- 2 Nisan 2014
- 887
- 589
- 133
- 38
O zaman Lolita'yı hamileliğin bitince al canım direk boğar seni kokusu çok kalıcı ve şeker bombası:)
Ben sana çiçek kokusu olarak Narciso Rodriguez for Her öneriyorum. Kendime de onu aldım yaz için zaten aşığım o parfüme
Bvlgari BLV II bu kokuda çok güzel yaz için ama, bende pek kalıcı olmadı ne yazık ki..
Givenchy Dahlia Noir buda güzel yazlık masum bi koku bunu da deneyebilirsin çiçekli meyveli falan. Eşin bunu beğenebilir gibime geldi.
Cacharel Noa var oda güzel çiçek ve pudra kokusu. Ama bana çok sade geliyor ben daha çok kendini belli eden kokuları severim.
Chloe Love bununda çok hayranı var yine pudra kokusu buda.Ama denemedim bi yorum yapamam:)
Benim sana tavsiyem Narciso Rodriguez for Her veya Givenchy Dahlia Noir
çok teşekkürler canım zaman ayırdığın için. ikisini de en yakın zamanda deneyip siparişi vericem :)
:) Şekerim bu ucuzlayan ürünlerin olduğu sitelerden daha ucuza parfüm alıyorum vallaBirde sadece bazı ürünlerde indirim var benim aldıklarım genelde 200 TL üstü parfümler ama yüzde 40-50 uyguna geliyor..
ben güvenilir yerlerden alışveriş yapmaya özen gösteriyorum. orjinallik ve son kullanma tarihinin geçmemiş olması benim için önemli...
boynerde guerlain idylle edt parfüm seti 99 tl. kargo da ücretsiz (Edt 50Ml + Body Lotıon 75 Ml)
http://www.boyner.com.tr/urun/guerlain-parfum-seti-1372985-516350976-401-401.html
canım sen aldın mı bundan.?
morhipoda da görmüştüm ama kaçırdım.tükenmişti.
markafoni de şu an dehşet parfümler var.fiyatları çoook uygun.
sanırım saat 12 ye kadar.
ayy nasıl alasım var. ama tutmam lazım kendimi.
la vie belle yoktu canım.ama marc jacobslar theriry muglerler havadda uçuyodu.tuttum kendimi almadım valla.bi daha gelirse bilimiyorum ne yaparım artık.
Thierry Muglerinkiler ne kadara düşmüştüü inşallah kışa doğru birdaha düşer:26:
la vie belle yoktu canım.ama marc jacobslar theriry muglerler havadda uçuyodu.tuttum kendimi almadım valla.bi daha gelirse bilimiyorum ne yaparım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?