Infertilite icin burada (Amerikada) kullanilan bitkisel cozumler

isot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
48
1
36
- Yurtdışı
Selam kizlar,
Umarim isteyen herkes en kisa zamanda saglikli bebislerine kavusur. Sitedeki bircok bitkisel tedavi yontemini okudum, orada olmayan bazi dogal yontemleri ekliyim istedim. Umarim isinize yarar, hepinize kucak dolusu sevgilerimi yolluyor, sakin umudunuzu kaybetmeyin diyorum.

1-SOYA IZOFLAVON (soy isoflavones) Dogal Clomid olarak geciyor. Yumurtlamayi sagliyor. Beyne vucutta az ostrojen oldugu uyarisini vererek FSH VE LH hormonlarinizin artmasina yardimci oluyor. Dolayisiyla yumurtalariniz catliyor, biliyorsunuz bazi kadinlar yumurtasi cok az hayatta kaldigi icin hamile kalamiyor. Saglikli bir kadin yumurtlayinca 12-24 saat yumurtasi canli kalip dollenmeye musait oluyor. Bu surede mutlaka spermle dollenmesi gerekiyor, aksi halde dollenme( hamilelik ) gerceklesmiyor :( Erkegin spermi ise vucutta 5 gune kadar yasayabiliyor. Soya Izo buyuk ve daha uzun sure yasayan saglikli yumurta catlatmasinizi sagliyor. kullanilisina gelince ayni CLOMId gibi ayda sadece 5 gun kullaniyorsunuz. fakat icerigi Clomid in yarisi yani 1 mg Clomid 2 mg SOYA IZO ya esit. Burada minimum clomid dozuna 80 MG la basliyorsunuz yani 160 SOYA IZOYA denk geliyor. adetin hangi gununde baslayacaginiz size kalmis. genellikle basladiktan 10-14 gun icinde yumurtluyorsunuz. yumurtladiginizi kacirmaniza imkan yok. vucut isiniz ortalama 0.5 dreec artiyor ve vucudunuz spermin icinde yuzmesini kolaylastiran yumurta beyazi gounumlu elastik salgiyi FAZLAAAAAAAACAAAA salgiliyor. denerseniz ne demek istedigimi anlarsiniz :)

Baslayacabileceginiz adet gunleriniz de soyle :

adetin 1-5 gunleri yani adetin 1. gunu baslayip 5. gunu son kez aliyorunuz
adetin 2-6 . gunleri
adetin 3- 7. gunleri
adetin 5-9. gunleri

eger adet oncesi akintiniz- lekenlenmeniz oluyorsa bu adetin ilk gunu sayilmiyor. normal adet akintinizi gordugunuz ilk gun adetinizin ilk gunu....

Eger ingilizce bilenleriniz varsa SOY ISO SUCCESS STORIES olarak arama motorunda arayabilir yada YOUTUBE dan videolar izleyebilirsiniz. Basari orani cok yuksek ancak %10- % 30 ikiz gebelikle hamile kalma riski oldugu biliniyor.

Turkiye de eczanelerde ve dogal urun satan yerlerde bulunabilir. Buradaki fiyati 27 dolar orada bir arkadasima onerdim istanbulda bir yerden 57 liraya almis.

Herpinize sifa olmasini dilerim. Sorunuz olursa elimden geldigince cevaplamaya calisirim...

2- Guaifenesin iceren Oksuruk surubu : Guaifenesin vucut akintilarini- mukuslari incelten bir kimyasal madde. Oksuruk suruplarinda kullaniyor balgam inceltici etkisi tum vucut sivilarinda ise yariyor. eger yumurtlama doneminde uzayan yumurta beyazi kivamindaki salgi yerine koyu ve yapiskan bir salginiz varsa Guaifenesin yapiskan salgiyi da inceltip spermin yumurtaya adogru kolayca hareket etmesini sagliyor. yumurtlama gununuzden 5 gun once baslayip toplam 7 gun kullaniyorunuz. Gunde iki kez 2 kasik iciyorsunuz. Gun icinde cok fazla su icmeniz gerekiyor. Dikkat edeceginiz tek nokta Oksuruk surubunun yapisinda Guaifenesin den baska bir madde bulunmamasi. Orada var mi bilemeiyorum ama burada ROBITUSSIN adli oksurk surubu sadece Guaifenesin iceriyor.

