• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnegöl

Inegolun havasi cok pis maalesef, ovaya kurulu oldugu icin tum sanayinin dumani iceride kaliyor. Imkanlar olcusunde buna dikkat ederek yerlesin derim, mumkunse bursa tarafindaki koyler falan daha temiz kaliyor.

Kiralik ev bulmak cok zor merkezde, erken arayisa baslamaniz faydali olabilir.

Bir de neden inegol? Bursa verelim size :olamaz:

Inegolun havasi cok pis maalesef, ovaya kurulu oldugu icin tum sanayinin dumani iceride kaliyor. Imkanlar olcusunde buna dikkat ederek yerlesin derim, mumkunse bursa tarafindaki koyler falan daha temiz kaliyor.

Kiralik ev bulmak cok zor merkezde, erken arayisa baslamaniz faydali olabilir.

Bir de neden inegol? Bursa verelim size :olamaz:
İnegollu bile neden inegol diye soruyor ahahaha cok guldum. Gercekten zorunlu degil yani bursadan inegole gel git yap daha iyi bence de

Asagilamiyorum ki var olani anlatiyorum. Kucuk suriye dedigimiz yerler Bursa merkez zaten. İnegolle ayni. Yasayan insan profili de benzer. 36 yillik Bursaliyim ne ise onu anlatiyorum. Begenmek zorunda degilsiniz siz de kendi fikrinizi soyleyin gecin.
O zaman benim gibi açık açık yazın ki herkes Bursa’nın her yeri sanıcak
Detaylı yazarsanız hem bursayı anlatırsınız hem de heryerinin kötü olmamasını
Evet beğenmek zorunda değilim ama sizde kötülemek zorunda değilsiniz
36 yıllık bursalıyım bende

Asagilamiyorum ki var olani anlatiyorum. Kucuk suriye dedigimiz yerler Bursa merkez zaten. İnegolle ayni. Yasayan insan profili de benzer. 36 yillik Bursaliyim ne ise onu anlatiyorum. Begenmek zorunda degilsiniz siz de kendi fikrinizi soyleyin gecin.

Sen dah
İnegollu bile neden inegol diye soruyor ahahaha cok guldum. Gercekten zorunlu degil yani bursadan inegole gel git yap daha iyi bence de

Tek meyvecilik yapan koyleri onerebilirim, o da gorece havasi temiz kaliyor diger bolgelere gore o sebeple.

O zaman benim gibi açık açık yazın ki herkes Bursa’nın her yeri sanıcak
Detaylı yazarsanız hem bursayı anlatırsınız hem de heryerinin kötü olmamasını
Evet beğenmek zorunda değilim ama sizde kötülemek zorunda değilsiniz
36 yıllık bursalıyım bende
Oyle ise sorun yok,sizin yorumunuz size benimki bana. Bursanin neresi iyi diye sormamis zaten semt semt sokak sokak yazmadim o yuzden, inegolu soruyor arkadas sadece

Bir de canim bende astim var biliyorsun, ben inegildeyken hep hastaydim, hala gidince kotulesiyorum. O yuzden gercekten kimseye oneremem kendi memleketimi

Bir de canim bende astim var biliyorsun, ben inegildeyken hep hastaydim, hala gidince kotulesiyorum. O yuzden gercekten kimseye oneremem kendi memleketimi
Hava gercekten gittikce kotulesiyor. Sanayi yuzunden hem hava hem de insan profili gittikce Altiparmak kivamina gelmis. 10 yil sonra yasanmayacak hale gelecek. Dun gectim icinden aklima geldin hatta. ♥️🤗

Havası çok pis sisten göz gözü görmez biraz serinler başlayınca insanları her yerden iyisi kötüsü heryerde var

Back
X