ruj hakkında hıc bılgım yok ama pudra ıcın max factor creme puff onerırım hem pudra hem fondeten ıcerıklı kapatıcılıgı yuksek ve kalıcı bır pudra...
ben bu pudrayı 5 yıl kullandım ama sımdı loreal true match fondeten aldım cok daha memnunum yaglı ve karma cıltler ıcın kuruysa cıldın sakın alma pudra bıtıslı bır fondoten gunes korumasıda var keske cok daha once alsaymısım dedım...
rımel ıcın maybellıne standına bakmalısın su renklı rımellerıne mor sarı olanlara.. lıner ıcınde maybellıne jel eyelıner guzel bır urun..
aydınlatıcı olarak the balm mary lou basarılı bır urun ama kapatıcı degıl sadece aydınlatıcı.. hem kapatıcı hem aydınlatıcı rımmel match perfectıon 2si 1 arada bakabılırsın..
goz makyaj temızleyıcı olarak neutrogena mavı sısede kı basarılı bır urun bence..
teşekkür ederim canım genelde lorealin maskaralarını beğeniyorum ama indirimdeyken denemekte isterim maybalinenin rimellerinden pazarda çok çakması olduğu için soğudum.
crame puf fondotenliymiş benim cildim yağlı sivilce yaparmı bilemedim aydınlatıcıyı denicem hemen not alıyorum teşekkürler güzel tavsiyelerin için
Benim cildimde yagli ve sivilceye meyilli inan creme puff u calisirken hergun surup ciktigimda cildim daha duzeliyor çünkü kurutuyor yağlanmayi engelliyor sivilce oluşmuyor bu yüzden.... ama bir aydir evdeyim makyaj yapmıyorum cildim gün içinde çok yaglaniyor ve sivilce daha çok oluşuyor...
Tabi her cilt ayni tepkiyi vermez ama benim.izlenimim boyle oldu:)
###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###
canım tkrr mrblr gittim 5 saat alışveriş yaptım kendimi kaybettim resmen
sayende the balm la tanışmış oldum teşekkürler
mary lou aydınlatıcıyı aldım ne kadar güzel bişeymiş bu yarın diğer kontor çekmek için olanıda alcam
ayrıca rujlarıda çok güzelmiş ya ne var bunların içlerinde mentol filanmı harikalar
The balm amerikadan ithal ve amerikadan daha ucuza satiliyor bizde kalite olarak çok çok iyi..
Alliklari efsanedir mutlaka göz at:) Hot Mama alligini görünce asik olacaksin:)
Paletleri de çok güzel ucusma az pigment fazla ve "nude tude paleti" "balm Jovi paleti " 30 lira indirimde ve onlardan birini alinca başka far bakmaya gerek yok da indirimde silip.supuruyolar iste o sorun bir tek:)
canım gratis ve watsons ayın 27 sine kadar indirimdeler bide neydi adı t box muydu t shopmu ne bi magalar zinciri var ya işte onda da var indirimlerwatsons indirimi hemen bitmez umarım:26:
bugün bende balmın nude far paletini ve balmın allığını aldım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım gratis ve watsons ayın 27 sine kadar indirimdeler bide neydi adı t box muydu t shopmu ne bi magalar zinciri var ya işte onda da var indirimler
bende aldım ikisinide çok tatlılar bundan sonra indirimlerde the balm asla kaçmaz
27sinde de indirim devam ediyor mu?
canım gratis ve watsons ayın 27 sine kadar indirimdeler bide neydi adı t box muydu t shopmu ne bi magalar zinciri var ya işte onda da var indirimler
Teşekkür ederim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gratisten aldığım ganimetlerim harikalar musmutluyumm :118::118:
Eki Görüntüle 1201616 Eki Görüntüle 1201617 Eki Görüntüle 1201618
Harika bir alisveris olmuş yaaa çok iyi ürünler almissin vallahi ben bile mutlu oldum resmiyle seni dusunemiyorum:))))
gratisten aldığım ganimetlerim harikalar musmutluyumm :118::118:
Eki Görüntüle 1201616 Eki Görüntüle 1201617 Eki Görüntüle 1201618
Bunların hepsi indirimde mi şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?