- Konu Sahibi FashionbyHatis

Ortadaki boş yere normalde tv koyuyolarmış o zaman fiyat 11 - 12 milyara kadar çıkıyormuş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 347635 Eki Görüntüle 347636 Eki Görüntüle 347637
Ortadaki boş yere normalde tv koyuyolarmış o zaman fiyat 11 - 12 milyara kadar çıkıyormuşama tv istemeyene ayna koyuyolar. Birde yatak başını istediğin renkte yapıyolar. Şifonyeride vardı ama resmini çekmeyi unuttum onun
bu takım 5.5 milyar çamlıcada boyası sırf sim pırıl pırıl parlıyo. Hani bazı arabalar güneşe çıkınca hafiften simli gibi durur ya aynı öyle. Acaba daha uyguna bulabilir miyim İnegölde böylesini?
o zaman bizde gidelim bi inegölelake mobilya kaliteli duruyor ama o parayı etmez evet canım bunu orda daha uyguna bulabilrsin. hatta birebir resmini götür yaptırabilirsin bile.
3.5 4 e belki daha altına bile yaparlar cunki detay yok yatak odasında benimkinde detay cok. başlığı şık sade.
benimkide avangarde kadife desenli başlık olacak
o zaman bizde gidelim bi inegöle![]()
Kesinlikle Classi diyorum ben de...Bütün mobilyalarımızı oradan bulduk.Hem değişik hem sade hem sağlam...Nasıl anlatsam ki.O kadar içime sindi ki...Mağazaya girdiğinizde kalite kokuyor resmen.Tasarım ürünler satılıyor.Biz bütün mobilyaları oradan aldık ve baya bi indirim de yaptılar...İnegöl'e gittiğime oraya girdikten sonra sevinebildim...Ertuğrulgazi mobilyacılarında hiçbir şey beğenemedim.Ayrıca hiç de çok uygun falan değildi.Classi de yapılan indirimle daha bile uyguna aldık diyebilirimTavsiye ederim kesinlikle....
![]()
mesajınızı çok çok geç gördüm. mobilyalarımı hala çok seviyorum...sapasağlamlar, hiç şikayetim yok.herkese tavsiye ediyorum. classi diyorum başka bir şey demiyorum. Bize baya bir indirim de yapmışlardı şuan hatırlamıyorum ama o kaliteyi piyasanın çok altına aldık...![]()
Ben memnunum fazlasıyla. bütün mobilyalarım oradan. mesela yatak odası takımında raylı dolabım daha tık bile demedi. ilk günkü gibi... Koltuklarımda da deformasyon olmadı.Sandalyelerım masam da aynı şekilde.Tek şikayet edebileceğim şey tvünitesindeki beyaz lake çizilmez diye sattılar bize.hatta orada anahtarla çizmişlerdi çizilmemişti.Ama bana gelenürün malesef çocukların etkisi ile çizildi.Tek problem buydu =)^yıl geçmiş classiden memnuniyetiniz devam ediyormu. Ben de düşünüyordum ama çok fazla şikayet okudum.