• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu inegölden mabilya alan var mı

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

diekatze

hayalime kavuşuyorum
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
348
4
96
İstanbul
arkadaşlar alt konularda da inegölden bahsetmiş bazı arkadaşlar. benim de beğendiim mobilyalar burda çok pahalı. mobilyaminegölden isimli sitede çok daha uygun fiyatlara istediklerimden var.
ama netten almaya cesaet edemem gidip bakmam lazım. yalnız bu konuda tecrübesi olan arkadaşlara sormak istedim mobilyalar kaliteli mi yoksa... yani onca yolu gitmemize değer mi.

ne yaptin mobil ya isini merak ettim ? Ben Bursaliyim ailem orda yasiyor annem classi diye bir yerden aldi tüm esyalari ve ben hepsine ayri ayri bayiliyorum türkiyede evim olursa bende herseyimi ordan alicam :))) evet azicik pahalilar ama saglam bi pazarlikla bayaaaaaa bi indirim yapiyorlar

benimde nişanlım mobilya aksesuarları işinde. hem türkiyeyi geziyor hemde inegölde çoğu zaman ;)
bizde inegölden classi mobilyadan alacağız kısmetse
Saloni de tercihimiz :31:
Aslına bakarsan ahşap mobilya tercihimiz :16:

kızlar biz geçen hafta istanbulda mobilyacılar çarşısını gezdik ama orayı kimse önermedi ya o yüzden vazgeçtik gibi gibi

Back
X