Allah allah tenden tene değişme olayı cidden doğruymuş o zaman. Çünkü dün bana Sephora'da denediler bu parfümü. Ve eve gelince elimi yıkamama rağmen hala kokuyordu:) kokusuna da aşık oldum. Herkes kış kokusu demiş ama ben yazında kullanırım. Çünkü bayık şekerli bi koku değil ağır gelmedi bana yani.
Eşin ne tür kokulardan hoşlanıyor acaba? Benim erkek arkadaşım Lolita Lempicka Feminine hastası. Hemde bildiğin hastası sürekli onu sıktırır bana.
Birde Escada Magnetism manyağı kendisi.
Ama bunlar yaza uygun parfümler değil özellikle Lolita Lempicka yazın çok boğar insanı. Ama aşırı kalıcıdır. Sıktığım koku 2 gün üzerimden çıkmıyor hani gece sıkarsın sabah uyandığında geçer ya, yok bu ilik gibi yapışıyor.
Kış mevsimi için aklında bulunsun.
Yaz için ben Narciso Rodriguez for Her öneriyorum:) Çiçeksi bi koku durdukça pudralaşır. Ama herkes sevmez kolay kolay sevende vazgeçemez öyle diyim sana. Marc Jacobs'un Dot parfümü de hoşuma gidiyor. Aslına bakarsan eşinin hangi tarz sevdiğini söylersen daha rahat koku önerebilirim sana. Çünkü bu şekilde ben kendi sevdiklerimi söylüyorum yine belki eşin beğenmeyebilir. :26:
Narciso'yu mağazada deneme imkanın varsa siyah olanını dene canım. 20 TLlik indirim kupon ile 200 liraya gelecek parfüm...Piyasa fiyatı 408 liradır:)