Kucuk bir hatirlatma:

* ****Yeni birsey denemeden doktorunuza danismayi unutmayin *****

3- ELMA SIRKESI : Gunde bir kez ilik yemekten bir kac saat sonra 1 Bardak suya 2 yemek kasigi elma sirkesi ve 1 yemek kasigi bal karistirlip iciliyor. Istediginiz kadar buna devam edebilirsiniz. Vucuttaki ostrojen dengesini sagliyor ayrica toksinlerin atilmasini sagladigindan yumurtlama uzerinde olumlu etki gosteriyor.

4- HAYIT MEYVESİ : (Chasta berry- Vitex Agnus Cactus) Bir bardak suya 18 ml damlatilarak hergun iciliyor yada gunde 35 mg lik haplardan bir tane aliniyor.En az 12 ay duzenli kullanilmasi gerekiyor,, Adet duzensizliklerine de cok iyi geliyor.

size özelden msj atmıştım ama sizin özelden cvp verebilmeniz için yeterli msj sayınız yok eğer cvp verebilirseniz bu topiğede yazabilirsiniz.

Selam kizlar,
Umarim isteyen herkes en kisa zamanda saglikli bebislerine kavusur. Sitedeki bircok bitkisel tedavi yontemini okudum, orada olmayan bazi dogal yontemleri ekliyim istedim. Umarim isinize yarar, hepinize kucak dolusu sevgilerimi yolluyor, sakin umudunuzu kaybetmeyin diyorum.

1-SOYA IZOFLAVON (soy isoflavones) Dogal Clomid olarak geciyor. Yumurtlamayi sagliyor. Beyne vucutta az ostrojen oldugu uyarisini vererek FSH VE LH hormonlarinizin artmasina yardimci oluyor. Dolayisiyla yumurtalariniz catliyor, biliyorsunuz bazi kadinlar yumurtasi cok az hayatta kaldigi icin hamile kalamiyor. Saglikli bir kadin yumurtlayinca 12-24 saat yumurtasi canli kalip dollenmeye musait oluyor. Bu surede mutlaka spermle dollenmesi gerekiyor, aksi halde dollenme( hamilelik ) gerceklesmiyor :( Erkegin spermi ise vucutta 5 gune kadar yasayabiliyor. Soya Izo buyuk ve daha uzun sure yasayan saglikli yumurta catlatmasinizi sagliyor. kullanilisina gelince ayni CLOMId gibi ayda sadece 5 gun kullaniyorsunuz. fakat icerigi Clomid in yarisi yani 1 mg Clomid 2 mg SOYA IZO ya esit. Burada minimum clomid dozuna 80 MG la basliyorsunuz yani 160 SOYA IZOYA denk geliyor. adetin hangi gununde baslayacaginiz size kalmis. genellikle basladiktan 10-14 gun icinde yumurtluyorsunuz. yumurtladiginizi kacirmaniza imkan yok. vucut isiniz ortalama 0.5 dreec artiyor ve vucudunuz spermin icinde yuzmesini kolaylastiran yumurta beyazi gounumlu elastik salgiyi FAZLAAAAAAAACAAAA salgiliyor. denerseniz ne demek istedigimi anlarsiniz :)

Baslayacabileceginiz adet gunleriniz de soyle :

adetin 1-5 gunleri yani adetin 1. gunu baslayip 5. gunu son kez aliyorunuz
adetin 2-6 . gunleri
adetin 3- 7. gunleri
adetin 5-9. gunleri

eger adet oncesi akintiniz- lekenlenmeniz oluyorsa bu adetin ilk gunu sayilmiyor. normal adet akintinizi gordugunuz ilk gun adetinizin ilk gunu....

