- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
avangard değil normal takımların fiyatı uygun mu peki bursalılar, inegölü bilenler söyleyebilir mi acaba?
avangardlar pahalı evet diğerleri onun yarı fiyatı kadar.inegölün çeyregini kaplayan bir mobilya bölgesi var dilediğiniz kadar dilediğiniz ücrette çeşitte mobilya bulmanız mümkün..pazar günü gitmediğiniz müddetçe.neredeyse tamamı kapalı olur ve asıl almanız gereken yerlerden alamassınız..organize sanayii bölgesindeki mobilyacıları değilde ana cadde üzerindekileri ercih etmenizi yeğlerim birkaç mobilya adı verebilirim..yavuzlar,donat,saloni.. özellikle saloni ben birdaha alırsam burdan almayı düşünüyorum hem kaliteli ve dışarı çok ihraçları var garantili..mesela benim babam bir kapanışa denk getirdi mobilyacıdan 350 liraya köşe koltuk aldı ve çok güzel..dilediğiniz ücrette bulabilirsiniz.
anladım canım yani normal koltuk takımlarını 2000tlden başlayarak bulmamız mümkün değil mi? inanın şu verdiğiniz bilgiler bile çok yardımcı oldu bana... dediğiniz mobilyacılara ayrıca bakacağım.. çok teşekkür ediyorum
benm yengem mobilyasını yeniledi hem sandıklı hem yattaklı ve okadar güzelki anlatamam...fiyatı 1800 idi .)) alıp salona koyarsın oturma odasına kıyamassın oderece:)
ayy inanmıyorum zaten gitmeyi düşünüyorduk, şimdi kesinleşti o zaman :) canım çok teşekkür ederim.. verdiğin bilgiler çok yardımcı oldu bana inan ki :)
beğendiğinizi belli etmeyin aman bilmemki olsamıki falan yani...düşürebildiğiniz kadar düşürürsünüz..hepsini gezin gezmek istediğiniz kadar en son karar verip öyle gidin sonra daha güzelini görüp pişman olmayın:)çok mağaza var çünkü ..
anladım canım.. yani biraz rol biraz pazarlık hallederiz herhalde :) zaten ben diğer mağazaları gezmeden rahat edemem :) hepsine bakarımpeki canım çok sordum ama bu son :) ben istanbuldayım.. oradan mobilyaları aldığımız zaman nakliye işi nasıl oluyo? müşteri mi üstleniyo genelde ?
işe yaramaz bir konu diyen 4 arkadaşa teşekkürler:)
arkadaşım istersen ben cevaplayayım orda istediğin fiyat aralıgında mobilya bulabilrsin avangarde hariç
nakliye işi aynen şöyle istediğin günde kapına kadar getirtiliyor neresi olursa olsun ancaak yukarı cıkartmıyorlar.
biz 2 firmadan aldık ilk koltuk ktaımımızı biz cıkardık.
yatak odam ve salon takımımız gelicek.
salon takımıda kapıya teslim yukarı cıkarma yok.
yatak odamı aytemurdan aldık cıkartacaklar kuracaklar felan.
konuş teferruatlı bir şekilde.
cunki nakliye firmaları şu şekilde, mesela xxx firmasının arabası var bütün firmaları dolaşıyor koltuk vs varmı diyor onlar anlaşmalı oldukları ile yolluyorlar.
genelinin kendi nakliye aracı yok. ortak yapıyorlar yani
hmm anladım canım çok teşekkürler cevap için :) topik çok faydalı oldu bnm için bu aradanakliye işi böyleyse süper valla bnm en korktugum konuydu bu kapıda bıraksınlar önmli degil canım ya
valla iyi olmuş bu konuarı mobilyaya bakabildin mi peki? biz seneler önce almıştık ordan mabilya. Bende kesin ordan alırım diyodum ama bi sitede şikayetleri ve verdikleri cevapları okuyunca kararsız kaldım. Her şikayete yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali sizi avukata vericez dava açıcaz filan gibisinden cevaplar vermişler.
ay hıc hatırlamıyorumki
neee davamı ederiz diyorlarmış şikayvetdamı bunlarbakayım hemen merak ettim hahah komik ya. tamamen musteri kaybı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?