- 5 Temmuz 2013
- 2.045
- 156
geçmiş olsun tatlım. yanlış anlama ama sorun bayanda oldumu çaresi kolay oluyor senin durumda olup hamile kalan çok var tatlım için ferah olsun bu konuda olur inş nasibinde varsa. sorun erkekte oldumu var olan spermleri kullanıyorlar alternatif yollara başvurmamızı istiyorlar aşılama ya da tüp için allah kimseye çaresiz dert vermesin kaç yıldır ne mücadeleler veriyoruz çok zor bir durum
Aynen oyle tatlim bu ayda olmazsa bidaki ayovulasyon testi alip denicem yoksa kocamli alip goturecem bide o tum tahlillerden gecsin bakalkm dun gece esjme de soyledim
evet tatlım aslında ilk başta onlar gitse bizim işimiz daha kolay olacak ama bir türlü cesaret bulamıyorlar onları da anlamak lazım.ilk test vereceği zaman eşime yalvar yakar söyleniyordum git ne olur diye .zar zor ikna etti gitti şimdi benim dememe gere bile kalmıyor kendi merak edip gidiyor
Kizlar su guzel persembe gununde dualardan baska siginacak yerimiz yok Allahim hepimize en kisa surede evlatlarimizi versin.. Dun kistten ve 12 gun gecen regl den dolayoli doktora gittim cok sukur hormon testeleri vucuduma ait her organa test yapildi Allaha sukur temiz cikti.kist se yumirtam catlamadigi icin oluyormus once kist twmizlenmeli dedi sokturucu vedi ben aogan kurunu sordum uygulsam olurmu diye evet uygula zaten ioac tesavi yapicam onunla uygularsan daha iyi ve kisa surede sonuc alirsin dedi okadar hafif ciktimki doktordan stres kist yapar dedi lutfen stres yapmayalim canlarim ben sogan suyuna baslayacagim insallah vesile olur minnosum gelir rabbim umutlarimizi gercekleatirir inaallah..
insallah bizlerinde olur cnm bak senin bitane varmıss ..
2.ciyi de kısa zamanda ins.alırsın kucagınaaaaaa
hosgeldinn aramızaaaaaa
Kizlar su guzel persembe gununde dualardan baska siginacak yerimiz yok Allahim hepimize en kisa surede evlatlarimizi versin.. Dun kistten ve 12 gun gecen regl den dolayoli doktora gittim cok sukur hormon testeleri vucuduma ait her organa test yapildi Allaha sukur temiz cikti.kist se yumirtam catlamadigi icin oluyormus once kist twmizlenmeli dedi sokturucu vedi ben aogan kurunu sordum uygulsam olurmu diye evet uygula zaten ioac tesavi yapicam onunla uygularsan daha iyi ve kisa surede sonuc alirsin dedi okadar hafif ciktimki doktordan stres kist yapar dedi lutfen stres yapmayalim canlarim ben sogan suyuna baslayacagim insallah vesile olur minnosum gelir rabbim umutlarimizi gercekleatirir inaallah..
canım onun bi ilacı var dr yazar zaten.Allahın izniylede düşer inşallah
yap canım Allahın mucisesi diyo ibrahim saracoglu sogana.bi yakınımda sogan kürü ile hamile kaldı bende yapıcam insallah önümüzdeki ay
yazdı canım dostinex kullanıyorum şuan inşlh düşerde bebeğime kavuşurm
Nasilsin cnm son durum nasil ;-)
günaydın arkadaşlar dün akşamdan beri bendede bi umutsuzluk var inşallah hayra çıkar
Çatlatma iğnesinin bugün 11. günü
Ben yeni katildim sayilir bilgisayarda da yapmayı bilmiyorum :-D
Kimsecikler yookk
günaydın arkadaşlar dün akşamdan beri bendede bi umutsuzluk var inşallah hayra çıkar
Çatlatma iğnesinin bugün 11. günü
günaydınnnnnn kızlar
günaydın kızlar kimse yok muesesin internet halloldumu
günaydın tatlım kaç gündür uğrayamadım buraya nasıl gidiyor gelişmeler var mı?
Bence halolmadi dun gece de yoktu interneti
kızlar bugün biraz işlerim var akşam üstü girerim nete hepinizi çok öptümsonra konuşuruz
yazdı canım dostinex kullanıyorum şuan inşlh düşerde bebeğime kavuşurm
selam kızlar ben iyi olmaya calısıyorum sizler nasılsınız..
cok hafif sancımsı bıseyler oluyor,bırde bu sabah uyandıgımda süt renginde akıntı ic camarıma geldi
bende böyle süt renginde akıntı olmadı hiç sizlerde olan varmı..
*sadecim bu arada catlatma iğnesini sen hangi tarihte oldun
ben 16 subat bugun 12.günüm
inşallah canım.zorlu bi süreç rabbimhepimize sabır versin
25 gunmu oldu sen evleneli:) evet bende sokturucu kullaniyorum regl olunca basliycam allahin izni ve rizasiyla bebislerimiz gelir
netim geldi oleyyyyyyyyyyyyyyy
sizleriiiii cookk özledimmmmmmmm
kızcelerimm nasılsınzı bakalımmmm
eses canım nasılsın dün gorusemedık önceden söylediğin için netin olmadıgını tahmın ettim..
eses canım nasılsın dün gorusemedık önceden söylediğin için netin olmadıgını tahmın ettim..
bizde özledik Canım alısınca ınsan nerdeki nıye gelmedıkı vs diye düşünüyor valla : )
25 gunmu oldu sen evleneli:) evet bende sokturucu kullaniyorum regl olunca basliycam allahin izni ve rizasiyla bebislerimiz gelir