Eger ingilizce bilenleriniz varsa SOY ISO SUCCESS STORIES olarak arama motorunda arayabilir yada YOUTUBE dan videolar izleyebilirsiniz. Basari orani cok yuksek ancak %10- % 30 ikiz gebelikle hamile kalma riski oldugu biliniyor.

Turkiye de eczanelerde ve dogal urun satan yerlerde bulunabilir. Buradaki fiyati 27 dolar orada bir arkadasima onerdim istanbulda bir yerden 57 liraya almis.

Herpinize sifa olmasini dilerim. Sorunuz olursa elimden geldigince cevaplamaya calisirim...

Merhaba değerli bilgileriniz için teşekkürler. Ben bu vitamin desteğini nette araştırdım, kapsul halinde satılıyor. Sizin bahsettiğiz soy isoflavonesde kapsül halindemi? Cevap verirseniz sevinirim. :nazar:

Selam PamukShkeri, evet kapsul halinde satiliyor. Umarim faydasini gorursun, gelismelerden bizi de haberdar et, sevgiler ...

Selam PamukShkeri, evet kapsul halinde satiliyor. Umarim faydasini gorursun, gelismelerden bizi de haberdar et, sevgiler ...

cnm teşekkür ederim bugün gnc gittim ürün indirimdeydi ama son kullanım tarihi aralıkmış aralıkta yenileri gelecekmiş bende almadım şimdilik soya fasulyesi aldım başka neler alabilirim

GNC de bulabilecegin, yumurtlamayi saglayan diger bitkisel bir bitkisel urunde Sibirya Gingengi --Siberian Gingeng: Hem bayan hem erkek infertilitesinde kullanilaniliyor. onun disinda yeni bisey ogrenirsem mutlaka paylasirim, Aralik ayina az kaldi, umarim faydasini gorursun canim...

1. Cinko : Gunde 15-30 mg arasinda cinko tableti sperm sayisini ve kalitesini arttirir. Gunluk 30 mg in uzerinde alinmamalidir. Gunde 1/4 kap yada 1/2 kap kabak cekirdegi bu cinko ihtiyacini karsilar.
2. Ko enzim 10 : Gunde 10 mg alinmalidir
3. Gunde 1 kasik keten tohumu yiyeceklere karistirilmalidir.
4. L-Arginin : Gunluk 4 gr alinmalidir. Sperm sayisi 10 milyonun altinda olan hastalara fayda vermez.
5. Selenyum : Gunluk 200 mcg sperm hareketliligini hizlandirir
6. L- Karnitin : Gunluk 3-4 mg normal kalitede sperm uretilmesini saglar.

SEMENAX Reecet gerektirmeyen bitkisel hap. Sbah oglen ve aksam olmak juzere gunde 3 kez aliniyor. Bir kutuda 90 tablet var. Maksimum kullanim suresi 4 ay. Genellikle ilk iki ayda basariya ulasiyormus. Tr deki fiyati 120 Lira civarindaymis. Bildirilmis bir yan etkisi henuz saptanmamis. Amino asit (protein molekulleri) ve afrodizyak bitkilerin karisimiyla hazirlanmis.

1. Cinko : Gunde 15-30 mg arasinda cinko tableti sperm sayisini ve kalitesini arttirir. Gunluk 30 mg in uzerinde alinmamalidir. Gunde 1/4 kap yada 1/2 kap kabak cekirdegi bu cinko ihtiyacini karsilar.
4. L-Arginin : Gunluk 4 gr alinmalidir. Sperm sayisi 10 milyonun altinda olan hastalara fayda vermez.

