhaba canım istanbuldasın sanırım bende istanbuldayım geçen sene benim görümcem üsküdarda eurofertil diye bi merkezde yaptırdı şimdi ikizleri var istersen orylada bi görüş
günaydın cnm her ay tahlile gerek varmıymış ki daha yeni vermedinizmi siz tahlilDr kontrolum var reglm bitti cuma.. serophene kullaniom bakalim ne dicek.asilama yapalim derse bir sonraki aya isticem sanrm.. esimde tahlil vermedi cmt gunu yarin tahlil sonucum elimde olmadan gidicem...
günaydın canım niye üzgünsün belki olmazsın istanbuldamısın bende istanbuldayım pendikbenim bat yarın
evet canım istanbul .. ataşehir.. olsam bi türlü olmasam bi türlü.. hayallerim var onun için de çalışmam lazım hem çalışıp hem çocuk biraz zorgünaydın canım niye üzgünsün belki olmazsın istanbuldamısın bende istanbuldayım pendik
belkide yerleşme kanaamasıdır o canımbende 4 gün önce pembe akıntı sonra kahverengi lekelenme oldu..normalde hiç böyle olmazdı bakalım yarını beklicem
inan bu konuda yüzlerce makale yazı okudum merak çok kötü birşey:)belkide yerleşme kanaamasıdır o canım
sen iğnemi olmuştun bu ay benimde 20 si ben iğne olmuştum bugün test yapsaydın aslında belki çıkardıinan bu konuda yüzlerce makale yazı okudum merak çok kötü birşey:)
yok hiç tedavi olmadım bensen iğnemi olmuştun bu ay benimde 20 si ben iğne olmuştum bugün test yapsaydın aslında belki çıkardı
sen ne zamandan beri istiyorsun bebişsen iğnemi olmuştun bu ay benimde 20 si ben iğne olmuştum bugün test yapsaydın aslında belki çıkardı
canım aslında benim çocuğum var yaşım geçmeden bi tane daha olsun istdedik ama 1 senedir olmuyosen ne zamandan beri istiyorsun bebiş