merhaba dostlar yeniyim bende ist dan 2sefer aşılama yapıldı sonuç 0 yumurta rezervem yok ve dr bana miyom amelatı olamamı söylüyor ama endişelerim var dr acıklama yapmadı 2 aşılamayıda özelde yaptırdım calışıyodum ama simdi durumum ona müsaıt değil acaba bir bilen varmı
merhaba dostlar yeniyim bende ist dan 2sefer aşılama yapıldı sonuç 0 yumurta rezervem yok ve dr bana miyom amelatı olamamı söylüyor ama endişelerim var dr acıklama yapmadı 2 aşılamayıda özelde yaptırdım calışıyodum ama simdi durumum ona müsaıt değil acaba bir bilen varmı
tatlım yaşını bilmiyorum ama erteleme derim. yumurta rezervim yok derken ? adet oluyorsan vardır. istanbuldaysan bence önce zeynep kamil infertiliteye git derim. Allah yerdımcın olsun
merhaba neberuse yaş 39 2016 dan beri gtakipdeyıim dr tarafından adet düzensizliğim var tatlım 2 sefer ilaç ile adet gördüm bu ara akabinde 2 sefer aşılama yapıldı rezerve yok dedi dr um gonelf900 lük iğne ile yumurta oluşturma çatlatma iğnesi ve aşılama yazdığım gibi olmadı dr um dönor yapalım dedi ama bana etik degil bu tüp yapalım dedim dr ma konrtol altında ol bakalım dedi gecen hafta gitti muayne etti sağ overde saplı miyim var dedi 26mm sol overde kist var ama beybi yok kan testi istedi beta hsc bakmak için gebelik varmı çünki rahim duvarımda kalın onun için kana bakıyor CA -125
CA-15-3
CA-19-9 baktırdı
sonuç
ca125 25.6 cıktı
ca15-3 20.8 cıktı
ca 19-9 5.6 cıktı tahlil sonucunu dr gonderdim oda sonuç iyi ama miyom oprs için gün tayin edelim dedi bu plotformu bir süredir takip ediyorum onun için bilen yaşayan birileri vardır dedim 40 kapıya sormam gerek durum bu tabi hala adet olmadım dün testere dişli aslan pençesi çayı içtim onun dışında günde bir glifor içiyom hap aclık şekeri dengesi olsun diye tavsiye bekliyorum
neberuse işte ne yapcamı bilmiyom ayne dediğin sekilde para için yapmak istiyor gibi geliyor dr özele gidiyorum esenyurtta dr tavsiye ettiler 3 kişi cevremden medikana grubundada calışıyor belki duymussundur 2016 tan beri olan bir durum devam ediyordu dr hep var dedi hatta 2 aşılama oldu o zamanda vardı şimdi niıye oprs istiyor anlam veremiyom durum bu
neberuse işte ne yapcamı bilmiyom ayne dediğin sekilde para için yapmak istiyor gibi geliyor dr özele gidiyorum esenyurtta dr tavsiye ettiler 3 kişi cevremden medikana grubundada calışıyor belki duymussundur 2016 tan beri olan bir durum devam ediyordu dr hep var dedi hatta 2 aşılama oldu o zamanda vardı şimdi niıye oprs istiyor anlam veremiyom durum bu
miyom varken neden aşılama yapmışlar asıl onu anlamadım ben bence vakit kaybetmeden zeynep kamile git ilk önce infertiliye sonra tüp bebeğe. yaşın rapor için fazla olabilir ama ücretli de yapıyorlar hemde piyasanın yanında bedava denecek paralara rabbim emeklerimizi zayi etmesin inşallah iyi haberlerle dönersin buraya
esen kal