• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

indirimde parfüm

em4561

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
2.990
6
116
Trabzon
Calvin Klein Contradiction Women Edp 100 mL

Davidoff Cool Water Woman Edt 100ml

kızlar bu iki üründe he. bu( kısalttım yasak olabilir die) da da inidirmde 100 lira fiyatı. sizce hangisi güzel kullanan var mı? davidoff u biliyorum.ama diğeri hakkında fikrim yok

canım o parfümü ben pek beğenmedim.
Calvin Klein Euphoria Edp kullanıyorum eğer indirimdeyse onu tavsiye ederim.

Calvin Klein Contradiction kullandım senelerce. Çook beğendiğim bi parfümdür. Baharatlı ve odunsu bir kokusu var eğer bu tarz kokulardan hoşlanıyorsanız beğeneceğinize eminim.

peki odunsu koku nasıl örnek verebilir misiniz popüler bir kokudan. çünkü boynerde parfüm yoktu o yüzden bu kokuyu deneyemeyeceğim

2 gündür giremedim siteye kusura bakma. Zaten artık Türkiye'de satılmıyor maalesef o parfüm o yüzden bulup deneyememişsindir. Odunsu kokuyu nasıl tarif edebileceğimi bilmiyorum ama nasıl olmadığını tarif edebilirim, fresh bi parfüm değil, çiçeksi de değil kokusu vanilya gibi de değil, kurabiye gibi kokan kokular vardır öyle de değil. ferah yada hafif kokuları seviyorsanız beğenmessiniz muhtemelen. Örneğin kenzo amor gibi parfümleri beğeniyorsanız bunu da beğenirsiniz.

Calvin Klein IN2U parfümü de sık sık indirime girer (en son 150 ml 100 TL idi!!) çok ta hoş bir kokudur, özellikle bu bahar ve yaz aylarında harika da gider, tavsiye ederim.

kızlar, hepsiburada sitesinde büyük boy parfümler 100 TL kampanya yapmışlar.. :64:

begendiğiniz bişey çıkar belki, bakın bi.. :31:

XXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
Back