Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu inegöl mobilya mağazaları hk.

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Wilhelmina

Gülümse şimdi... (:
Pro Üye
6 Aralık 2013
742
420
merhaba bayanlar,
öncelikle 75m2 lik minnak bir eve sahibim bu yüzden mobilyayı çok dikkatli seçmem gerekiyor , zira beyaz eşyalarımı nasıl sığdıracağım bile ayrı bir dert konusu mutfakta masa olmayacak bu yüzden minnak mobilya spor tarzı ve minnak bir yemek masası arıyorum.
tüm mobilyacıları bir arada bulabileceğim ve uygunluk açısından inegöl kafamızda var.
bize oradan almış ve memnun kalmış benim gibi minnak eve sahip hanımlarımızın tavsiyelerine ihtiyacım var :)
malum şehirler büyüdükçe evler küçülüyor şu zamanda küçük odalara sahip evler için kullanışlı ve minik mobilyalar bulmak oldukça zor olmayacaktır fakat inegölün neresinde ?
önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum.

Fonksiyonel mobilyalarda seçseniz yer açısından kolaylık olur.Katlanıp sehpa olan masa falan.

MERHABA kızlar ekim sonu düğünüm var ve ben avangart salon takımı istiyorum inegöldeki mobilyacıları önerdiler ama orda tanıdığımız olmadığı için pek bilgimiz de yok hangi magazalar ıyı diye.
avangart tarzda ürünleri olan bilen memnun kalan yada kalmayan kişiler yazabilirse sevinirim

arge dekor firmasında özel üretim mobilya imalatı yaptırtabilirsiniz. tasarım projelendirme imkanı mevcut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…