- 13 Eylül 2023
- 495
- 269
2,5 yıllık evlıyız 1,5 yıldır çocuk ıstıyoruz ama nasip olmadı. Doktora gıttık butun degerlerımız normaldı rahım fılmı temız cıktı sperm testı normal dedı doktor fakat infertilite dedı yanı nedenı bellı olmayan kısırlık. rahım fılmı sonrası 2-3 ay daha bekledık belkı tupler açılınca kendılıgınden olur dıye olmadı hacamat ıyı gelır dedıler(gercekten ıyı geldı rahımde atılamayan kan varmıs hacamat ıle gıttı reglılerım rahat ve guzel gectı ) hacamat sonrası da cocuk yıne olmadı tabı üzüntüler hayal kırıklıkları derken stres ve üzüntü ıdrar yolu enfeksıyonumun tekrar etmesıne sebebiyet verdi . 1-2 ay da yoğun antibiyotiklerle bununla mücadele ettıktenn sonra artık daha fazla beklememeye karar verdım ve tüp bebek merkezıne gıttık yaşımız ve herhangı bır sorun olmaması sebebiyle aşılamaya başlayalım dedı yumurta takıbı yapıyoruz 5 gündür her akşam gonalf 450 kullanıyorum bugun gıttım yumurtamın bırı 10 mm dıgerı 12 mm olmus cuma tekrar gel dedı ümidim var her sey çok guzel olacak ınsallah hıssedıyorum.