• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

infertiliteden tüp bebeğe geçiş(zeynep kamil) Yardım lütfen

avokadoananas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2017
412
306
103
Zeynep Kamilde 2 aşılama sonrası inferliteden tüp bebek tarafına yönlendirildim. Süreç nasıl işleyecek yazabilir misiniz? Bu tarafla alakalı hiç bilgim yok. Ne zaman gitmeliyim. Hangi evraklar hazırlanmalı, nasıl bir yol izlersem daha kolay halletmiş olurum işlerimi ve daha hızlı nasıl bir yok izlemeliyim? En ince ayrıntısına kadar yazın lütfen.

Zeynep Kamilde 2 aşılama sonrası inferliteden tüp bebek tarafına yönlendirildim. Süreç nasıl işleyecek yazabilir misiniz? Bu tarafla alakalı hiç bilgim yok. Ne zaman gitmeliyim. Hangi evraklar hazırlanmalı, nasıl bir yol izlersem daha kolay halletmiş olurum işlerimi ve daha hızlı nasıl bir yok izlemeliyim? En ince ayrıntısına kadar yazın lütfen.
Klomen tedavisi ile başlıyorsun

Tüp bebek bölümüne randevu alıp gidin dodyanıxla onlar bir kağıt veriyor size ne istediklerini belirtiyorlar ona göre hareket edersiniz takıldığınız yerde ise sorarsınız bu şekilde ıcu cok acık bi soru bu.

Forumda zeynep kamil tüp bebek diye bi konu vardı canım. Orda detaylı paylaşılmıştı. Bende yazmıştım hatta. İstersen ordaki yazıları oku sana bilgi verir

Etiketledim sizi dediğim başlıkta. Orda yazıyor detaylar

Tüp bebek bölümüne randevu alıp gidin dodyanıxla onlar bir kağıt veriyor size ne istediklerini belirtiyorlar ona göre hareket edersiniz takıldığınız yerde ise sorarsınız bu şekilde ıcu cok acık bi soru bu.
Canım ben kağıdı internetten buldum fakat. İnfertilitede dosyamı tamamlarken de mesela aynı gün halledebileceğim işlemler için bilgisizlikten defalarca gitmek zorunda kaldığım zamanlar oldu. Ki bu çalışan bir kadın için sıkıntı. Bir şeyleri öğrenmek istiyorum ki kısa sürede sürekli git gel yapmadan işlerimi halledebileyim. Şimdi başka bir arkadaşın etiketlediği yerden bakacağım. Başlık bulamamıştım. Teşekkür ederim.

Back