İndirimde ki parfümlerden tavsiyeleriniz nelerdir?

belki1gun

Guru
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
263
48
323
İzmir
Aramaya inandım, lakin pek bir şeycikler bulamadım. :sm_confused: EDP EDT fark etmez, yaz için kullancağım AVON parfümü arıyorum. Bu ay indirimde olan baya parfüm var ve resmen kararsız kaldım mirmirmirmir Bilen, duyan gören varsa hangisini alayım bir fikir versin bana

Rare Gold (bu biraz ağırmış ama çoook güzel diyorsanız alıcam :)
Rare Pearls
Soft Musk
Blue Rush

Diğer indirimde olanları saymadım, çünkü kokularını biliyorum :) Haydi kızlar, fikir beklemekteyim kaydirigubbakcemile2

kataloga bakmadım ama eğer indirmdeyse celebreyi mutlaka kullan benim vazgeçillmezim el kremi ,koltuk altı ,deodrantı ve parfümü hepsini kullanıyorum çok güzel

celebreyi ben de çok seviyorum, deli gibi hem de. tam bir çiçek şöleni... ama bende durmuyor o koku. yani en kıytırık kokular bile tenimde 2-3 gün kalırken o durmuyor

belirttiklerinin içinde en iisi blue rusha.s

bende haziranın kataloğu var bugün geçti elime. BRAZıLBEAT diye yeni çıkan bir koku var çok beğendim fiyatıda çok uygun 15 ytl

Son düzenleyen: Moderatör:

avonda tek gececegım parfum percive yumoş gibi misler gibi bir koku 15 yıldır bu kokunun ustune koku tanımadım laın bende pek kalıcı olmadı gercı avonun parfumlerının hepsı guzle kokuyor ama kalıcı degıl

ilk 3ü ağır kokular ben hoşlanmıyorum. diğeri bence yaza uygun fresh bir koku.

perceive ağır gelmişti aban
blue rush hafif diyorsanız ben de sipariş edeyim.
başka hangileri indirime girmiş bu ay hepisni yazabilirmisin belki1 gun

parfümlerin çoğu indirimde bu ay arkadaşlar

tavsiye ettiklerim

little black dress edp
wish of happines edt
blue rush edt
summer white edt
rare gold (benim vazgeçilmez parfümüm)

Valla bir sürü girmiş indirime. Aslında sitesinde online katalog var, ben oradan bakıyorum hep :) Dur bakıp yazayım hangileri indirimde:

Wish Of Love EDT
Wish Of Happiness EDT (bu ikisi baya indirime girmiş)
Little Black Dress EDP
Treselle EDP (Bunu muhakkak alacağım :)
Rare Gold (bunu da çok merak ediyorum :)
Rare Pearls (bunlar da aynı şekilde indirimde)
Jet Femme EDT (bu yeni bir parfüm, online katalogtan baktığım için kokusunu bilemiyorum :)
Soft Musk EDT
Celebre EDT
Blue Rush EDT
Just Play EDT

Bunlar indirimdeki parfümler... Ben treselleyi muhakkak alacağım, ama yanında Soft Musk mı alsaaaam, yoksa Blue Rush mı alsam bilemedim. Herkes BLue Rush diyor, eğer roll-on'u gibiyse kokusu kesin alacağım ben de :)

little black güzel ağır olup olmaması kişiden kişiye değişiyor ama kokusu çok hoş canım

Hanımeli falan yazıyor ama kesinlikle çiçeksi bir kokusu yok. Havada uçuşan değil de tenle bütünleşen bir koku. Her ne kadar güzel bir koku olsa da yaz için pek uygun olacağını düşünmüyorum tabii tenden tene değişir.
Eğer çiçeksi bir EDP arıyorsan sana önerim Crystal Aura... Ama bu ay indirimde değil. Gerçekten hafif kokulu bir EDP bulmak neden hep bu kadar zordurrfisfisfis

little black kusuntu be annme almiştim one yha bayiyo adami hele ki yasa hiç gitmeyen bi parfüm mayıs katoloğunda jet femme die parfüm war yeni galiba denemk lasim kokusunu tam olarak algilayamadim ama hoş geldi odunsu turunçgil odunsu ağirmi gelir acep nese bilemem.kış d aolsa çok ağir parfüm kullanamiom midem bulanio.indesence öok güsel kaçirdim onu geçen ay sipariş werdik gelmedi.tam tarzıım

ben bu kış rare gold kullandım süperdi bayıldım buram buram çiçek kokusu. bir arkadaşım bi alana bi bedava alalım mı dedi blue rush istedi aldık bayıldım. çok fresh çok güzel tam yazlık bir koku durup durup gidip sıkıyorum.

rare gold ve blue rush nasıldır bilmiyorum ama rare pearls hoş bir koku eşim çok seviyor.soft musk bana ağır geldi tütün kolonyası gibi.hediye gelmişti ama öylece duruyor.

arkadaşlar ben avon temsilcisiyim yaz için koku arıyorsanız elimde bütün testırlar var yani hepsinin kokularını biliyorum bu yazın kokusu kesinlikle brezıl beat olacak üstelik edt 15 tl vucut spreyli 6,80 pırıltılı vucut losyonu 6,80 düşünsenize seti 1 edt fiyatı bayıldım ben kokusuna birde bu ayın katoloğunun ilk sayfasındaki senses vucut jeli süper hoş bir kokusu var tavsiye ederim ....nacizane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…