Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
infertilite konusunda ANKARA'DA iyi bir doktor arıyorum,lütfen bilgilendirin kızlar
kızlar polikistoverim,prolaktin yüksekliği var,1 senedir bebeğimiz olmuyo,ankarada iyi bir dr arıyorum lütfen kızlar biliyosanız yardım edin,başka bi şehirden gitcem ankaraya,iyi araştırmam lazım
merhabalar.ben de sizin gibi pko luyum ve prl yüksekliği var.siz gebe kalabildiniz mi.hangi doktora gittiniz.izlediğiniz süreç hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim..
merhaba arkadaslar bende ankarada yasıyorum ve pkoluyum. yumurta takiplerim yapıldı olmadı, iki kez asılama yaptırdık olmadı. Hamile kalamadım birtürlü sonunda doktorum artık asılamayla ugrasmayalım tüp yapalım dedi ve ikinci tüp bebek denememde hamile kaldım.Şuanda 4,5 aylık hamileyim. Tüp bebek öncesindeki tedavilerim yaklasık olarak 3 yıl falan sürdü cok yorulduk sırf tüp bebekten korktugum icin oyalandım ama korkunun ecele faydası yok sonunda gidip tedavimi oldum. Bilseydim böyle kolay bi tedavi yöntemi hemen yaptırırdım hic oyalanmazdım. Doktorum güven hastanesinde Sarp Özcandır. Carsamba günleri sgk lı hastalara bakıyo görüsmenizi tavsiye ederim. Size söyleyebilecegim iyi arastırın düzgün biryere gidiyorum diye dünyanın parasını vermeyin ve adını duydugunuz merkezleri iyi sanmayın. Belki ankarada cok popüler merkezler var ama cok pahalılar ben onlara gitmedim.
teşeekkür ederim verdiğiniz bilgi için.ben ank dışındayım.sorunun ne olduğunu tam olarak ne kadar süreceğini bilemiyorum.maddi durumum özel hastaneye gitmek için yeterli değil malesef.çünkü özel hastaneler çok pahalı.umarım herşey ii olur.