SEMENAX Reecet gerektirmeyen bitkisel hap. Sbah oglen ve aksam olmak juzere gunde 3 kez aliniyor. Bir kutuda 90 tablet var. Maksimum kullanim suresi 4 ay. Genellikle ilk iki ayda basariya ulasiyormus. Tr deki fiyati 120 Lira civarindaymis. Bildirilmis bir yan etkisi henuz saptanmamis. Amino asit (protein molekulleri) ve afrodizyak bitkilerin karisimiyla hazirlanmis.

galiba benim için yazdınız bu reçeteyi çok teşekkür ederim.:71::71::71:

İsot inşallah faydasını görürüm, gelişmelerden mutlaka haberdar ederim. Değerli bilgilerin için çok teşekkürler :nazar:

3- ELMA SIRKESI : Gunde bir kez ilik yemekten bir kac saat sonra 1 Bardak suya 2 yemek kasigi elma sirkesi ve 1 yemek kasigi bal karistirlip iciliyor. Istediginiz kadar buna devam edebilirsiniz. Vucuttaki ostrojen dengesini sagliyor ayrica toksinlerin atilmasini sagladigindan yumurtlama uzerinde olumlu etki gosteriyor.

4- HAYIT MEYVESİ : (Chasta berry- Vitex Agnus Cactus) Bir bardak suya 18 ml damlatilarak hergun iciliyor yada gunde 35 mg lik haplardan bir tane aliniyor.En az 12 ay duzenli kullanilmasi gerekiyor,, Adet duzensizliklerine de cok iyi geliyor.

yıllar önce yaptırdığım ultrasonda polikistik overli olduğum söylenmişti.kıllanmam ve adet düzensizliğim vardı. son 2 yıldır yediğim gıdalara biraz daha dikkat etmeye başladım.mümkün olduğu kadar katkı maddeleri içeren gıdalar yememeye çalıştım. sabahları elma sirkesi içtim ve salatada bol elma sirkesi kullandım.buna bağlı mı bilmiyorum ama adetlerim şu anda düzenli kıllanmada azalma var ve dün yaptırdığım ultrasonda polikistik görünüm olmadığı söylendi .paylaşmak istedim.

soya ya internetten baktım canım ama yumurtlama ya da sperm artırır demiyor çok alakasız yararlrı var internette :(

bunalr nereden alınabilir :(

soyanın faydaarına söyle yazmış

menopoz sendromları
adet öncesi sendromu ve adet döngüsünün bozulması
kadın cinsel organlarında kanser öncesi hastalıklar
göğüs kanserinin önlenmesi
kötü huylu tümörlerin önlenmesi ve yardımcı tedavisi
arteriyel hipertoni
ateroskleroz ve buna bağlı rahatsızlıklar, iskemik kalp hastalığı
yüksek kolesterol seviyesi
kronik kolesistit, karaciğer ve böbrek hastalıkları
endokrin organların hastalıkları, diyabet, yağlanma
kemik erimesi, artrit, artroz
varis
sivilce, sebore, saç dökülmesi
alerjik hastalıklar

Soya izo ya sadece Turkce sitelerden bir tek doktornevra.com da menapoza bitkisel tedavi olarak yer verilmis. burada yumurtlama/ gebe kalmada sorun yasayan bayanlar kullaniyor. Burada da ilk menapoz icin bitkisel cozum olarak kullanilmaya baslanmis. Sonra Menapoz uzerindeki olumlu etkilerinden esinlenilerek adet duzensizliklerinde kullanilmaya baslanmis, sonra beyne yumurtlamyi saglamasi icin mesajlar gonderdigi fark edilince alternatif tip olarak kisirlikta kullanilmaya baslanmis. Ingilizce Internet sitelerinde cok genis yer veriliyor, ingilizcesini arastir canim. Sonuclar insana umut veriyor. Iki arkadasim kullandi buradan, ikisi de ilk 3 ay icinde hamile kaldilar. Belki faydasi olur ...

Back