İnek sütü veriyor musunuz

gratel88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2023
480
283
33
36
Merhaba , bebeğim 14 aylık , mama yiyor , ek gıda ile arası pek iyi değil iştahsız , acaba inek sütü versem mi ? Biraz kilo alsın istiyorum muzlu süt vs ile desteklerim diye düşündüm. Ama daha küçük mu ? Siz kaç aylıkken başladınız ? Ve en önemlisi market sütu mu açık süt mu vermeliyim? Kafam çok karışık

Merhaba , bebeğim 14 aylık , mama yiyor , ek gıda ile arası pek iyi değil iştahsız , acaba inek sütü versem mi ? Biraz kilo alsın istiyorum muzlu süt vs ile desteklerim diye düşündüm. Ama daha küçük mu ? Siz kaç aylıkken başladınız ? Ve en önemlisi market sütu mu açık süt mu vermeliyim? Kafam çok karışık
Dört yaşındaki çocuğuma hiç inek sütü vermedim

2 yaşından sonra vermeye başladım. Ama ara ara veriyorum. Haftada bir iki falan

Kızım 20 aylık. Bu zamana kadar inek sutu vermedim. Eğer illa süt vereceğim diyorsanız badem sütünü de daha çok öneriyorlar. (Lütfen doktorunuza danışın)

2,5 yaşındaki çocuğuma inek sütü direk vermedim. Kek poğaça pankeklerine koyuyorum. Kefir yoğurt peynir tüketiyor. Tahin verin sütten daha yararlı.

İnek sütünün kanıtlanmış hiçbir faydası yok, hem de ne bebeklere ne yetişkinlere. Benim kızım da 13 aylık, sütlü bi tarif yapmak istersem devam sütünden faydalanıyorum

İnek sütünün artık sağlık açısından hiç bir faydası olmadığı aksine zararı olduğunu söylüyorlar. İlla süt içeceğim yoğurt yiyeceğim diyorsanız gidin bildiğiniz mandıradan sağlıklı ilaçsız keçiden vb süt alın diyorlar. Ben bebeğim gıda alerjili olduğu için diyetteyim. Diyetimi açsalar da emzirmeyi bıraktıktan sonra muhtemelen süt ürünlerini kullanmamaya devam edeceğim diye düşünüyorum. Bakalım yerine bişey koyabilir miyim. Bu arada ben de eskiden ergenlikten önce çılgınlar gibi süt içerdim. O zaman okullarda bile dağıtılırdı şuan dağıtılıyor mu bilmiyorum ama. İşin içine girince çokta mantıklı bişey olmadığını fark ettim. Zaten laktozdan dolayı sindirim sorunu yaşıyor çoğu insan

18 aydan önce hayvan sütleri önerilmiyor
Osman gönülal takipteyim. Onu dikkate alırım genelde

Simdilik inek sütü vermemeye karar verdim, olumsuz yönde duyduklarım daha fazla, yoğurt yediriyorum

Back
X