• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnegöl e gittik geldik işte yeni evlenecekler için bilgiler

Size bir hayr'ı olurmu?

• Ankete Katılan
    17
$DSC00972.jpg $DSC00973.jpg $DSC00974.jpg

Ortadaki boş yere normalde tv koyuyolarmış o zaman fiyat 11 - 12 milyara kadar çıkıyormuş :1: ama tv istemeyene ayna koyuyolar. Birde yatak başını istediğin renkte yapıyolar. Şifonyeride vardı ama resmini çekmeyi unuttum onun :1: bu takım 5.5 milyar çamlıcada boyası sırf sim pırıl pırıl parlıyo. Hani bazı arabalar güneşe çıkınca hafiften simli gibi durur ya aynı öyle. Acaba daha uyguna bulabilir miyim İnegölde böylesini?

Eki Görüntüle 347635 Eki Görüntüle 347636 Eki Görüntüle 347637

Ortadaki boş yere normalde tv koyuyolarmış o zaman fiyat 11 - 12 milyara kadar çıkıyormuş :1: ama tv istemeyene ayna koyuyolar. Birde yatak başını istediğin renkte yapıyolar. Şifonyeride vardı ama resmini çekmeyi unuttum onun :1: bu takım 5.5 milyar çamlıcada boyası sırf sim pırıl pırıl parlıyo. Hani bazı arabalar güneşe çıkınca hafiften simli gibi durur ya aynı öyle. Acaba daha uyguna bulabilir miyim İnegölde böylesini?

lake mobilya kaliteli duruyor ama o parayı etmez evet canım bunu orda daha uyguna bulabilrsin. hatta birebir resmini götür yaptırabilirsin bile.
3.5 4 e belki daha altına bile yaparlar cunki detay yok yatak odasında benimkinde detay cok. başlığı şık sade.
benimkide avangarde kadife desenli başlık olacak

lake mobilya kaliteli duruyor ama o parayı etmez evet canım bunu orda daha uyguna bulabilrsin. hatta birebir resmini götür yaptırabilirsin bile.
3.5 4 e belki daha altına bile yaparlar cunki detay yok yatak odasında benimkinde detay cok. başlığı şık sade.
benimkide avangarde kadife desenli başlık olacak
o zaman bizde gidelim bi inegöle :9:

İnegöle gittiğiniz zaman her bütçeye göre mobilya bulmak kolay çok büyük ve çeşit çok. Biz classiden aldık mobilyalarımızı diğerlerine göre birz pahalıydı ama içimize sinen birtek orda vardı. İnşallah sizde bulursunuz

Kesinlikle Classi diyorum ben de...Bütün mobilyalarımızı oradan bulduk.Hem değişik hem sade hem sağlam...Nasıl anlatsam ki.O kadar içime sindi ki...Mağazaya girdiğinizde kalite kokuyor resmen.Tasarım ürünler satılıyor.Biz bütün mobilyaları oradan aldık ve baya bi indirim de yaptılar...İnegöl'e gittiğime oraya girdikten sonra sevinebildim...Ertuğrulgazi mobilyacılarında hiçbir şey beğenemedim.Ayrıca hiç de çok uygun falan değildi.Classi de yapılan indirimle daha bile uyguna aldık diyebilirim:D Tavsiye ederim kesinlikle....:8:

yani kızlar inegöle gitmeye değer mi diyosunuz...aldıklarınızın fiyatını yazar mıısnız.. mesela yatak odasını ne kadara aldınız gibiii

Kesinlikle Classi diyorum ben de...Bütün mobilyalarımızı oradan bulduk.Hem değişik hem sade hem sağlam...Nasıl anlatsam ki.O kadar içime sindi ki...Mağazaya girdiğinizde kalite kokuyor resmen.Tasarım ürünler satılıyor.Biz bütün mobilyaları oradan aldık ve baya bi indirim de yaptılar...İnegöl'e gittiğime oraya girdikten sonra sevinebildim...Ertuğrulgazi mobilyacılarında hiçbir şey beğenemedim.Ayrıca hiç de çok uygun falan değildi.Classi de yapılan indirimle daha bile uyguna aldık diyebilirim:D Tavsiye ederim kesinlikle....:8:

bende classi mobilyayı çok beğendim size yüzde kaç indirim yaptılar hatırlıyormusunuz? nasıl servisinden memnun kaldınızmı,1 yıl oluyor sanırım siz almışsınız memnunmusunuz.yaklaşık 1 yıldır mobilya bakıyorum abartısız diyorum sadece classi beğendim hemde herşeyiyle.casa diyorlar ya gittim gezdim yarı fiyatına verseler alıcak şey bulamadık.sadece sandalyeleri beğendim o kadar.güle güle kullanın :)

mesajınızı çok çok geç gördüm. mobilyalarımı hala çok seviyorum...sapasağlamlar, hiç şikayetim yok.herkese tavsiye ediyorum. classi diyorum başka bir şey demiyorum. Bize baya bir indirim de yapmışlardı şuan hatırlamıyorum ama o kaliteyi piyasanın çok altına aldık...:34:

şans mı bilmiyorum ama ablam evlenirken mobilyasını inegölden aldı. mobilyalar geliceği günden daha geç geldi ve eşyalar geldiğinde sabah 5ti . salon takımının ayağı kırıldı gelir gelmez ve yapmadılar. oturma odasına aldığı koltuklarda 2 sene geçmeden çöktü. salon takımının koltuklarının ayaklarını ablam kendisi yaptırdı ve koltuk takımınıda değiştirdi başka bi yerden aldı

mesajınızı çok çok geç gördüm. mobilyalarımı hala çok seviyorum...sapasağlamlar, hiç şikayetim yok.herkese tavsiye ediyorum. classi diyorum başka bir şey demiyorum. Bize baya bir indirim de yapmışlardı şuan hatırlamıyorum ama o kaliteyi piyasanın çok altına aldık...:KK34:

^yıl geçmiş classiden memnuniyetiniz devam ediyormu. Ben de düşünüyordum ama çok fazla şikayet okudum.

^yıl geçmiş classiden memnuniyetiniz devam ediyormu. Ben de düşünüyordum ama çok fazla şikayet okudum.
Ben memnunum fazlasıyla. bütün mobilyalarım oradan. mesela yatak odası takımında raylı dolabım daha tık bile demedi. ilk günkü gibi... Koltuklarımda da deformasyon olmadı.Sandalyelerım masam da aynı şekilde.Tek şikayet edebileceğim şey tvünitesindeki beyaz lake çizilmez diye sattılar bize.hatta orada anahtarla çizmişlerdi çizilmemişti.Ama bana gelenürün malesef çocukların etkisi ile çizildi.Tek problem buydu =)

Back